Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

QUOTE(AveM @ 2009 08 07, 10:06)
Va toks viksras grauzia kopustu lapus.user posted image
Papildyta:
Idomu kieno tai "vaikas"user posted image
Papildyta:
Kiek auginu darzus pirma syki matau toki sutverima.user posted image

Va tokie parazitai ėda mano kopūstus,nežinau lyg jau baigiu išnaikinti,ir su dilgėlių raugu purškiau,ir du kartu su pelenais ,lyg kažkas padeda,bet ar ilgam bigsmile.gif
IngridaB ,cukinijos neblogos pas mane jos tik pradeda žydėti,o molūgai jau nemaži,šiemet nepasisėjau šparaginių pupelių,tai dabar labai noriu,kaip nėra tai ir norisi,nulėkiau į turgelį nusipirkau,vajkarienei pasitroškinsiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 07 rugpjūčio 2009 - 14:01
As perziurejau visus lapus ir nurinkau situos grazuolius,jie tikrai gal;ingai maitinasi.Jei buciau nepastebejusi,butu palike mane be velyvuju kopustu.Tik niekaip nesuprantu kieno tai lervos.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 07, 16:01)
As perziurejau visus lapus ir nurinkau situos grazuolius,jie tikrai gal;ingai maitinasi.Jei buciau nepastebejusi,butu palike mane be velyvuju kopustu.Tik niekaip nesuprantu kieno tai lervos.

Aš manau kopūstiniai drugeliai,kažkokie būna blink.gif
Atsakyti
Skraido balti drugeliai,bet ju viksrai zalios kirmeles,o cia niekaip nesuprantu is ko.Sakiau viena atsinesiu su lapu i namus ir lauksiu kas uzaugs.
Atsakyti
nematyti kirmėliukai blink.gif bus vėl kokie ateiviai iš šiltesnių kraštų g.gif
Atsakyti
Pas mus arti atomine,tai gal nuo ten tokie gyviai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 07, 23:20)
Pas mus arti atomine,tai gal nuo ten tokie gyviai. biggrin.gif

išsigimę nuo spinduliuotės blink.gif o gal baltųjų drugelių vikšrai su apsauga nuo radiacijos čia lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal jau nuo radijacijos tapo ne zalios kirmeles,o auksiniai viksrai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 07, 23:57)
Gal jau nuo radijacijos tapo ne zalios kirmeles,o auksiniai viksrai. biggrin.gif

Gal ir vertingi ,kaip paauksuoti biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(satanele @ 2009 08 08, 11:37)
Gal ir vertingi ,kaip paauksuoti biggrin.gif

Atsakyti
Na kokia ju verte neaisku,bet kopustus valgo tai pilna savo auksine burna.
Atsakyti
O mano lyg atsigauna,ankstyvųju tik dvi galvos ,o vėlyvūjų turėsiu ,jei neatsiras auksinių graužikų,man atrodo pelenai suveikė schmoll.gif
Atsakyti