QUOTE(jadzka @ 2010 01 10, 10:13)
Na mėsos aš nelabai žalios kažkaip. O kiauliena išvis smirda jau man... Tai va kalakutą kokį tevalgau
:

Va va, aš irgi pastebėjau, pradėjus maitintis vegetariškai, ar bent jau valgant daugiau augalinio maisto, nei mėsos, pirmiausia pradeda smirdėti kiauliena. Aš irgi nebegaliu pakęsti to kvapo. Paskui pradeda nelabai kaip kvepėti ir kita mėsa. O dabar man žiauriai nemalonu matyti tą mėsos struktūrą



Gaminausi migdolų pieną ir migdolų triufelius. Skanu. Mano jaunėlis ir gėrė, ir valgė net ausys linko.
Turiu klausimą: ar daržovės, pamarinuotos su aliejumi ir actu (užpiltos šaltu, o ne karštu marinatu), yra raw ar ne raw?
Ir dar vieną: ką jūs valgote vakarienei? Pusryčiams man labai skanu tie "smūčiai" ir koks vaisius. Pietums valgau sriubą ar troškinį su kruopomis (nesu žaliavalgė, tik noriu maitintis daug žaliau, o gal kada nors ir pereiti prie 100% raw) su daug žalių salotų, į kurias dar dedu sėklų, riešutų ar daigų. O ką čia tokio sugalvojus žalesnio ir pakankamai lengvo vakarienei? Gal mirkyti kruopas? Vien tik sulčių man nepakaktų.