QUOTE(glossi @ 2009 06 28, 22:24)
aciu,ale ne visi,kiti dar maziukai,nors sodinti visi kartu
Jokiu trasu,vien tik zoliu raugas
O kopustukus tai saugok nuo kirmeliu,labai jau visokie kenkejai megsta juos.Palaistyk kokiu smirdanciu zoliu raugu.Mano brokoliukai be jokio kirmeliuko ( pfu,pfu,pfu).Nes laiks nuo laiko pavaisinu as visus.Apipurskiu viska,atrodo veikia
O kopustukus tai saugok nuo kirmeliu,labai jau visokie kenkejai megsta juos.Palaistyk kokiu smirdanciu zoliu raugu.Mano brokoliukai be jokio kirmeliuko ( pfu,pfu,pfu).Nes laiks nuo laiko pavaisinu as visus.Apipurskiu viska,atrodo veikia
Oi koks brokolis... Klausykit, moteros, o ar labai daug šviesos jiems reikia? Tiems visiems brokoliams ir kalafiorams?
Sveikos
Norėčiau prisijungti prie jūsų
Ir iš karto su klausimu:Ar esat bandę mulčiuoti lysves? Aš šįmet pabandžiau. Rezultatas kol kas labai geras. Mulčiavau nupjauta žole (vejos) ir pjuvenom. Įdomu tik kaip dėl supuvimo?
QUOTE(speciuke @ 2009 06 29, 07:45)
Sveikos
Norėčiau prisijungti prie jūsų
Ir iš karto su klausimu:Ar esat bandę mulčiuoti lysves? Aš šįmet pabandžiau. Rezultatas kol kas labai geras. Mulčiavau nupjauta žole (vejos) ir pjuvenom. Įdomu tik kaip dėl supuvimo?
Mulčiuojam jau keli metai.Daug apie tai knygoje protingas daržas.O ir čia diskutuota labai daug .Temoje trąšos ,raugalai irgi yra daug.Nu pjuvenom aš tik medelius mulčiuočiau,arba labai plonu sluoksniu.
O kodėl su pjuvenom tik medelius?
aš galvoju, kad kai pjuvenos pakris, tai ant viršaus pjautos žolės dar uždėti, nes skaičiau, kad pjuvenos pūdamos sunaudoja azotą, o pjautoje žolėje jos yra
QUOTE(speciuke @ 2009 06 29, 13:25)
aš galvoju, kad kai pjuvenos pakris, tai ant viršaus pjautos žolės dar uždėti, nes skaičiau, kad pjuvenos pūdamos sunaudoja azotą, o pjautoje žolėje jos yra 
reikia išbandyti ir tiek
QUOTE(AveM @ 2009 06 29, 00:00)
Darzovems lietus,tuoj turbut isplauks visos.
o pas mus jau didelis trūkumas lietaus.... seniai bebuvo
glossi, ačiū, būtinai reiks vėl raugti kokio brudo dilgėlinio, nes mano brokoliukai jau apkramtyti, tai ankstyviesiems kopūstėliams tas pats gresia
ryt raugsiu marmalą
ryt raugsiu marmalą
QUOTE(speciuke @ 2009 06 29, 13:25)
aš pernai su medžio pjuvenom braškes mulčiavau... Turiu pasakyti, kad joms nepatiko....
QUOTE(rytorasa @ 2009 06 29, 17:56)
aš pernai su medžio pjuvenom braškes mulčiavau... Turiu pasakyti, kad joms nepatiko....
Žodžiu, braškėms-šiaudai... 
O šiaudus ar smulkintus klojat?
QUOTE(AveM @ 2009 06 29, 00:00)
Pas mus jau seniai lijo ,reikia verkiant lietučio ,bet čia vaizdelis neblogas
Papildyta:
Radau taukės,neberandu ka su ja reikia daryti?