QUOTE(Limcamca @ 2010 02 11, 18:36)
Na, reiškiasi ji jaučiasi nesaugi.
Ką, man labiausiai akcentavo, tai, kad vaikas turi jaustis saugus, ir turi tvirtai žinoti, kad jūs grįšite. Tai, man labiausiai liepdavo su juo šnekėtis, ne apie tai, kaip smagu, o apie tai, kad, aš tave dabar čia paliksiu, (nes, pvz. man reikia pamaitinti mažą broliuką), ir būtinai sugrįšiu tavęs paimti. Nesakai, kad po valandos ar pan., nes tokio amžiaus vaikai nesiorientuoja laike.
p.s. o jūs ją paliekat visam laikui? Ar, tik pratinatės dabar po kelias minutes?
Aciu

mes ir taip pat bandom kalbetis,deja ji nenori nieko girdet

Ji jau beveik nuo ryto pradeda klausinet''tu paliksi mane viena?''As aiskinu,kad as jos nepalieku vienos ,o su aukletojom su vaikucias ir as greit atbegsiu,bet ji vistiek savo isitikinusi,kad as ja viena paliksiu
"Kelias dienas as kartu su ja buvau,po to kelias dienas iseidavau,pabudavau ir po kiek laiko gryzdavau,kiekviena diena ilgindavau laika,taciau vis rasdavau verkiancia,o ji man namie ir pries issikiriant sakydavo,kad ''as verksiu,sakysiu noriu mamos ir aukletoja tave pakvies''
Tai viena diena,as ja palikau 2,5val,tai ji ir praverke beveik visa laika.Taciau jau dabar jau dvi dienas verkia tik kol issiskiriam,o jau darzeli viskas gerai,patinka jai.
Tik kol nueinam ir kol palieku labai verkia
Na bet tikiuosi su laiku viskas bus gerai