Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

Perskaiciau,kad kai truksta fosforo,agurkiukai geltonuoja ir krenta.Idomu kokiuose augaluose rasti fosforo ir paraugus palaistyti agurkus.
Atsakyti
jo yra pelenuose, raugu temoj pasiskaitykit, ten man rodos esu idejus kur kokiu medziagu yra tik jau nepamenu kokiam puslapi, dabar neturiu laiko paziuret tad pabandykit paieskot pati
Atsakyti
Na maniskiai kol kas negeltonuoja ir nekrenta,tai cia bus patarimas toms kuriu agurkeliai derliu meta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 03, 20:51)
O kas tai per augalas.

Tokia salota...karpytais lapukais... Italai l. megsta-deda i ivairias salotas, picas, pastas...
As ir auginuosi-ale sunkiai auga doh.gif
Papildyta:
Va kaip atrodo:
user posted image

Kazi kaip mano darzoves g.gif Dvi savaites nesilankiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 03, 22:04)
Perskaiciau,kad kai truksta fosforo,agurkiukai geltonuoja ir krenta.Idomu kokiuose augaluose rasti fosforo ir paraugus palaistyti agurkus.

Kaulų miltai tiktų, tik kur jų gaut g.gif Nebrūžinsiu gi to, kas nuo šuns liko su metalo dilde, nors... ax.gif

Beje, žmogus fosforo gauna iš tokių elementarių dalykų kaip juoda arbata ar kakava. Sakau, gal pabandyt agurkus arbata paliet bigsmile.gif Pakenkt neturėtų biggrin.gif

Gal ir kiaušinių lukštų "užpiltinės" tam tiktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žostautė: 03 liepos 2009 - 21:52
QUOTE(AveM @ 2009 07 03, 20:51)
O kas tai per augalas.

Tai tokios salotos...
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 03, 21:47)
As ir auginuosi-ale sunkiai auga doh.gif
Papildyta:

O mano rukola bujoja - retint nespeju bigsmile.gif Pirmakart auginu, tai per daug seklu priberiau.
Ji ne vienmete, tai per ziema neiissals?
Atsakyti
geltonuoja raudonos cili paprikos lapai, o geltonos pipiriukai ruduoja, ir mairunas su baziliku geltonuoja, tik tamsiajam bazilikui viskas dzin biggrin.gif
raugu liet ? atsiprasau, kad vel klausiu, prazioplinau gal blush2.gif pelenai malku turi but ? ju turiu zidinyje..atsiprasau uz tokius klausimus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 07 03, 22:51)
Kaulų miltai tiktų, tik kur jų gaut  g.gif  Nebrūžinsiu gi to, kas nuo šuns liko su metalo dilde, nors... ax.gif

biggrin.gif patarkuok patarkuok , dėl šuniukų iš kailio neriesi , o dėl augalėlio jau tingi ? lotuliukas.gif

šiaip fosforo daug žuvyje, bet aš anos kažkaip augalams neduodu biggrin.gif bijau, kad kokių kurklių neprišaukčiau . ir neaišku ar tas fosforas augalams "pereina" iš žuvies atliekų.
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 07 03, 22:10)
O mano rukola bujoja - retint nespeju bigsmile.gif Pirmakart auginu, tai per daug seklu priberiau.
Ji ne vienmete, tai per ziema neiissals?

O koks jos skonis? Skaiciau, kad specifinis...pati dar neragavusi blush2.gif
Jei ne vienmete-tai neturetu...gi kokios rugstynes ar petrazoles neissala... na, nebent siaubingai salta ziema butu, bet tokiu jau seniai nera
g.gif
Atsakyti
Nu pas mane dalis agurkiukų pageltonavo ir nukrito.Manyčiau nesugeba pasisavinti gerai medžiagų,kai buvo šaltos naktys.Nes ir raugintu karvės šūdu lieja ir pelenais.Ir niekas nepadėjo.Manyčiau tokie metai negeri.Bet daug agurkų turiu,tai užmerksiu akis.Nes pernai bujojo neiko nedarant,o dabar daryk ką nori.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 04, 07:16)
O koks jos skonis? Skaiciau, kad specifinis...pati dar neragavusi blush2.gif
Jei ne vienmete-tai neturetu...gi kokios rugstynes ar petrazoles neissala... na, nebent siaubingai salta ziema butu, bet tokiu jau seniai nera
g.gif

Tikrai specifinis. Ir skonis, ir kvapas. Man zeme kvepia... Labai skanu su kitom lapinem i salotas idet.
Atsakyti
Na maniskiai agurkai pirmuosius ziedus nuzydino bevaisius,o dabar gi jau krauna agurkiukus.nors kai turejau dilgeliu,tai paliejau,lai bus jims stipriau.
Pelenai,tai pas mane medzio,o kokie dar buna.
Atsakyti