Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

Va salia darzoviu biggrin.gif user posted image
Papildyta:
Bliambacki,kazkokia velniava.Baigia lietus viska paskandinti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 12, 20:50)
Va salia darzoviu biggrin.gif user posted image
Papildyta:
Bliambacki,kazkokia velniava.Baigia lietus viska paskandinti. doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif neblogos daržovytės lotuliukas.gif
Atsakyti
vakar kol nelyja nusprendziau krapu paset.iskasiau lizda su kurkliukais doh.gif butumet maciusios kaip skuodziau namo verdancio vandens.suzinojes kam vanduo paskui mane jau leke vyras lotuliukas.gif pagaves azarta isrause visa lysve ir ka radom dar 2 thumbup.gif rezultatas mano darze kokiu 100 kurkliu bus maziau.neramina tai,kad kiek tokiu lizdu dar yra mano 1a darziuke g.gif
Atsakyti
Baisus sutverimas,as taip bijau vabalu,tai manes turbut nebutu darze. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 13, 11:54)
Baisus sutverimas,as taip bijau vabalu,tai manes turbut nebutu darze. biggrin.gif

as ten vaiku darzeli iskasiau.nebaisu buvo.vyras suaugusi israust norejo.butu jo valia butu iskases visa darza man.
Atsakyti
Aisku reikalui esant ir as iskasciau,bet tik tiek kad visokiu gyviu nebijau,o vabalu netgi paciu maziausiu bijau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 13, 12:04)
Aisku reikalui esant ir as iskasciau,bet tik tiek kad visokiu gyviu nebijau,o vabalu netgi paciu maziausiu bijau. biggrin.gif

mazi jie simpatiski lotuliukas.gif iki tokio lygio,kad visus paskandinau.
Atsakyti
AveM, lelijos wub.gif

Skaitaiu apie tuos vabalus ir šiurpstu.... gerai kad pas mus jų nėra (tpu*3)

Daržas apžėlęs mano, o įeit negaliu, tiek šlapia.... kaži koks šiemet derlius bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2009 07 13, 12:47)
AveM, lelijos  wub.gif 

Skaitaiu apie tuos vabalus ir šiurpstu.... gerai kad pas mus jų nėra (tpu*3)

Daržas apžėlęs mano, o įeit negaliu, tiek šlapia.... kaži koks šiemet derlius bus  g.gif

pas mane tas pats.ravint dabar puse zemiu isnesiu is darzo.
Atsakyti
Mano nuraveta,bet kas isto,siandien pasiziurejau agurkai taip graziai krauna vaisius,bet visi sumaisyti su zemem lietaus.Kadangi juodzemis,lietus buna gan smarkus,tai tiek aptaskyti,kad vos matosi is zemiu.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 13, 15:54)
Mano nuraveta,bet kas isto,siandien pasiziurejau agurkai taip graziai krauna vaisius,bet visi sumaisyti su zemem lietaus.Kadangi juodzemis,lietus buna gan smarkus,tai tiek aptaskyti,kad vos matosi is zemiu.

svarbu kad užaugtų... kaip nors atprausi agurkiukus kai ateis laikas... bigsmile.gif
Atsakyti
As jau pati sau juokiausi,kad nesiu i agurku lysve lentas ir patiesiu po agurkais,kitaip jie visi tuoj baloj bus. biggrin.gif
Atsakyti