Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

Darzovems lietus,tuoj turbut isplauks visos.user posted image
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2009 06 28, 22:24)
aciu,ale ne visi,kiti dar maziukai,nors sodinti visi kartu  g.gif Jokiu trasu,vien tik zoliu raugas  tongue.gif
O kopustukus tai saugok nuo kirmeliu,labai jau visokie kenkejai megsta juos.Palaistyk kokiu smirdanciu zoliu raugu.Mano brokoliukai be jokio kirmeliuko ( pfu,pfu,pfu).Nes laiks nuo laiko pavaisinu as visus.Apipurskiu viska,atrodo veikia  mirksiukas.gif

Oi koks brokolis... Klausykit, moteros, o ar labai daug šviesos jiems reikia? Tiems visiems brokoliams ir kalafiorams? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Norėčiau prisijungti prie jūsų blush2.gif Ir iš karto su klausimu:Ar esat bandę mulčiuoti lysves? Aš šįmet pabandžiau. Rezultatas kol kas labai geras. Mulčiavau nupjauta žole (vejos) ir pjuvenom. Įdomu tik kaip dėl supuvimo?
Atsakyti
QUOTE(speciuke @ 2009 06 29, 07:45)
Sveikos 4u.gif Norėčiau prisijungti prie jūsų blush2.gif Ir iš karto su klausimu:Ar esat bandę mulčiuoti lysves? Aš šįmet pabandžiau. Rezultatas kol kas labai geras. Mulčiavau nupjauta žole (vejos) ir pjuvenom. Įdomu tik kaip dėl supuvimo?

Mulčiuojam jau keli metai.Daug apie tai knygoje protingas daržas.O ir čia diskutuota labai daug .Temoje trąšos ,raugalai irgi yra daug.Nu pjuvenom aš tik medelius mulčiuočiau,arba labai plonu sluoksniu.
Atsakyti
O kodėl su pjuvenom tik medelius? g.gif aš galvoju, kad kai pjuvenos pakris, tai ant viršaus pjautos žolės dar uždėti, nes skaičiau, kad pjuvenos pūdamos sunaudoja azotą, o pjautoje žolėje jos yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(speciuke @ 2009 06 29, 13:25)
O kodėl su pjuvenom tik medelius? g.gif aš galvoju, kad kai pjuvenos pakris, tai ant viršaus pjautos žolės dar uždėti, nes skaičiau, kad pjuvenos pūdamos sunaudoja azotą, o pjautoje žolėje jos yra smile.gif

reikia išbandyti ir tiek smile.gif .Papasakosite kaip sekėsi mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 29, 00:00)
Darzovems lietus,tuoj turbut isplauks visos.

o pas mus jau didelis trūkumas lietaus.... seniai bebuvo blink.gif
Atsakyti
glossi, ačiū, būtinai reiks vėl raugti kokio brudo dilgėlinio, nes mano brokoliukai jau apkramtyti, tai ankstyviesiems kopūstėliams tas pats gresia doh.gif
ryt raugsiu marmalą biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(speciuke @ 2009 06 29, 13:25)

aš pernai su medžio pjuvenom braškes mulčiavau... Turiu pasakyti, kad joms nepatiko.... rolleyes.gif Žodžiu, braškėms-šiaudai... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 06 29, 17:56)
aš pernai su medžio pjuvenom braškes mulčiavau... Turiu pasakyti, kad joms nepatiko....  rolleyes.gif Žodžiu, braškėms-šiaudai...  thumbup.gif

O šiaudus ar smulkintus klojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 29, 00:00)
Darzovems lietus,tuoj turbut isplauks visos.user posted image

Pas mus jau seniai lijo ,reikia verkiant lietučio ,bet čia vaizdelis neblogas lotuliukas.gif
Papildyta:
Radau taukės,neberandu ka su ja reikia daryti?
Atsakyti
QUOTE(speciuke @ 2009 06 29, 22:26)
O šiaudus ar smulkintus klojat? g.gif

ne
Atsakyti