Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

QUOTE(AveM @ 2009 07 13, 18:14)
As jau pati sau juokiausi,kad nesiu i agurku lysve lentas ir patiesiu po agurkais,kitaip jie visi tuoj baloj bus. biggrin.gif

kad nesigautų tau kaip tai meškutei iš multiko kur viršūnėles patempė, kad greičiau augtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Taigi va todel ir nenesu lentu.O kadangi juodzemis,tai lengva bus rasti agurkus,svarbiausiai kaip sakai,kad tik butu. biggrin.gif
Atsakyti
Pasakokit,kaip kovojat su baltais drugeliais ant kopustu dedanciais kiausinelius. g.gif
Atsakyti
Pernai aš kopūstus pelenais apibarsčiau ,man atrodo nuo jų,paskui atrsirasdavo ar ne nuo jų žali kirminai? bet padėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 13, 21:44)
Pasakokit,kaip kovojat su baltais drugeliais ant kopustu dedanciais kiausinelius. g.gif

Sako, tinklu uždengt galima unsure.gif
Atsakyti
Ne tinklu tingiu dengti,didelis plotas,o as tinklo tiek neturiu.Reikes meginti pelenais,gal jiems nepatiks ir netupines.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 13, 22:30)
Ne tinklu tingiu dengti,didelis plotas,o as tinklo tiek neturiu.Reikes meginti pelenais,gal jiems nepatiks ir netupines.

Barstyk ryte kol dar rasa ,geriau pelenai prilimpa,o sausi nubyra ir jokio efekto rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu,zinau sita dalyka jau mane mama seniai ismoke,kaip naudoti pelenus. ax.gif
Atsakyti
AveM jau gražumas lelijų... wub.gif

Oi kalbat apie žirnius - aš savaitgalį pas tėvus buvau, tai kai grįžau - kažkokie paukščiai nulenkė gerus kelis ūglius ir išlesė ankštis žirnių... Spėju, ar tik vėl ne varnėnų darbas... doh.gif

Oi man nieko nėr už juos baisiau schmoll.gif Nors su jais tik šiais metais susipažinau lotuliukas.gif

QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 07 13, 10:21)
vakar kol nelyja nusprendziau krapu paset.iskasiau lizda su kurkliukais doh.gif butumet maciusios kaip skuodziau namo verdancio vandens.suzinojes kam vanduo paskui mane jau leke vyras lotuliukas.gif pagaves azarta isrause visa lysve ir ka radom dar 2 thumbup.gif rezultatas mano darze kokiu 100 kurkliu bus maziau.neramina tai,kad kiek tokiu lizdu dar yra mano 1a darziuke g.gif

Atsakyti
Aciu,man irgi dziugina aki lelijos. ax.gif
Atsakyti
Idekit kas nuotrauka kokius brokolius skynat. Man rodos jau laikas raut, bet nedrystu
Atsakyti
QUOTE(irutinka @ 2009 07 14, 21:15)
Idekit kas nuotrauka kokius brokolius skynat. Man rodos jau laikas raut, bet nedrystu

Pff pas mane vieni lapai ir tie apgraužti, nors ir pelenais barsčiau. Jokio derliaus pas mane nėra. O kada pati sėjot iš sėklyčių ir kada į dirvą pasodinot?
Atsakyti