Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia maitinimo padėtis jums geriausia?

nuo gimimo valgo atsigulęs, nes man labai pienuką lengvai paleidžia - atsisėdus nespėja mažiukas rytį ir springsta. jei nebūna sąlygų - aš kankinuosi ir jį aptaškau su pienu, bet tada valgom sėdom
Atsakyti
mes tik gulėdamos valgom smile.gif
Atsakyti
Ir mes tik gulint valgom biggrin.gif Pradžioj dėl siuvimo negalėjau sėdom, tai taip ir pripratom. Esu bandžius sėdom, tai taip kaip ir daugeliui čia rašiusių - nepavyksta; mažoji springsta, pyksta ir pan. smile.gif
Atsakyti
Aš irgi po gimdymo 2 savaitės negalėjau sėdėti dėl siuvimo, taigi pripratau gulint maitinti, dar kartais maitinu sėdint rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi gulėdama maitnau,nes sėdint ir nugara ir rankos skaudėjo,o ypač pradžioje,kai valandomis valgė. O gulint ir pasnaust kartu galėdavau.
Atsakyti
Mes irgi valgom guledami. Ir paciai lengviau, ne taip nugara skauda, ir mazius gali pasispardyti ir rankytem patabaluoti. Bandau ir sedint maitint, nes paskutiniu metu mazius labai daznai 3-4 min. patraukia guledamas ir viskas, jau sotus. Tai as tuomet dar sedint pabandau duoti, tai siek tiek sriubtelna. Nors, aisku, gulint patogiau tongue.gif .
Atsakyti
Aš irgi maitinu gulėdama, kadangi iš pradžių sėdėti negalėjau tai abi ir pripratom gulėt. Dabar jei kada maitinu atsisėdus tai jinai net nepavalgo iki galo turim vistiek pabaigti atsigulusios.
Atsakyti
Mes irgi pripratom valgyti gulėdami biggrin.gif Nors tai labai patogu tiek mažiui tiek man, bet iš kitos pusės kai reikia kur išvykti doh.gif tai nors verk kankinamės sėdėdami blink.gif
Atsakyti
Mes kažkaip irgi tik gulėdami valgom, sėdėdami tik vasarą dažnai tekdavo mašinoj ar kur nors prie jūros ant suoliuko pamaitint biggrin.gif
Bet patogiausia mums abiems įsitaisyti horizontaliai smile.gif
Atsakyti
Mes valgome tik atsigulus. Manau taip patogiau ir man ir maziui, kuris megsta valgio metu dar ir pasiraivyti. Retais atvejais pamaitinu ir atsisedus.
Atsakyti
Mes nuo gimimo valgem guledami. Ir man ir maziui buvo patogiausia. Maniskis apetitu nesiskundzia, tai, kai toli keliaudavom, ar siaip nebudavo galimybiu atsigulus pamaitint, tai retkarciais tekdavo maitint sedint, ar stovint. Jokiu problemu, valgydavo ir tokiom salygom. Tai visus metelius (neskaitant kelioniu) ir ismaitinau gulint.
Atsakyti
Mes mokam visaip valgyti ir gulint, ir sėdint ir stovint tongue.gif Va bet patogiausia gulint.Ir ne bet kaip, o butinai reikia duoti tą papuką ne ant kurios pusės guli o priešingą.Nu jau tada kleckui tai malonumas.Ir bėga gerai ir nespringsta.O taip ir nulūžta gerai.Tada gali kelt, vartyt vistiek miega.Na taip vakare arba ryte valgom, o dieną tai gerai ir sėdint.
Atsakyti