As maitinau is pradziu atsisedus, bet nugara labai isitempdavo, kakla skaudedavo. Paskui ismokau maitinti guledama ir dabar jei tik yra galimybe abu is kart prigulam ant soniuko, susiglaude pilvais:) Man tai pati geriausia poza, galiu ir nusnausti:)
as maitinu pasidejusi ant pagalviu is po pazasties - tikrai labai paprasta ir patogu. nes is pradziu nemokejau paduot kruties - o tokioj padety tai yra labai paprasta ir lengva ishmokt
dabar mokinsimes kitokiu padeciu, nes neina ziuret teliko teip maitinant

As tai maitinu atsigulus,nes mano vaikinas baisiai pyksta ir neima kruties,kai bandau atsisedus maitinti

as bandziau maitinti atsigulus viena nakti, nes kazkaip tingejau keltis, bet teko, nes labai man pasirode nepatogu, o nuo pat pradziu tai tik sededama - anksciau pasidedavau dar pagalve, o dabar ir jos nebereikia, o jei nori pupa miegucio tai ir taip uzmiega. dar kartasi tenka maitinti vaikstant, bet ir tai nesudaro jokiu problemu, tik tiek kad man nelabai patogu, bet galim dar kentet

Aš atsisėdus, nes man atsigulus niekada nebuvo patogi padėtis

Tik atsigulus,jokia kita padetis maniskiui nepatinka

as tai maitinu atsisedus nors ir labai nugara skauda bet taip esu pripratus.del atsirugimo tai labai greit atsirugsta bet vistiek atpila nors mums jau 4 men.

atsigulus maitinu tik ryte [ naktį], kai pati dar būnu apsnūdus, po to kartais abi su maže ir lūžtam, o dienos metu tai sėdėdama ir taip nuo pirmųjų dienų

aš savo mažę maitinu atsigulus-mums abiem tai patogu.
o kadangi dabar vasara,karšta,mažius nori dažniau gerti pienuko,tai tarkim kokioj kelionej mašinoj-atsisėdus maitinu/atsiremiu ranka į porankį-labai patogu/,bet abi liekam šlapios nuo prakaitėlio
o kadangi dabar vasara,karšta,mažius nori dažniau gerti pienuko,tai tarkim kokioj kelionej mašinoj-atsisėdus maitinu/atsiremiu ranka į porankį-labai patogu/,bet abi liekam šlapios nuo prakaitėlio

Maniskei paskutiniu metu patinka valgyti atsigulus - speju, kad del karscio, nes tokiu budu jos nelieciu rankomis ir daug maziau prakaituojam!
maitinu atsigulus ant šono. Man taip patogu. bandžiau maitingi atsisėdu, bet, kad būtų patogu, reikia prisidėti pagalvių aplinui, kitaip įskausta nugara. Taip dabar maitinu tik tada, kai negaliu atsigulti. O ir mažasis maitinamas sėdint spardosi, sukiojasi ir neima krūties

Man patogu maitinti tiek atsisėdus tiek atsigulus ant sono. Tik kai sedint maitinu tai viena koja pastatau ant kedės ar pakišu sulekta po kita koja, kad galėčiau ranką, kuria laikau vaika pasidėrti ant kojos.
Nežinau ar supratote ka parašiau
Nežinau ar supratote ka parašiau