QUOTE(adrijaaa @ 2010 02 17, 22:57)
Sveikute.Gali man placiau apie sita darzeli papasakot,o gal numeriuka imesk jei ka
Sorry Adrijaaa ir Asarytex, kad ilgai teko laukti atsakymo, tiesiog uzgriuvo tiek darbu, kad neturejau laiko prie kompo prisest.
Darzelis nuosavam name, kaip ir visi cia lietuviski, bet svarbiausia lietuviska prieziura. Dvi is triju aukletoju, kiek zinau, is tikruju kvalifikuotos darzelio aukletojos, viena mokytoja ir logopede. Vyksta labai panasiai viskas kaip Lietuvos darzelyje, kas man labai patinka. Is ryto trimeciai eina i angliska mokyklele, per menesiuka maniskis jau ismoko kelis zodelius, nors nieko visiskai nemokejo, norint dar - gali papildomas anglu pamokas uzsisakyti, bet as nenorejau.
Maistas labai neblogas, meniu is viso ispudingas, ir dar pienelio keleta kartu per savaite i namus vaikas parsinesa pokeliuka.
Kolkas as labai patenkinta. Be to dar yra sestadienine mokyklele, sestadieniais po tris valandas, bet mes neinam, nes mums uztenka ir per savaite.
Jei, ko nors konkreciai dar norit paklaust, tai parasykit.
Adrijaaa tau tel: 07956331331.
Papildyta:
Zodziu net nelygint su kai kuriais kitais lietuviskais. Buvau savo suneli nuvedus i Canning Town'o darzeli, tai net baisu pagalvojus, kaip as ji galejau palikti kelioms dienoms. Aukletojos asistente - jos mama, virs 70 metu. Sedi ant lovos ir liaudiska daina dainuoja, o vaikai net jos neklauso, ka nori daro, musasi. Po to pagalvojau, kad tokiam amziui jai reikia preiziuros beveik tokios kaip ir musu vaikams, tai kaip ji juos gali priziureti.