jo yra pelenuose, raugu temoj pasiskaitykit, ten man rodos esu idejus kur kokiu medziagu yra tik jau nepamenu kokiam puslapi, dabar neturiu laiko paziuret tad pabandykit paieskot pati
QUOTE(AveM @ 2009 07 03, 20:51)
O kas tai per augalas.
Tokia salota...karpytais lapukais... Italai l. megsta-deda i ivairias salotas, picas, pastas...
As ir auginuosi-ale sunkiai auga
Papildyta:
Va kaip atrodo:

Kazi kaip mano darzoves
QUOTE(AveM @ 2009 07 03, 22:04)
Perskaiciau,kad kai truksta fosforo,agurkiukai geltonuoja ir krenta.Idomu kokiuose augaluose rasti fosforo ir paraugus palaistyti agurkus.
Kaulų miltai tiktų, tik kur jų gaut
Beje, žmogus fosforo gauna iš tokių elementarių dalykų kaip juoda arbata ar kakava. Sakau, gal pabandyt agurkus arbata paliet
Gal ir kiaušinių lukštų "užpiltinės" tam tiktų
QUOTE(AveM @ 2009 07 03, 20:51)
O kas tai per augalas.
Tai tokios salotos...
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 03, 21:47)
O mano rukola bujoja - retint nespeju
Ji ne vienmete, tai per ziema neiissals?
geltonuoja raudonos cili paprikos lapai, o geltonos pipiriukai ruduoja, ir mairunas su baziliku geltonuoja, tik tamsiajam bazilikui viskas dzin
raugu liet ? atsiprasau, kad vel klausiu, prazioplinau gal
pelenai malku turi but ? ju turiu zidinyje..atsiprasau uz tokius klausimus
raugu liet ? atsiprasau, kad vel klausiu, prazioplinau gal
QUOTE(žostautė @ 2009 07 03, 22:51)
Kaulų miltai tiktų, tik kur jų gaut
Nebrūžinsiu gi to, kas nuo šuns liko su metalo dilde, nors...
šiaip fosforo daug žuvyje, bet aš anos kažkaip augalams neduodu
QUOTE(rsc @ 2009 07 03, 22:10)
O mano rukola bujoja - retint nespeju
Pirmakart auginu, tai per daug seklu priberiau.
O koks jos skonis? Skaiciau, kad specifinis...pati dar neragavusi
Jei ne vienmete-tai neturetu...gi kokios rugstynes ar petrazoles neissala... na, nebent siaubingai salta ziema butu, bet tokiu jau seniai nera
Nu pas mane dalis agurkiukų pageltonavo ir nukrito.Manyčiau nesugeba pasisavinti gerai medžiagų,kai buvo šaltos naktys.Nes ir raugintu karvės šūdu lieja ir pelenais.Ir niekas nepadėjo.Manyčiau tokie metai negeri.Bet daug agurkų turiu,tai užmerksiu akis.Nes pernai bujojo neiko nedarant,o dabar daryk ką nori.
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 04, 07:16)
O koks jos skonis? Skaiciau, kad specifinis...pati dar neragavusi
Jei ne vienmete-tai neturetu...gi kokios rugstynes ar petrazoles neissala... na, nebent siaubingai salta ziema butu, bet tokiu jau seniai nera

Tikrai specifinis. Ir skonis, ir kvapas. Man zeme kvepia... Labai skanu su kitom lapinem i salotas idet.