QUOTE(inga-uk @ 2006 12 29, 19:26)
guledama maitinu tik rytais ir vakarais, kada jau einam miegucio, o taip visada sededama ant lovos arba kresle, tai tuo paciu kartu ir pasisupam abi 
gulint
O aš maitinu atsisėdusi
Man taip patogiau,tik reikia atremt nugarą,pvz.i sofos ar fotelio atlošą.Mažiukė tada nesiblaško ir galvos nesukioja
gulint labai retai maitinu,labai jau reikia tada stengtis,kad spėt paskui dukrytę
O ir pati ji nelabai tada valgo
Aišku,tik gimusią ir aš maitinau gulint
dabar jau nea
Aišku,tik gimusią ir aš maitinau gulint
Sėdint patogiausia man.
man patogiausia gulint, taip pripratom ligoninėj nes negalėjau keltis, dabar bandom sėdint, bet mažiui nepatinka- juda, muistosi, pameta nuolat
gulint...nasedint irgi nieko,tada migdydama dar pasupuoju...
iki 2men maitinau tik atsigulus,o nuo dvieju atsisedus ir iki dabar mes valgom atsisede,tik nakti atsigule.
Dienos metu - patogiai isitaisius ant sofos, kojas "turkiskai", o po ranka pasidejus suskta kaldryte (atramai), o nakti - zinoma - gulint
O štai čia neseniai Lietuvoje pristatytas hamakas, pritaikytas mamytei žindyti kūdikėlį ir šiaip maloniai pailsėti
Tikrai patogu ir jauku

Galima kabinti ant lubose įrengto žiedo, gamtoje po medžiu, arba ant specialaus stovo

Galima kabinti ant lubose įrengto žiedo, gamtoje po medžiu, arba ant specialaus stovo