Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

Pas mus siandien pirma diena be lietaus,silta neblogai jau dabar darzoves jauciasi. ax.gif
Atsakyti
Oi kokios cukinojos gražios... thumbup.gif

QUOTE(glossi @ 2009 06 27, 18:14)
Reikia temele pailiustruoti  biggrin.gif

Man šiais metais su daržu nekaip sekasi... viskas maža, neauga... Gal tik žirniai ir pupelės. Jaučiu, reikės rudeniop tręšti. Tik reik pasiskaityti, kuo čia natūraliau patręšus smile.gif

O sakykit gal matėt kuri kur Vilniuj tą Protingą daržą būtų galima nusipirkti? Čia turiu minty knygyną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žuvelė: 02 liepos 2009 - 00:35
QUOTE(Žuvelė @ 2009 07 02, 01:33)
Oi kokios cukinojos gražios...  thumbup.gif
Man šiais metais su daržu nekaip sekasi... viskas maža, neauga... Gal tik žirniai ir pupelės. Jaučiu, reikės rudeniop tręšti. Tik reik pasiskaityti, kuo čia natūraliau patręšus smile.gif

O sakykit gal matėt kuri kur Vilniuj tą Protingą daržą būtų galima nusipirkti? Čia turiu minty knygyną.

Kam laukti rudeniop? Uzsirauk kiaulpieniu,dilgeliu,asiukliu,pomidoru lapu-kelias dieneles palauk ir laistyk viska thumbup.gif ( tik atskiesk :i laistytuva 1l.raugo)dar jei pelenu turi,imesk saujele.Tokiu raugu kartais viska ir nupurskiu- viskas bujoja kuo puikiausiai.Cukinijos per tas kelias dienas dvigubai paaugo doh.gif Morkas jau valgom po truputi,burokeliai irgi dideli bigsmile.gif
O knyga ta turetu buti betkuriame didesniame knygyne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glossi: 02 liepos 2009 - 08:57
QUOTE(Žuvelė @ 2009 07 02, 01:33)
Oi kokios cukinojos gražios...  thumbup.gif

Va čia Protingas darzas gali paskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi pavariau viska tuo dvokianciu doh.gif raugu tai patiko augalams.
Atsakyti
Oi tai rekės po pievas eiti pabraidžioti. O proporcijų riekia kokių nors laikytis???
Ir galvoju, kur tų asiūklių rasti... g.gif

QUOTE(glossi @ 2009 07 02, 09:55)
Kam laukti rudeniop? Uzsirauk kiaulpieniu,dilgeliu,asiukliu,pomidoru lapu-kelias dieneles palauk ir laistyk viska  thumbup.gif ( tik atskiesk :i laistytuva 1l.raugo)dar jei pelenu turi,imesk saujele.Tokiu raugu kartais viska ir nupurskiu- viskas bujoja kuo puikiausiai.Cukinijos per tas kelias dienas dvigubai paaugo  doh.gif Morkas jau valgom po truputi,burokeliai irgi dideli  bigsmile.gif
O knyga ta turetu buti betkuriame didesniame knygyne  mirksiukas.gif

Aira ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2009 07 02, 13:08)
Oi tai rekės po pievas eiti pabraidžioti. O proporcijų riekia kokių nors laikytis???
Ir galvoju, kur tų asiūklių rasti...  g.gif
Aira ačiū  4u.gif

Nebutina laikytis ipatingu proporciju mirksiukas.gif O jei asiukliu nera,tai ir nevark.Dek,ka randi ir bus ok tongue.gif
Atsakyti
Pas mane asiukliai auga tik pas motina,o mano apylinkese nera,bet as irgi pridejau i rauga ka radau. biggrin.gif O jau dvokas,tai per puse kiemo. biggrin.gif
Atsakyti
mano morku lapai raitosi, panaseja i petrazoliu verysad.gif kuom galiu juos pavaisint is naturaliu antpilu, raugu ar kazkuom? savo uzrasuose nieko nerandu, gal jus ka zinot?buciau labai dekinga
Atsakyti
Na mano labai tankios,tai tas susiraiciusias isroviau.Bet ne neisivaizduoju kodel jos raitosi.
Atsakyti
maniau kad morkine muse darbuojas, bet skaiciau kad pagal pozymius cia yra morkine blakute, bet kaip naikint nzn g.gif man tai morku mazai teisdygo tai nors tas noriu isgelbet
Atsakyti
Na visoki gyviai dazniausiai bijo pelenu,todel bandyk ir palaistyti sarmu ir apibarstyti pacias morkas.
Atsakyti