Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

Vai tai ačiū - kaip tik savaitgalį važiuosiu pas tėvus, tai visokio gėrio prisirinksiu lotuliukas.gif
O viską galiu šiuo raugu lieti?

QUOTE(glossi @ 2009 07 02, 13:13)
Nebutina laikytis ipatingu proporciju  mirksiukas.gif O jei asiukliu nera,tai ir nevark.Dek,ka randi ir bus ok  tongue.gif

Atsakyti
As lieju viska,kad pakenktu dar nepastebejau.Bet jau dabar ir lieti negaliu,toks karstis ir lietus beveik kiekviena diena,bijau kad neissutintu augalu saknu.
Atsakyti
Kazkada buvo pagelte seimyniniai svigunai,paliejau pelenu sarmu,lygtai atsigauna.Velnias,siandien pjaustau saltibarsciams,o laisko gale kur pageltes kirmelyte raitosi. doh.gif Reikes margancovkos tirpalu lieti.
Atsakyti
Aš buvau ir pelenų šarmu palaisčius,bet ir margancovke palaisčiau,tikrai atsigavo mano svogūnai ,tik nežinau dabar kas padėjo ,nes galvojau kad nebeišgelbėsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 02, 15:11)
Pas mane asiukliai auga tik pas motina,o mano apylinkese nera,bet as irgi pridejau i rauga ka radau. biggrin.gif O jau dvokas,tai per puse kiemo. biggrin.gif

o kek laiko galima laikyt paraugus tauke ar dilgeles
Atsakyti
Kol kaimynai neateis skustis del srutu smarves. biggrin.gif
Atsakyti
O kaip taukę reikia naudoti ,niekur neberandu apie ją schmoll.gif
Atsakyti
Nezinau ir as ,bet kadangi siemet jos neradau ten kur anksciau augo,tai tik dilgeles naudoju.
Atsakyti
Rukola pradejo zydet. Ar dar galima ja valgyt, ar jau nebe? g.gif
Atsakyti
sveikutes,
mano irgi morkos tokios neaiskios tai pasidariau taip: ukinio muilo prisitarkavau, jis vandenyje istirpo ir siuo tirpalu paputskiau morku lapus. Lyg ir nesisuka tie lapai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 07 03, 21:20)
Rukola pradejo zydet. Ar dar galima ja valgyt, ar jau nebe? g.gif

O kas tai per augalas.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 03, 21:07)
O kaip taukę reikia naudoti ,niekur neberandu apie ją schmoll.gif

Nuskint nužydėjusią, porą dienų pavytinti, tada smulkiai supjaustyt arba sukarpyt, užpilt vandeniu ir, palaikius kelias dienas, laistyt.
Eisiu ryt tikrint - gal mano rastoji pagaliau nužydėjus bus rolleyes.gif
Atsakyti