Įkraunama...
Įkraunama...

Virkštelė apsivijusi aplink kaklą

QUOTE(Kat @ 2007 01 04, 19:23)
Kai išėmė mano angelėlį, visi operacinėje aiktelėjo (pati girdėjau, nes operavo su epidūru) - virkštelė buvo apsivijusi kakliuką 5 KARTUS!!!

Šiuo klausimu neseniai konsultavausi su vienu gydytoju, tai, pasirodo, tikrai prieš gimdymą įmanoma pamatyti tokius virkštelės niuansius (o ypač jei penkis kartus apsisukusi blink.gif ). Nebent niekas nieko nežiūrėjo ir tuo nesidomėjo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 01 06, 13:00)
Šiuo klausimu neseniai konsultavausi su vienu gydytoju, tai, pasirodo, tikrai prieš gimdymą įmanoma pamatyti tokius virkštelės niuansius (o ypač jei penkis kartus apsisukusi  blink.gif ). Nebent niekas nieko nežiūrėjo ir tuo nesidomėjo... rolleyes.gif

Buvau paguldyta į ligoninę prieš gimdymą, sekimui, nes pati labai nerimavau. Mane žiūrėjo ir mano mieste du gydytojai, ir Kauno klinikose, kur ir operavo, sekė, echoskopavo net trys gydytojai. doh.gif Savo gydytojos kompetencija tikrai neabejoju. Bet niekas nieko nematė. g.gif Tik buvo nustebusi mano gydytoja, kad vaikas gimdoje gana aukštai, todėl ir nesiryžo skatinti gimdymo. Tai buvo lemtingas sprendimas, išgelbėjęs mus nuo tragedijos. Kai pagalvoju, net dabar plaukai šiaušiasi, kas galėjo atsitikti. Gydytoja sakė, kad vaikutį išgelbėjo stipri motiniška nuojauta ( nes nesąmoningai, negalėdama įvardyti dėl ko, vis kartojau, kad kažkas ne taip, net gydytoja suabejojo ir pritarė Cezario pasirinkimui).
Atsakyti
QUOTE(Kat @ 2007 01 06, 12:11)
Buvau paguldyta į ligoninę prieš gimdymą, sekimui, nes pati labai nerimavau. Mane žiūrėjo ir mano mieste du gydytojai, ir Kauno klinikose, kur ir operavo, sekė, echoskopavo net trys gydytojai. doh.gif Savo gydytojos kompetencija tikrai neabejoju. Bet niekas nieko nematė. g.gif  Tik buvo nustebusi mano gydytoja, kad vaikas gimdoje gana aukštai, todėl ir nesiryžo skatinti gimdymo. Tai buvo lemtingas sprendimas, išgelbėjęs mus nuo tragedijos. Kai pagalvoju, net dabar plaukai šiaušiasi, kas galėjo atsitikti. Gydytoja sakė, kad vaikutį išgelbėjo stipri motiniška nuojauta ( nes nesąmoningai, negalėdama įvardyti dėl ko, vis kartojau, kad kažkas ne taip, net gydytoja suabejojo ir pritarė Cezario pasirinkimui).

Čia geras įrodymas, kad motiniškas instiktas teisingai ir laiku suveikia g.gif
Atsakyti
Kat, o kodėl teigė, jog skatinimo atveju pati pagimdytum tik 80 procentų? Kažkas vis tik buvo ne taip, kažkokią problemą vis dėl to matė? unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 06 sausio 2007 - 12:25
QUOTE(flight @ 2007 01 06, 13:22)
Kat, o kodėl teigė, jog skatinimo atveju pati pagimdytum tik 80 procentų? Kažkas vis tik buvo ne taip, kažkokią problemą vis dėl to matė?  unsure.gif

Gydytoja sunkiai pasiekė vaisiaus vandenų pūslę, todėl jai keista atrodė, jog vaisius taip aukštai, galvutė neįsistačiusi. Dėl to ir sąrėmiai niekaip neprasidėjo. O kai galvutė neįsistačiusi, skatinant, gimdymo metu gali sėkmingai ir neįsistatyti. Buvo šiek tiek rizikos. Bet mano bjauri nuojauta neleido man rizikuoti. Ir ačiū Dievui. thumbup.gif
Atsakyti
Mano maziukei irgi buvo apsivijusi net du kartus aplink kakla, ir dar aplink kojyte, gerai kad mane operavo nes nzn kaip butu pasibaige jei buciau pati gimdziusi labai esu dekinga gydytojai Grybauskienei, kuri pasiule man cezary nes vaiko vandenukai nubego kai pradejo naujametinei ferverkai saudyt doh.gif o saremiu nebuvo, tada skatino, saremiai atsirado bet kaklelis neatsidarinejo, buvo siaubinga labai bijojau del savo princeses operacinej daktarai snibzdejosi kazka tai prisigalvojau kad kazkas negerai, dabar jau mum savaite ir trys dienos ir jauciames puikiai thumbup.gif
Atsakyti
O mano mažylei - aš ir pati mačiau - kaip gydytoja šmukšt ir nuėmė apsiviniojusią virkštelę. Bet virkštelė buvo tik apsiviniojusi, o ne užsitraukusi, todėl mažei tai nepakenkė, net veido spalvelė nebuvo pasikeitusi.
Papildyta:
Bet šiaip tai pati gimdžiau. Ir dar - kas buo keista, kad prieš pat gimdymą tai jokios echoskopijos kažkodėl nieks nedaro ir nežiūri ar ten kas apsivinioję ar ne... ?
Atsakyti
MANO DUKRYTEI IRGI VIRKSTELE BUVO APSISUKUSI APIE KAKLA, BET GYDYTOJAS JAU PRIES GIMDYMA ITARE, KAD TAIP BUS, NES MERGYTE PILVUKE PASTOVIAI ZAGSEDAVO. GIMDZIAU PATI, MERGYTE GIME PRIDUSUSI, BET REANIMUOT NEREIKEJO, VISKAS GERAI BAIGESI GYDYTOJU DEKA.
Atsakyti
mano Aironiukui buvo apsisukusi virkstele apie kakliuka,
kai stumiau,akusere pasake,stot, reikia atvynioti...
nieko bloga neivyko,gime nei pameles,nei priduses smile.gif ruzavas kaip po cezario wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAIDAMA: 12 sausio 2007 - 19:19
O nuo ko ta virkstele apsisuka ? Ka daryt kad taip neatsitiktu ir ko nedaryt ? Ar ranku kilnojimas turi itakos ? Kokiame menesyje ? Aciu uz informacija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Liutaure, tavo judesiai įtakos neturi. Virkštelė apsisuka tik dėl vaikiuko judesių. Jei ji pakankamai ilga, tai nieko tokio, liūdniau, kai virkštelė trumpa ar kai užsimezga mazgas (taip nutinka retai..)...
Atsakyti
mano dukrytei taip pat buvo virkstele apsisukusi aplink kakliuka viena karta. echoskopu nemate, o gai gimdymo metu stumiau ir jau islindo galvute isgirdau gydytojos zodzius:"greiciau sukam sukam virkstele..." bet gavom 9-10 pagal apgar skale. wub.gif
Atsakyti