Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos

QUOTE(kvaksiux @ 2010 02 08, 16:49)
Sveiki 4u.gif Norejau paklausti mamu,kurios veda ar vede tas nemokamas 2.5val vaikus i darzeli:Ar greit vaikuciai priprato?mes jau 5 dienas (tiesa su pertraukom),bet niekaip maniske nenori pasilikt,namie kalba ,kad liks,bet kai ateina metas is kart i asaras verysad.gif Buvau palikusi ir verkiancia,galvojau gal nusiramins ir zais,deja verysad.gif  sad.gif

Vaje, kaip gaila mergytes unsure.gif
Maniskis iprato is pirmos dienos smile.gif . Tiesa, mokytojos neleido manes iseit pirma diena, nors maciau, kad jis ok ten biggrin.gif . Kitom dienom irgi reikejo pabut. Tai manes jam ir nereikejo, nors namie - mamuniu mamunius wub.gif soske.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 02 08, 18:15)
Vaje, kaip gaila mergytes unsure.gif
Maniskis iprato is pirmos dienos smile.gif . Tiesa, mokytojos neleido manes iseit pirma diena, nors maciau, kad jis ok ten biggrin.gif . Kitom dienom irgi reikejo pabut. Tai manes jam ir nereikejo, nors namie - mamuniu mamunius wub.gif soske.gif laugh.gif

thumbup.gif ,kad man taip blush2.gif Mano ir mayciuke,tai ir nezinau kaip cia toliau bus.Dabar kol kas vis dar lieku su ja,bet juk negalesiu su ja taip visad but unsure.gif O jei ir i tuoleta trumpam iseinu,tai randu apsipylusia asarom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kvaksiux @ 2010 02 08, 19:49)
Sveiki 4u.gif Norejau paklausti mamu,kurios veda ar vede tas nemokamas 2.5val vaikus i darzeli:Ar greit vaikuciai priprato?mes jau 5 dienas (tiesa su pertraukom),bet niekaip maniske nenori pasilikt,namie kalba ,kad liks,bet kai ateina metas is kart i asaras verysad.gif Buvau palikusi ir verkiancia,galvojau gal nusiramins ir zais,deja verysad.gif  sad.gif

Du mėnesius užtruko ax.gif Kiekvienas vaikas skirtingas, taip, kad nenorėkit, kad bac per penkias dienas visiems viskas gerai būtų.
Maniškiui labai daug auklėtoja padėjo thumbup.gif tiesiog super buvo: su idėjomis,mintimis, ir šiaip žiniomis, kaip nugalėti jį, kad jis liktų vienas. Ir, mane pačią daug pamokė, kaip geriau elgtis, ką sakyti ir visa kita.
Negaliu atsidžiaugti, kad ir mažiukas pas tą pačią pakliuvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2010 02 08, 22:26)
Du mėnesius užtruko  ax.gif Kiekvienas vaikas skirtingas, taip, kad nenorėkit, kad bac per penkias dienas visiems viskas gerai būtų.
Maniškiui labai daug auklėtoja padėjo  thumbup.gif tiesiog super buvo: su idėjomis,mintimis, ir šiaip žiniomis, kaip nugalėti jį, kad jis liktų vienas. Ir, mane pačią daug pamokė, kaip geriau elgtis, ką sakyti ir visa kita.
Negaliu atsidžiaugti, kad ir mažiukas pas tą pačią pakliuvo  wub.gif

O gal galit cia aprasyt idejas,kurios jums padejo blush2.gif 4u.gif
Nes ir namie ir darzeli kalbam ,kad nieko baisaus ir labai smagu ,taciau kai ateina laikas man iseit,verkiam iki pasikukciojimo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kvaksiux @ 2010 02 09, 13:13)
O gal galit  cia aprasyt idejas,kurios jums padejo blush2.gif  4u.gif
Nes ir namie ir darzeli kalbam ,kad nieko baisaus ir labai smagu ,taciau kai ateina laikas man iseit,verkiam iki pasikukciojimo verysad.gif

Na, reiškiasi ji jaučiasi nesaugi.
Ką, man labiausiai akcentavo, tai, kad vaikas turi jaustis saugus, ir turi tvirtai žinoti, kad jūs grįšite. Tai, man labiausiai liepdavo su juo šnekėtis, ne apie tai, kaip smagu, o apie tai, kad, aš tave dabar čia paliksiu, (nes, pvz. man reikia pamaitinti mažą broliuką), ir būtinai sugrįšiu tavęs paimti. Nesakai, kad po valandos ar pan., nes tokio amžiaus vaikai nesiorientuoja laike. 4u.gif

p.s. o jūs ją paliekat visam laikui? Ar, tik pratinatės dabar po kelias minutes?
Atsakyti
mamytes,o gal kuri gyvenate ir vedate vaikuti i darzeli leicesterio mieste?kazkaip nepavyksta surast lietuvaiciu ten,auginanciu vaikucius.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2010 02 11, 18:36)
Na, reiškiasi ji jaučiasi nesaugi.
Ką, man labiausiai akcentavo, tai, kad vaikas turi jaustis saugus, ir turi tvirtai žinoti, kad jūs grįšite. Tai, man labiausiai liepdavo su juo šnekėtis, ne apie tai, kaip smagu, o apie tai, kad, aš tave dabar čia paliksiu, (nes, pvz. man reikia pamaitinti mažą broliuką), ir būtinai sugrįšiu tavęs paimti. Nesakai, kad po valandos ar pan., nes tokio amžiaus vaikai nesiorientuoja laike.  4u.gif

p.s. o jūs ją paliekat visam laikui? Ar, tik pratinatės dabar po kelias minutes?

Aciu 4u.gif mes ir taip pat bandom kalbetis,deja ji nenori nieko girdet unsure.gif Ji jau beveik nuo ryto pradeda klausinet''tu paliksi mane viena?''As aiskinu,kad as jos nepalieku vienos ,o su aukletojom su vaikucias ir as greit atbegsiu,bet ji vistiek savo isitikinusi,kad as ja viena paliksiu unsure.gif
"Kelias dienas as kartu su ja buvau,po to kelias dienas iseidavau,pabudavau ir po kiek laiko gryzdavau,kiekviena diena ilgindavau laika,taciau vis rasdavau verkiancia,o ji man namie ir pries issikiriant sakydavo,kad ''as verksiu,sakysiu noriu mamos ir aukletoja tave pakvies''
doh.gif
Tai viena diena,as ja palikau 2,5val,tai ji ir praverke beveik visa laika.Taciau jau dabar jau dvi dienas verkia tik kol issiskiriam,o jau darzeli viskas gerai,patinka jai.
Tik kol nueinam ir kol palieku labai verkia verysad.gif
Na bet tikiuosi su laiku viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kvaksiux @ 2010 02 12, 20:03)
Aciu 4u.gif mes ir taip pat bandom kalbetis,deja ji nenori nieko girdet unsure.gif Ji jau beveik nuo ryto pradeda klausinet''tu paliksi mane viena?''As aiskinu,kad as jos nepalieku vienos ,o su aukletojom su vaikucias ir as greit atbegsiu,bet ji vistiek savo isitikinusi,kad as ja viena paliksiu unsure.gif 
"Kelias dienas as kartu su ja buvau,po to kelias dienas iseidavau,pabudavau ir po kiek laiko gryzdavau,kiekviena diena ilgindavau laika,taciau vis rasdavau verkiancia,o ji man namie ir pries issikiriant sakydavo,kad ''as verksiu,sakysiu noriu mamos  ir aukletoja tave pakvies''
doh.gif
Tai viena diena,as ja palikau 2,5val,tai ji ir praverke beveik visa laika.Taciau jau dabar jau dvi dienas  verkia tik kol issiskiriam,o jau darzeli viskas gerai,patinka jai.
Tik kol nueinam ir kol palieku labai verkia verysad.gif
Na bet tikiuosi su laiku viskas bus gerai ax.gif

Na jo, esu girdėjusi, kad dauguma vaikų taip daro, "terorizuoja" mamas, verkia. O, paskui darželyje užsižaidžia ir nebeverkia.
O ką, auklėtojos jums sako?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Atejo ir mums laikas galvoti apie darzeli rolleyes.gif Tai busiu aktyvi jusu temos skaitytoja ir rinksiuosi visus galimus patarimus smile.gif

QUOTE(Gegužiukas @ 2010 02 04, 22:25)
Sveikos mamytes,

Ka tik perskaiciau sia temele apie darzeliu. Labai dziaugiuosiu, kad mano sunelis pries dvi savaites gavo vietele Obeleles darzeli Stratforde. Kolkas labai patenkinti ir jis taip nori eiti, kas ryta.

Jei kas nores, galesiu parasyti apie ji.

Papasakok daugiau jei gali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2010 02 13, 10:18)
Na jo, esu girdėjusi, kad dauguma vaikų taip daro, "terorizuoja" mamas, verkia. O, paskui darželyje užsižaidžia ir nebeverkia.
O ką, auklėtojos jums sako?

Na tikuos laikui begant tas ''terorizmas ''isnyks ir atsisveikinsim su sypsena ax.gif

O aukletojos,sake ,kad kai nuramina,ji patekinta,zaidzia,daugiausia sake kartu su aukletojom smile.gif Ir jau kai ateinu,ji sypsosi,pasakoja dienos ispudzius,ir sako kad neverks,bet tik ateina rytojus ir vel viskas is pradziu rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(kvaksiux @ 2010 02 08, 19:49)

Sveikos mamytes 4u.gif

Auginu 4m.suneli.o preschool po 2.5h jis jau metai ,kaip lanko.Niekada iki 3metu su niekuo nebuvau palikus,todel ne tik vaikui,bet ir mamai buna pradzioj stresas.Na as pirmas dvi sesijas kartu buvau,o po to jau palikau.Tai kai reikejo palikti buvo kiek klyksmo doh.gif Nuo kaklo rekianti atkabinau.Bet taip patare mokytojos.Kai paskambinau uz 10min(nes pati verkiau sededama masinoj unsure.gif )Pasake,kad linksmas zaidzia.Gal tik 2min. paverke.Kai pasiimiau ilgai kalbejomes namie,kad as visad jo laukiu uz duru ir kad mamos savo vaiku nepalieka.Visad saugrizta.Pasirodo,tai yra svarbiausia.Ta ir patare mokytojos.Vaikas verkia tol,kol isitikina sava patirtim,kad visad sugrizti jo pasiimti.Tik niekada negalima iseiti neatsisveikinus.Tada visad ir gaudo,nes galvoja,kad gali bet kada pabegti.Ir jauciasi nesaugiai.Jei bent karta tai esi padarius-gali buti pasekme dabar.Zodziu visad atia reik padaryti ir bucki.. biggrin.gif Maniskis po 2d. pats pareiske:kad as daugiau neverksiu-as didelis bigsmile.gif
Ir dar pasitikslino,ar tikrai visad sedesiu masinoj ir lauksiu biggrin.gif .Nuo tada problemos dingo.
Aplamai,tai siulyciau jei 2.5h tai i preschool gera su sesijom tam laikui.Visi vaikai ateina ir iseina kartu.O ir uzimtumas vaiku didesnis.Nes preschool vaikai viska atlieka per 2.5h ka darzeli vaikai per visa diena.Todel 2.5h i darzeli neverta vaiko leisti.Jam nuobodu bus.
Mes rudeni jau recepcion pradesim.Tai nauja aplinka ir valandos jau ilgos bus.Taip gaila bus musu mokyklele palikti.Ten tokios sanios mokytojos dirba.
KVAKSIUX,sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegužiukas @ 2010 02 04, 22:25)
Sveikos mamytes,

Ka tik perskaiciau sia temele apie darzeliu. Labai dziaugiuosiu, kad mano sunelis pries dvi savaites gavo vietele Obeleles darzeli Stratforde. Kolkas labai patenkinti ir jis taip nori eiti, kas ryta.

Jei kas nores, galesiu parasyti apie ji.
Man labai patinka, kad galimos atskiros pamokeles pas logopeda ir dar rytais eina i angliska mokyklele, toj pacioj gatvej, kam jau yra 3 metai ir pratinasi prie anglu kalbos.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikute.Gali man placiau apie sita darzeli papasakot,o gal numeriuka imesk jei ka thumbup.gif
Atsakyti