Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

Valgom ir mes žirniukus,morkytes,laukiam agurkų ir pomidorų bigsmile.gif
Atsakyti
O pas mus istisai pila lietus,nebuvau dvi dienas darzempaskui gal jau nustos lyti,bandysiu nubristi paziureti,kas dar is darzoviu liko,ar ten jau prudas zuvims leisti. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 09, 19:49)
O pas mus istisai pila lietus,nebuvau dvi dienas darzempaskui gal jau nustos lyti,bandysiu nubristi paziureti,kas dar is darzoviu liko,ar ten jau prudas zuvims leisti. blink.gif

jau tikrai kaip uzkniso tas lietus doh.gif doh.gif doh.gif pas mane zeme lengva ale vistiek jau tos dregmes per akis.prilipina burokelius salotas prie zemes.nespeja jie atsikelt kai vel yra ptiklijuojami verysad.gif
Atsakyti
Man tai reikia darzoviu grybu sriubai,bet bijau eiti i darza,nezinau ka ten lietus pridirbo.Bet vel kabo didziulis debesys,tai kol susiruosiu nueiti,vel pils lietus.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 09, 20:05)
Man tai reikia darzoviu grybu sriubai,bet bijau eiti i darza,nezinau ka ten lietus pridirbo.Bet vel kabo didziulis debesys,tai kol susiruosiu nueiti,vel pils lietus.

darzas toli?as pro langa matau,bet nelengviau nuo to.braskiu dar neprisirpusiu yra,bet zalios puna doh.gif
Atsakyti
Na as irgi pro langa matau,bet gana toli,kad pilnai matyciau. biggrin.gif
Atsakyti
pas mane galima sakyti kieme,bet jei ir pradetu darytis kudra su kibiru gi nenusemsi.
Atsakyti
Jei taip lis,tai liks tik druskos gerai pripilti ir veliau raugintas darzoves valgyti. biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus jau nustojo saulutė šviečia,apėjau viską,buvau susiruošusi šią savaite nuvažiuoti mėlynių pauogauti ,bet kur toks oras,ir prie jūros ir še tau kad nori ,visą praėjusią savaitę darbe šutau ,o kaip ši laisva,nosies niekur nesiniri kišti brr bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 09, 20:30)
Jei taip lis,tai liks tik druskos gerai pripilti ir veliau raugintas darzoves valgyti. biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif neriekes nei namo nest nei vargt ateisi gatava produkcija ziemai susirinksi
Atsakyti
pyle ir pas mus siryt taip kad net sazine mane graust pradejo tai keliaus ir begau petunijas ir kitas trapias geles sunest i siltnami o paskui vel miegot blush2.gif su ledukais dave...
Atsakyti
Pas mus siandien pirma diena sviecia saule,kazi tik ar ilgam.
Vakar viriau sriuba,sviezios bulves,morkos ir grybai. ax.gif
Atsakyti