Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

QUOTE(glossi @ 2009 06 27, 18:14)
Reikia temele pailiustruoti  biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

tik morku su svogunais nenufotkinau  g.gif ai,kita karta.

thumbup.gif
Atsakyti
Na labai pagyvinai temuke.Grazios darzoves,sekmes joms vaisius auginti.As irgi pastebejau jog siomis dienomis sustiprejo darzoves.
Atsakyti
Siandien parvykus is kaimuko ,pasilaisciau cesnakus ir svogunus su margancovke,tik kakucio nespejau susirasti ir uzsiraugti,na rytoj schmoll.gif
Atsakyti
As palaisciau svogunus pelenu sarmu ziuresiu ar pades ar visdelto geltonuos. ax.gif
Atsakyti
o kam tas šienas visur? nuotraukose..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 06 28, 02:30)
o kam tas šienas visur? nuotraukose..

Mulčas, kad žolės mažiau lįstų, drėgmę geriau palaiko mirksiukas.gif Man super pasiteisino su braškėm, uogos švarut švarutėlės, galima iš karto valgyt, napalyginsi iš lysvės, kur nedėjau žolės doh.gif Jau suku planą chuliganą, šturmuoti po rugiapjūtės kokį ūkininką, kaulyti šiaudų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2009 06 28, 09:53)
Mulčas, kad žolės mažiau lįstų, drėgmę geriau palaiko mirksiukas.gif Man super pasiteisino su braškėm, uogos švarut švarutėlės, galima iš karto valgyt, napalyginsi iš lysvės, kur nedėjau žolės doh.gif Jau suku planą chuliganą, šturmuoti po rugiapjūtės kokį ūkininką, kaulyti šiaudų biggrin.gif

Mes mokame po 10lt.tik Tiek ,kad parsivešti reikia.Bet bijau ,kad greitai jų neliks,nes jau yra tokie smulkintuvai,kurie suaria juos į žemę.Taip patręšia.Tad nenaudinga juos pardavinėti.Tad siūlyčiau ne kaulyti,o tiesiog pirkti biggrin.gif .Nes ūkininkas ir pakrauna,tad dėl mažo kiekio jam neapsimoka net.Reikia gerai sutarti rolleyes.gif .Užkalbėti ax.gif .........Parsitempėme neseniai porą rulonų į vyro darbinę mašiną pakrovė.Bet derinom laiką ir tt.Juk jis nebėgs iš laukų dėl mūsų šiaudų.O suėda tuos šiaudus pas mane gerai.Uždedi didžiausią sluoksnį ir žiūrėk jau nebėra.
Atsakyti
Glossi, kokie brokoliaiiiii bigsmile.gif drinks_cheers.gif

pasėjau kopūstus, sėklos prieš metus baigusios galioti... ką sau manot - sudygo blink.gif turėsiu kopūstukų lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 28, 21:59)
Glossi, kokie brokoliaiiiii  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif

pasėjau kopūstus, sėklos prieš metus baigusios galioti... ką sau manot - sudygo  blink.gif  turėsiu kopūstukų  lotuliukas.gif  thumbup.gif

aciu,ale ne visi,kiti dar maziukai,nors sodinti visi kartu g.gif Jokiu trasu,vien tik zoliu raugas tongue.gif
O kopustukus tai saugok nuo kirmeliu,labai jau visokie kenkejai megsta juos.Palaistyk kokiu smirdanciu zoliu raugu.Mano brokoliukai be jokio kirmeliuko ( pfu,pfu,pfu).Nes laiks nuo laiko pavaisinu as visus.Apipurskiu viska,atrodo veikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 28, 09:18)
O suėda tuos šiaudus pas mane gerai.Uždedi didžiausią sluoksnį ir žiūrėk jau nebėra.

Tai mulciuot keliskart per vasara reikia? Tik siaudais galima, ar ir nupjauta zolyte tinka?
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 06 28, 22:57)
Tai mulciuot keliskart per vasara reikia? Tik siaudais galima, ar ir nupjauta zolyte tinka?

Pernai žole šienu mulčiavau ,o šiemet šiaudais.Gerai ir tai ir taip ,tik storas sluoksnis geriau ,jeigu su žole,kad sėkla nepasisėtų.Mes dabar šieną,tik aplink medelius naudojam.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 26, 22:52)
Margancovkes dedu ant kibiro vos galiuka saukstelio bijau nudeginti augalus,jinai padeda nuo baltuju kirminu.Pelenu sarma irgi ant kibito puse stiklines irgi gerai,kad negeltonuotu svogunai.Tik smulkios druskos tirpala ant kibiro sauksteli.laistau nuo kirminu visus augalus.

aciu

QUOTE(pulina @ 2009 06 27, 19:07)
glossi, gražu pas tave  thumbup.gif

tikrai grazu drinks_cheers.gif
Atsakyti