Įkraunama...
Įkraunama...

Virkštelė apsivijusi aplink kaklą

QUOTE(aldyte @ 2006 10 29, 18:01)
joooo, Natuke,
vesina toks pasakojimas mano norus gimdyti kuo toliau nuo ligonines...
Na birth center manau bus kaip tik. Jei tik neras kokios neiprastos vaikio padeties - tada juk jos nesiima.

taip, birth center yra great smile.gif būčiau turėjus galimybę, pati ten bučiau gimdžius:)
Atsakyti
man atliko cezari, nes buvo sedmenine pirmeiga. veliau gydytoja pasake, kad virkstele taip tampriai buvo 2 kartuis apsisukus aplink kakliuka, kad naturalaus gim dymo atveju su pirmom stangom butu uzdususi mazyle ir nebutu speje isoperuot blink.gif bet viskas buvo gerai, maze gavo 9-10 balu ax.gif o diena pries operacija ziurejo gyd. rezidentas echoskopu virksteles kraujotaka ir man sake, kad viskas tvarkoje blink.gif
Atsakyti
oi, mergaites, negasdinkit! blink.gif mano akusere sakyciau labai atmestinai atlieka savo darba. kazkodel pradejau bijoti del savo leliuko blink.gif
Atsakyti
Nepergyvenk, viskas bus tvarkoj 4u.gif Dauguma gimdymų yra pakankamai saugus ax.gif
Atsakyti
musu dukryte gime su apsisukusia aplink kakliuka virkstele ir dar su tikruoju virksteles mazgu, gydytoja tai pacius sake kad musu mergyte gyvens 132 metus biggrin.gif kad liko gyva, sake tik 10%vaiku su tokia virkstele gimsta gyvu. aciu dievui musiskei viskas gerai, net nebuvo pamelus ar pridusus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistule @ 2006 11 18, 13:37)
musu dukryte gime su apsisukusia aplink kakliuka virkstele ir dar su tikruoju virksteles mazgu, gydytoja tai pacius sake kad musu mergyte gyvens 132 metus biggrin.gif kad liko gyva, sake tik 10%vaiku su tokia virkstele gimsta gyvu. aciu dievui musiskei viskas gerai, net nebuvo pamelus ar pridusus thumbup.gif

po laiminga zvaigzde gime jums dukryte wub.gif
Atsakyti
Mano dukrelei virkstele buvo apsivijusi aplink kakla, taciau gime nelabai pridusus gavom 8 ir 9 balus pagal Apgar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2006 10 28, 21:35)
Jos vyras prieš tai priemė mažiausiai 4 gimdymus - savo žmonos ir jų šeimos pažistamos.

PRIKOLISTAI lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O man ultragarsas rodė, kad virkštelė apsisukusi vieną kartą.. g.gif
Kai dukrytė gimė, pasirodė ne vieną o du kartus apsisukusi virkštelė. Nebuvo nei pridusimų, nei kitų komplikacijų. 4u.gif
Atsakyti
Maniškiams buvo virkštelė apsisukus abiems, tik sūneliui vieną kartą, o dukrytei du ir akušerė dėl dukrytės pasakė, kad reikia džiaugtis, kad virkštelė ilga buvo, o tai būtų uždususi, tai džiaugėmės,, kad abu vaikučiai sveiki ir be komplikacijų, tik keletą dienų buvo melsvoki ax.gif
Atsakyti
Pirmoji dukrytė gimė normaliai, virkštelė nebuvo apsisukusi kakliuko. O su antrąja viskas vos nepasibaigė labai liūdnai. Niekaip neprasidėjo gimdymas, pernešiojau savaitę, gydytojai sekė, žiūrėjo, bet atrodė, kad viskas normaliai. Mano gydytoja pasakė, kad tikimybė, jog pati pagimdysiu, jei būsiu skatinama apie 80%. Tada aš nusprendžiau, jog ir dėl tų likusių 20% kūdikio sveikata nerizikuosiu. Pasirinkau planinį Cezarį. TAI BUVO MANO LEMTINGAS SPRENDIMAS. Kai išėmė mano angelėlį, visi operacinėje aiktelėjo (pati girdėjau, nes operavo su epidūru) - virkštelė buvo apsivijusi kakliuką 5 KARTUS!!! Gydytoja pasakė, jei būčiau gimdžiusi pati, būčiau praradusi dukrytę. verysad.gif Mano nuojauta išgelbėjo mano aukselį. doh.gif Dėkoju likimui, ir visiems visiems, nuo ko tai priklausė. wub.gif Baisu net galvoti, kas galėjo atsitikti.... unsure.gif
Įvertino mus gimus - 9 (melsvokos galūnės), po 10 min - 10 balų. Augam sveikutės. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kat: 04 sausio 2007 - 18:28
QUOTE(Kat @ 2007 01 04, 18:23)
Pirmoji dukrytė gimė normaliai, virkštelė nebuvo apsisukusi kakliuko. O su antrąja viskas vos nepasibaigė labai liūdnai. Niekaip neprasidėjo gimdymas, pernešiojau savaitę, gydytojai sekė, žiūrėjo, bet atrodė, kad viskas normaliai. Mano gydytoja pasakė, kad tikimybė, jog pati pagimdysiu, jei būsiu skatinama apie 80%. Tada aš nusprendžiau, jog ir dėl tų likusių 20% kūdikio sveikata nerizikuosiu. Pasirinkau planinį Cezarį. TAI BUVO MANO LEMTINGAS SPRENDIMAS. Kai išėmė mano angelėlį, visi operacinėje aiktelėjo (pati girdėjau, nes operavo su epidūru) - virkštelė buvo apsivijusi kakliuką 5 KARTUS!!! Gydytoja pasakė, jei būčiau gimdžiusi pati, būčiau praradusi dukrytę. verysad.gif  Mano nuojauta išgelbėjo mano aukselį. doh.gif  Dėkoju likimui, ir visiems visiems, nuo ko tai priklausė. wub.gif Baisu net galvoti, kas galėjo atsitikti.... unsure.gif
Įvertino mus gimus - 9 (melsvokos galūnės), po 10 min - 10 balų. Augam sveikutės. 4u.gif

Džiugu girdėt, kad viskas laimingai baigėsi drinks_cheers.gif
Atsakyti