Ačiū. Bandysiu šiandien užsimerkti migdolus ir ryt pasidaryti kokteilį.
Ar dar lankos čia žmonės, kurie maitinas gyvu maistu?
Man ši virtuvė atrodo labai įdomi, planuoju palengva keisti savo mitybos įpročius ir valgyt kuo daugiau gyvo maisto. Kolkas pradedu nuo vaisių pusryčiams
Rytojui mirkaus riešutus
) Reikės dar ir grūdų prisidaigint...
Būtų įdomu sužinot, kokias kokteilines/maisto smulkinimo prietaisus naudojat?

QUOTE(basom_per_lietu @ 2010 01 02, 09:53)
Aš naudoju smulkintuvą (kuris turi daug skirtingų indelių, todėl galiu gaminti įvairius dalykus, ir įvairiais kiekiais). iR dar naudoju plaktuvą (ar kaip pavadinti tą daiktą, kur viską sudedi, paspaudi mygtyką ir susiplaka kokteilis, smoothie's ar migdolų pienas).
O kokį plaktuvą turi? Nes žiūrinėju įvairius ir neišsirenku. Kokteiliams pakako blenderio, o va žalumynų smoočius sunkiai suplaka jis.
QUOTE(Aletheia @ 2009 05 26, 18:24)
O dėl žalios mėsos tai čia greičiausiai psichologinis barjeras. Juk pati sakei, kad buvo skanu
bet man irgi nelabai. Tarkim, negaliu valgyt nepilnai iškeptų steikų su krauju, kaip tai gurmaniška bebūtų. Na, atgrasu ir tiek.

QUOTE(sena niekšė @ 2009 05 26, 18:31)
o aš tokius dievinu
restoranuose prašau, kad keptų kaip įmanoma mažiau. kita vertus, ir tokį kažkiek kepa, o prieš kepant marinuoja. tai kaip ir nėr visai žalia mėsa 

Beje teko matyti filma apie kirmeles, pagal ji nera nei vieno organizmo be kirmeliu (jautiena, kiauliena, paukstiena, zuvis) nuo to laiko zalia mesa i rankas imu tik su silikoninem vienkartinemis pirstemis, o irankius ir indus po maisto ruosimu visad perlieju verdanciu vandeniu.
QUOTE(* Stela * @ 2010 01 06, 18:16)

Beje teko matyti filma apie kirmeles, pagal ji nera nei vieno organizmo be kirmeliu (jautiena, kiauliena, paukstiena, zuvis) nuo to laiko zalia mesa i rankas imu tik su silikoninem vienkartinemis pirstemis, o irankius ir indus po maisto ruosimu visad perlieju verdanciu vandeniu.
turbūt nieko juokingesnio gyvenime dar neesu girdėjusi

QUOTE(julya @ 2010 01 06, 17:20)
turbūt nieko juokingesnio gyvenime dar neesu girdėjusi
nukapočiau nagus,jei kas nors mano šeimoje mėsa su silikoninėm pirštinėm imtų.

Gal skamba ir juokingai, bet niekaip negaliu imti i rankas, fobija

QUOTE(* Stela * @ 2010 01 06, 18:33)
tai prie vegetarizmo gal pereikit

Sveiki, žalio maisto mylėtojai
, bandom ir mes su šeimyna praktikuoti šį mitybos būdą. Jau apžiūrėjom visus įmanomus lietuviškus Interneto išteklius, sudomino Lino Kesmino pamokėlės eguru.lt puslapyje. Ten jis naudoja tokią džiovyklę - dehidratorių ir gamina įvairius krekerius (http://www.eguru.lt/maistas-ir-gerimai/gyvas-maistas/video/423). Ar kas nos turite, kur įsigijote, kiek panašiai kainuoja? Kiek pavyko rasti, tai lyg ir galima būtų užsisakyti Internetu JAV, bet neaišku, kokia galutinė kaina gautųsi
Labai skanu būtų visokiausių krekerių, trapučių namuose prisigaminti

Labai skanu būtų visokiausių krekerių, trapučių namuose prisigaminti

QUOTE(* Stela * @ 2010 01 06, 19:16)

Idomu..O pagal ji-tai cia kazka konkreciai turejote omeny?Gal galetumete nuoroda to filmo ideti?