Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos

gal yra mamyciu, kurios veda vaukucius leytono arba leytonston rajone
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2010 01 12, 23:27)
gal yra mamyciu, kurios veda vaukucius leytono arba leytonston rajone

Zinau,viena biggrin.gif O kur veda?I mokykla?
Papildyta:
Na,su maziuku dar.Tik i preschool registruoja biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes.Ar yra mamyciu vedanciu i angliskus darzelius Canning Town rajone?Noreciau kad kas nors patartu i koki vesti,ta prasme pasidalintu savo nuomone apie juos.Buvau nuvaziavus i HUB NURSERY darzeli Star lane vietoveje Canning Town tai ten tikrai ne koks vegetariskas,vieni juodukai,nesuprantu kur jus lietuvaites vedate savo vaikucius,ar kokie angliokai nei vieno nera schmoll.gif ......siandien vaziuosiu i kitus salia namu bet ir neaisku ar ka geresnio rasiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gaukse @ 2010 01 13, 02:14)
Zinau,viena biggrin.gif O kur veda?I mokykla?
Papildyta:
Na,su maziuku dar.Tik i preschool registruoja biggrin.gif

taip i mokykla. tai gal zinai i kuria? ax.gif mano sunui 4,5 m, ieskom i kuria cia megint irasyt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2010 01 13, 12:18)
ieskom i kuria cia megint irasyt. g.gif

Pradziai gal reitingais pasidomekit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2010 01 13, 15:18)
taip i mokykla. tai gal zinai i kuria?  ax.gif  mano sunui 4,5 m, ieskom i kuria cia megint irasyt. g.gif

Na,ji pati tik preschool, darzeliu iesko.Ne,ka patars.
Maniskiui 4 uz keliu dienu.As jau uzpildziau d-tus i mokyklas.Tik gyvenam Londono pietryciuose..
Paziurek i google / find my school .Ivesk savo post coda iskris mokyklos su ivertinimais.Iejus i kiekviena mokykla paskaitysi placiau apie ja
Atsakyti
Noreciau pasidometi ar yra mamyciu kurios veda vaikucius i darzelius Cockfosters ir Barnet rajonuose?
Atsakyti
Norejau paklausti ko butent praso jai nori kad apmoketu childcare is tax credit'u?
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2010 01 22, 23:35)
Norejau paklausti ko butent praso jai nori kad apmoketu childcare is tax credit'u?

riekia tureti darzelio i kuri vesi duomenis- registracijos numeri ,adresa,mokama suma ir tt.
tada skambini i reveniu ir perduodi tuos duomenis ir jie tau paskaicius(atsizvelgiant i jusu pajamas ir pati turi butinai dirbti 16-30val per savaite) kiek priklauso uz child care.atsius pastu popierius ir pervedines pinigus i saskaita.viskas
sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrijaaa @ 2009 07 05, 13:59)
Sveikute.Forest Gate rajone yra darzelis "kregzdute".Gali skambint siais numeriais07846642058 arba 07932833875.Kitas Stratforde yra "Obelele" bet jis lygtais dirbs nuo rugsejo menesio,nes as irgi bandziau jiems prisiskambint bet nieks neatsiliepia-tel.nr07904148872.Dar kitas yra Barkingside 02085515126.
O tu kuriam rajone gyveni?Na dar kiek zinau turetu greit atsidaryt darzelis-mokyklele Canning Town rajone,bet dar neregistruoja ten,as pati laukiu,kadangi cia ir gyvenu...
Dar yra darzelis East Hame,bet nez nr.Tai tiek pakolkas zinau.Na ir dar vienas yra uz forest gate nepamenu tiksliai kaip vadinasi tas rajonas,bet ten lietuviskas-rusiskas,ir lygtais siuo metu nera vietu.Paskambinus kalbek rusiskai 07877297744 Natasa.Na tiek ,kadangi pati intensyviai ieskojau lt darzelio tai turiu siokios tokios info  tongue.gif .Bet mes tai laukiam dabar kol atsidarys Canning Towne...Lankem puse metu Forest Gate...kam reiktu info daugiau apie si darzeli parasykit i az. mirksiukas.gif

Sveikos mamytes, Forest Gate darzelio nera, jis persikele i Plaistow, siandiens skambinau numeriais07846642058 ir 07932833875 tai paaiskino, kad jie persikele.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Ka tik perskaiciau sia temele apie darzeliu. Labai dziaugiuosiu, kad mano sunelis pries dvi savaites gavo vietele Obeleles darzeli Stratforde. Kolkas labai patenkinti ir jis taip nori eiti, kas ryta.

Jei kas nores, galesiu parasyti apie ji.
Man labai patinka, kad galimos atskiros pamokeles pas logopeda ir dar rytais eina i angliska mokyklele, toj pacioj gatvej, kam jau yra 3 metai ir pratinasi prie anglu kalbos. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Sveiki 4u.gif Norejau paklausti mamu,kurios veda ar vede tas nemokamas 2.5val vaikus i darzeli:Ar greit vaikuciai priprato?mes jau 5 dienas (tiesa su pertraukom),bet niekaip maniske nenori pasilikt,namie kalba ,kad liks,bet kai ateina metas is kart i asaras verysad.gif Buvau palikusi ir verkiancia,galvojau gal nusiramins ir zais,deja verysad.gif sad.gif
Atsakyti