Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia maitinimo padėtis jums geriausia?

O MES VALGOM SEDEDAMI,AS I KA NORS ATSIREMUS,KAD TAIP NUGAROS NESKAUDETU,NORS IR BU7NA IR BE ATRAMOS.LABAI RETAI KADA ATSIGULUS.MES TAIP NUO GIMIMO JAM IR MAN TAIP BUVO PRIIMTINIAUSIA POZA. lotuliukas.gif IR VISAI NESUNKU LAIKYT SAVO PYPLI,NORS JAU GREIT ME TAI.IR SVERIA 12-13KG. biggrin.gif
Atsakyti
Sėdint patogiausia ir man ir vaikui. Sėdžiu kėdėj su atlošu, o kojas pasidedu truputuka aukščiau.
Atsakyti
Kolkas dar negaliu sestis tai valgome tik atsigle ir tai gana patogu . Poto bandysime kitas pozas sakiau. rolleyes.gif
Atsakyti
Valgom atsigule, nes kitaip nugaryte skauda ir rankos dar per silpnos ilgiau vaikiuka islaikyti verysad.gif
Atsakyti
Mums nuo gimimo patogiausiai gulint. Aišku, tenka maitinti ir atsisėdus, ypač jei kur nors išvažiuoji, ar mašinoje alkis užpuola. Bet pastebėjau, kad dukrytei patogiausiai gulint, nes ji gimė didelė, gerai auga, tai man ant kelių nelabai tilpo smile.gif Gulėdama ji patogiai įsitaiso, kojos niekur nekaba smile.gif
Atsakyti
Mums irgi patogiausia maitintis gulint thumbup.gif Pabandžiau porą karų atsisėdus, nepatiko. Mažė jau dabar virš 6 kg, o kas bus toliau biggrin.gif Taip ir prasivoliosim lovoje, nors tai irgi yra neblogai biggrin.gif
Atsakyti
Mums irgi gulima padėtis pati pačiausia thumbup.gif
Atsakyti
man geriausios padetys-gulint ir sedint smile.gif
Atsakyti
Man irgi patogiausia buvo gulint maitinti, kol dar buvo kokiu 2-3 menesiu spejau kelias knygas perskaityti bemaitinant. O kai paaugo atsisukdavo ir griebia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2003 03 25, 23:06)
Mamos, kaip jums patogiausia maitinti mažylius?
Yra labai įvairių maitinimo krūtimi padėčių, bet man asmeniškai ne visos patogios.
Man geriausia padėtis  - gulint. Tai vienintelė "saugi" padėtis mano krūtims.  biggrin.gif

Kitaip rizikuoju  būti apkandžiuota.  wink.gif

Žinau, kad labai daug mamų maitina sedėdamos. Bet man sunku laikyti  7 kg. "svarmenį".  ;D ant vienos rankos.
o kad patogiai atsisėsti, dar ir pagalvėmis apsikamšyti reikėtų.

Nors kai labai reikia, tai įdigudrinu maitindama ir vienu pirštu į chatą atsakymus rašyti.   biggrin.gif
O dabar artėja vasara, tai reikėtų įsigudrinti išmokti bet kurioje padėtyje maitinti, net stovint ar einant.  8)

Man taip pat geriausia gulint, nes sėdom vaikas nevalgo.
Atsakyti
O aš nuo pat gimimo mažutę maitinu tik sėdėdama, gulint mums abiem nepatogu schmoll.gif
Atsakyti
man tai geriausia gulint maitint, kitaip nepatogu, nors dar ne viską išbandžiau, bet kol kas gulint thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti