Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos

QUOTE(gaukse @ 2010 02 16, 23:31)
Sveikos mamytes 4u.gif

KVAKSIUX,sekmes jums 4u.gif

Aciu 4u.gif kaip sakoma,man jos prireiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LKMama @ 2009 08 31, 20:04)
Tas darzelis,kur buvo Barkinge,persikelia i Newham'a,greiciausiai Stratford'a 4u.gif

O as noreciau paklausti,gal kuri zino apie lietuviskus darzelius Barkinge ir Dagenhame?

http://www.ltlt.lt/pirmieji-mokslai/
lietuviu mokyklele dagenhame, bet ji part time, pora valandu tam tikromis dienomis atskirom amzias grupem.

netoli 'Silas' lietuviu pardes turi atsidaryt darzelis, rm8 3lf berods
bet as skambinau klausia jie dar negave licenzijos nezinia kiek uztruks,gal rudeni jau dirbs.
Atsakyti
Laba diena merginos,

issyk atsiprasau jusu kad rasau ne i tema tiesiog labai riekia pagalbos Londone gyvenanciu mamyciu, o kur kitur kreiptis nerandu... man labai reiketu jusu patarimo, kur Londone galiu rasti vaiku kambareli, maziems vaikuciams, iki 5metuku kokiu.. be jokiu burbulu baseinu, be karstyniu ir panasiu dalyku... isivaizduociau ji kaip ekologgiska vaiku kambareli, su zaisliukais maziems ir toki jauku, graziai dekoruota, kur galetu mamytes susirinkti isgerti kavos ir tuo pat metu ju vaikuciai pazaistu jaukioje aplinkoje. ir dar noreciau suzinoti kur galiu rasti ekologisku /lavinamuju, zaisliuku parduotuveliu, taip pat Londone.
buciau labai dekinga jums

grazios dienos
Atsakyti
KASTUTE,Londonas ne Lietuva ir tikrai negausi konkretaus atsakymo,nes nera konkretaus klausimo.Kur ir ko ieskai?Kiekvienas rajonas ir rajonelis ta turi ir daug visokiu play group ar baznyciose vaiku zaislai ir zaidimai 4free (tam tikrom dienom ir valandom) ar Kids adventure centru daug(svarbiausia anglu kalba,be jos tikrai bus liudna cia)) biggrin.gif .Sorry,bet LT gyvenantys kartais kaip ateiviai is kitos planetos biggrin.gif Juokauju.Cia daug dalyku skiriasi nuo LT ir juos reik pajausti cia pagyvenus.Ekologiski zaislai ir ekologiski kambariai tikrai kelia sypsena visoms cia gyvenancioms ir auginancioms vaikucius..Montesori,Valdorfo darzeliai ekologiski turbut biggrin.gif Yra muzieju daug nemokamai juose vaikai zaidzia pvz.Science muziejus..yra dideliu zaislu parduotuviu kur vaikai gali pazaisti biggrin.gif Bet viskas yra internete tik pagooglink biggrin.gif jei angliskai skaitai,tai jokiu problemu.Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaukse: 04 kovo 2010 - 18:32
na gal ir is kitos planetos mes, bet ir jus is jos ko gero esate, tad tikiu kad mus "kitokios" provincijos zmogelius suprantate 4u.gif
sutinka kad netiksliai suformulavau klausima.. aisku gal neisipaisau i Londono mastus su savo noru..
tiesiog yra taip kad atvykstam siek tiek papramogauti i Londona, mazylei siek tiek virs metu, tad ir norime kazkur uzsukti tieisog pasibuti, pailseti po bastymosi po miesta. mane domina Londono centras, ka jame galiu rarti, tokio kaip kad yra Lietuvoje, zaidimu kambariai.. todel ir prasau jusu pagalbos, kad nesiblaskyti paciai, o nueiti i jusu rekomenduojama vieta.. manes nedomina mokyklese, darzeliai, tik zaidimu kambariai. dideles parduotuves, paprastai turi tuos iprastus ir cia LT nykius, plastikinius kambarius, manes tokie nedomina.
taip pat ir zaisliuku, paprastai tuose didziuosiuose centruose yra placiai paplite plastikiniai zaislai.. sakau gal zinote koki skyreli ekologisku zaisliuku... kad ir google visagalis, bet kartais ir ten nelengva rasti reikiama info
dekui jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrijaaa @ 2010 02 17, 22:57)
Sveikute.Gali man placiau apie sita darzeli papasakot,o gal numeriuka imesk jei ka thumbup.gif

Sorry Adrijaaa ir Asarytex, kad ilgai teko laukti atsakymo, tiesiog uzgriuvo tiek darbu, kad neturejau laiko prie kompo prisest.

Darzelis nuosavam name, kaip ir visi cia lietuviski, bet svarbiausia lietuviska prieziura. Dvi is triju aukletoju, kiek zinau, is tikruju kvalifikuotos darzelio aukletojos, viena mokytoja ir logopede. Vyksta labai panasiai viskas kaip Lietuvos darzelyje, kas man labai patinka. Is ryto trimeciai eina i angliska mokyklele, per menesiuka maniskis jau ismoko kelis zodelius, nors nieko visiskai nemokejo, norint dar - gali papildomas anglu pamokas uzsisakyti, bet as nenorejau.

Maistas labai neblogas, meniu is viso ispudingas, ir dar pienelio keleta kartu per savaite i namus vaikas parsinesa pokeliuka.

Kolkas as labai patenkinta. Be to dar yra sestadienine mokyklele, sestadieniais po tris valandas, bet mes neinam, nes mums uztenka ir per savaite.

Jei, ko nors konkreciai dar norit paklaust, tai parasykit.
Adrijaaa tau tel: 07956331331.
Papildyta:
Zodziu net nelygint su kai kuriais kitais lietuviskais. Buvau savo suneli nuvedus i Canning Town'o darzeli, tai net baisu pagalvojus, kaip as ji galejau palikti kelioms dienoms. Aukletojos asistente - jos mama, virs 70 metu. Sedi ant lovos ir liaudiska daina dainuoja, o vaikai net jos neklauso, ka nori daro, musasi. Po to pagalvojau, kad tokiam amziui jai reikia preiziuros beveik tokios kaip ir musu vaikams, tai kaip ji juos gali priziureti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegužiukas: 05 kovo 2010 - 17:32
Sveikutes,sakykit kokiu dokumentu reikia vaikui uzsirasyti i mokykla uk?ar reikia kokiu israsu is Lt mokyklos?mano vaikams 10 ir 13 metu.aciu labai wub.gif
Atsakyti
sveikos mergaites turiu ir as keleta klausimeliu.mano maziukui dabar 2.5metuku ketiname vykti i uk.noriu pasiklausti no keliu valandu atsidaro darzelei uk?kokios kainos juose buna mazdaug savaitei?nuo keliu metuku priema vaikucius?mes vyksime rugpjuti tad tada jam bus jau greit 3m.gal kaska galite papasakoti dar daugiau apie darzelius aciu jums bus didelis kas atrasys.
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 03 03, 01:39)
http://www.ltlt.lt/pirmieji-mokslai/
lietuviu mokyklele dagenhame, bet ji part time, pora valandu tam tikromis dienomis atskirom amzias grupem.

netoli 'Silas' lietuviu pardes turi atsidaryt darzelis, rm8 3lf berods
bet as skambinau klausia jie dar negave licenzijos nezinia kiek uztruks,gal rudeni jau dirbs.

Aciu labai 4u.gif Na,mano pirmieji mokslai,taip-mokyklele,bet prie jos neveikia darzelis verysad.gif tai dirbantiems nelabai...
Gal turi daugiau informacijos apie ta atsidaranti rudeni darzeli?Gal pazisti kurejus ar aukletojas?Ir gal galetum tel.nr. parasyti.Aciu 4u.gif

QUOTE(Lina R. @ 2010 03 05, 18:36)
Sveikutes,sakykit kokiu dokumentu reikia vaikui uzsirasyti i mokykla uk?ar reikia kokiu israsu is Lt mokyklos?mano vaikams 10 ir 13 metu.aciu labai wub.gif

Reikia vaiko gimimo liudijimo,lyg adreso patvirtinimo,laisko del child benefit ir kaip ir viskas,uzpildysit formas.Nereikia jokiu israsu is mokyklos LT,patikrins lygi turbut,paskirs extra anglu pamoku.Aisku,kiekviena mokykla turi savus metodus,bet siaip cia jie pasiruose integruoti kitakalbius 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu,kad atsakete wub.gif o kam tas laiskas is child benefit?O jei ju negauname kolkas,nes vaikai dar Lietuvoje tures tai reiksmes tie child benefit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LKMama @ 2010 03 05, 21:59)
Aciu labai 4u.gif Na,mano pirmieji mokslai,taip-mokyklele,bet prie jos neveikia darzelis verysad.gif tai dirbantiems nelabai...
Gal turi daugiau informacijos apie ta atsidaranti rudeni darzeli?Gal pazisti kurejus ar aukletojas?Ir gal galetum tel.nr. parasyti.Aciu 4u.gif

nepazystu,googlinau ir netycia radau sena skelbima,kad i busima darzeli reikes aukletoju. o as kaip tik gyvenu kaimynstej tai skambinau klausiau ar jau priima vaikucius. tai sake dar negavo licenzijos
07723056312
Atsakyti
QUOTE(Lina R. @ 2010 03 06, 00:32)
Labai aciu,kad atsakete wub.gif o kam tas laiskas is child benefit?O jei ju negauname kolkas,nes vaikai dar Lietuvoje tures tai reiksmes tie child benefit? g.gif

4u.gif nebutinai turbut tas laiskas,dabar galvoju,ar pati jau ji turejau kai uzrasiau vaikus i mokykla,nepamenu blush2.gif siaip jis gali but kaip adreso patvirtinimas,nes mokykla dazniausiai priklauso pagal atstuma nuo namu.Nezinau ar aiskiai parasiau blush2.gif suprasit eigoj tas visas subtilybes.Svarbiausia tureti vaiko gimimo liudijima(ir kriksto liudijima,jei norit i katalikiska mokykla).Sekmes 4u.gif
Dar uzmaciau jusu profily vaikucius,tai ir maziausias jusu jau keliautu i mokykla ax.gif

QUOTE(Kaštanka @ 2010 03 06, 00:45)
nepazystu,googlinau ir netycia radau sena skelbima,kad i busima darzeli reikes aukletoju. o as kaip tik gyvenu kaimynstej tai skambinau klausiau ar jau priima vaikucius. tai sake dar negavo licenzijos
07723056312

Aisku smile.gif aciukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LKMama: 06 kovo 2010 - 00:33