QUOTE(glossi @ 2009 06 27, 18:14)
o kam tas šienas visur? nuotraukose..
QUOTE(naitas @ 2009 06 28, 02:30)
o kam tas šienas visur? nuotraukose..
Mulčas, kad žolės mažiau lįstų, drėgmę geriau palaiko
QUOTE(ilja @ 2009 06 28, 09:53)
Mulčas, kad žolės mažiau lįstų, drėgmę geriau palaiko
Man super pasiteisino su braškėm, uogos švarut švarutėlės, galima iš karto valgyt, napalyginsi iš lysvės, kur nedėjau žolės
Jau suku planą chuliganą, šturmuoti po rugiapjūtės kokį ūkininką, kaulyti šiaudų 
Mes mokame po 10lt.tik Tiek ,kad parsivešti reikia.Bet bijau ,kad greitai jų neliks,nes jau yra tokie smulkintuvai,kurie suaria juos į žemę.Taip patręšia.Tad nenaudinga juos pardavinėti.Tad siūlyčiau ne kaulyti,o tiesiog pirkti
Glossi, kokie brokoliaiiiii
pasėjau kopūstus, sėklos prieš metus baigusios galioti... ką sau manot - sudygo
turėsiu kopūstukų
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 28, 21:59)
Glossi, kokie brokoliaiiiii
turėsiu kopūstukų

aciu,ale ne visi,kiti dar maziukai,nors sodinti visi kartu
O kopustukus tai saugok nuo kirmeliu,labai jau visokie kenkejai megsta juos.Palaistyk kokiu smirdanciu zoliu raugu.Mano brokoliukai be jokio kirmeliuko ( pfu,pfu,pfu).Nes laiks nuo laiko pavaisinu as visus.Apipurskiu viska,atrodo veikia
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 28, 09:18)
O suėda tuos šiaudus pas mane gerai.Uždedi didžiausią sluoksnį ir žiūrėk jau nebėra.
Tai mulciuot keliskart per vasara reikia? Tik siaudais galima, ar ir nupjauta zolyte tinka?
QUOTE(rsc @ 2009 06 28, 22:57)
Tai mulciuot keliskart per vasara reikia? Tik siaudais galima, ar ir nupjauta zolyte tinka?
Pernai žole šienu mulčiavau ,o šiemet šiaudais.Gerai ir tai ir taip ,tik storas sluoksnis geriau ,jeigu su žole,kad sėkla nepasisėtų.Mes dabar šieną,tik aplink medelius naudojam.
QUOTE(AveM @ 2009 06 26, 22:52)
Margancovkes dedu ant kibiro vos galiuka saukstelio bijau nudeginti augalus,jinai padeda nuo baltuju kirminu.Pelenu sarma irgi ant kibito puse stiklines irgi gerai,kad negeltonuotu svogunai.Tik smulkios druskos tirpala ant kibiro sauksteli.laistau nuo kirminu visus augalus.
aciu
QUOTE(pulina @ 2009 06 27, 19:07)
tikrai grazu