Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

Merginos,ar dar būtų galima pasisėti žirnių,tuos nuvalgysim ,gal bus naujų ,jei pasėčiau ,ar nebandėt kuri g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 14, 22:21)
Merginos,ar dar būtų galima pasisėti žirnių,tuos nuvalgysim ,gal bus naujų ,jei pasėčiau ,ar nebandėt kuri g.gif

pries pusantros savaites pasejau, tai jau maciau isdyge. O ar spes uzderet nezinau, nes pirmus metus darzininkyste uzsiimu rolleyes.gif
Atsakyti
Sian paziurejau savo brokoliu, jau zydi. Tai reiskia kad pavelavau, ar turi perzidet ir tada valgyt.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irutinka @ 2009 07 15, 17:08)
Sian paziurejau savo brokoliu, jau zydi. Tai reiskia kad pavelavau, ar turi perzidet ir tada valgyt.? g.gif

Pavėlavot unsure.gif Juos reik valgyt pumpurų stadijoj.
Atsakyti
visgi nusiskyniau ir valgysiu, nes ne visas gumbas zieduose o tik keli ziedeliai.
Atsakyti
Na zirniu nunokimas priklausys nuo oro salygu,jei ruduo bus ilgas ir grazus,tai suspes prinokti,o jei ne tai jau taip ir bus. ax.gif
Atsakyti
Jetus, moterys, kaip jums pavydžiu su tokia daržovių įvairove ir derliumi. Turiu ir aš kelias lysveles, bet kiemas nedidelis, tai tik prieskoniams vietos turiu. O ir tie ne visi auga. Salotos mano šiemet kažkokios be ryšio. Tokie mažyčiai lapeliai, toks vaizdas kad sudygo ir sustojo augt. Nieko nesuprantu. unsure.gif Aišku, žemė pas mus labai prasta, ne bet pernai dar visai neblogos buvo, o šiemet net salota sunku pavadint.
Atsakyti
Na pas mane salotos ,tai ir patys valgom ir vistas lesinu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 16, 12:21)
Na pas mane salotos ,tai ir patys valgom ir vistas lesinu. biggrin.gif

Tai vat ir man keista, jau kas kas, bet kad salotos neaugtu... unsure.gif Pas mane vienoj lysvėj, salotos, špinatai ir rūgštynės. Tai rūgštynės kaip rūgštynės, o nei špinatų, nei salotų. Gėda kam ir pasakyt, kad salotų užsiaugint nemoku. Aš jas sėju tiesiai į lysvę lauke. Gal reikia prieš tai kambary ar šiltnamy sudaigint? Ir tik tada po viena daigelį į žemę sukišt? Nu bet visada užaugdavo, o šiemet kažkokia nesąmonė g.gif
Atsakyti
QUOTE(BALTIJA 1 @ 2009 07 16, 14:12)
Tai vat ir man keista, jau kas kas, bet kad salotos neaugtu...  unsure.gif Pas mane vienoj lysvėj, salotos, špinatai ir rūgštynės. Tai rūgštynės kaip rūgštynės, o nei špinatų, nei salotų. Gėda kam ir pasakyt, kad salotų užsiaugint nemoku. Aš jas sėju tiesiai į lysvę lauke. Gal reikia prieš tai kambary ar šiltnamy sudaigint? Ir tik tada po viena daigelį į žemę sukišt? Nu bet visada užaugdavo, o šiemet kažkokia nesąmonė g.gif

siemet ir as neuzsiauginu niekaip salotu doh.gif sejau kaip visa laika o salotu nera visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2009 07 16, 15:18)
siemet ir as neuzsiauginu niekaip salotu  doh.gif sejau kaip visa laika o salotu nera visai  doh.gif

Nu ačiū dievui ne man vienai taip. biggrin.gif Juokauju! 4u.gif O iš tikro, tai nervina. Šiandien sumuštiniams pasiroviau lapeliu, tai ant duonos riekutės, po kelis lapelius teko dėt verysad.gif O riekutės tai "Tėvo duonelės" kur nedidukės tokios... Košmaras, o taip noris prisipjaustyt bliūdą salotų.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BALTIJA 1 @ 2009 07 16, 15:40)
Nu ačiū dievui ne man vienai taip.  biggrin.gif Juokauju!  4u.gif O iš tikro, tai nervina. Šiandien sumuštiniams pasiroviau lapeliu, tai ant duonos riekutės, po kelis lapelius teko dėt  verysad.gif O riekutės tai "Tėvo duonelės" kur nedidukės tokios... Košmaras, o taip noris prisipjaustyt bliūdą salotų....  doh.gif

Pas mane tai kažkaip užaugo šiemet. g.gif Ir naujai pasėtos dygsta. Ir krapų kaip nekeista jokia liga neužpuolė. Du metus iš eilės neturėjau visai. Tik Kopūstus kažkas puola. Purškiau ir vistiek raitosi lapai kažkaip idomiai. Geriau apžiūrėjus pamačiau kad vidurius kažkas graužia. Reikės vėl kokiu brudu purkšti, bet vilčių kad kopūstų žiemai turėsiu nebeturiu. Bet ankstyvus jau valgom pilna burna.
Atsakyti