Nakti-guledama maitinu, o diena-ivairiai,ir sedint patogu,ir gulint...
Bandžiau įvairiai,tačiau patogiausia gulint.

Mums patogiausia - gulint 
Bet, kai dabar pana jau pati sėdi, kartais (ypač diena) galim ir sėdėdamos pasimaitint.
o neįprasčiausia mūsų padėtis buvo vieną kartą, ankstyvoj kūdikystėj, kai dar kamavo pilvuko diegliai ir paguldžiau dukriuką sau ant pliko pilvo, jinai prišliaužė vargais negalais ir pasiekė senelį, nuo kurio paskui jau buvo jos neatplėšt. ir, kad ir kaip sunku jai buvo išlaikyt galvytė - vaikiukas laaaabai stengėsi ir pavalgė

Bet, kai dabar pana jau pati sėdi, kartais (ypač diena) galim ir sėdėdamos pasimaitint.
o neįprasčiausia mūsų padėtis buvo vieną kartą, ankstyvoj kūdikystėj, kai dar kamavo pilvuko diegliai ir paguldžiau dukriuką sau ant pliko pilvo, jinai prišliaužė vargais negalais ir pasiekė senelį, nuo kurio paskui jau buvo jos neatplėšt. ir, kad ir kaip sunku jai buvo išlaikyt galvytė - vaikiukas laaaabai stengėsi ir pavalgė

Patogiausia maitint gulint, naktimis visada taip ir maitinu. O vat diena pripratinau sedint, po dukrytes galvyte pakisu pagalvele, kad patogiau butu
Is pradziu sedint nelabai mego valgyti-maldavosi, spjaudavo kruti, bet veliau kazkaip apsiprato ir dabar gerai ir dukrai, ir mamai

Nuo pat gimimo maitindavau savo mažylį, tik gulint, iki kokių tryjų mėnesiukų. Kadangi pirmą mėnesį visai prisėsti negalėjau
o ir mano mažiukas nemokėjo žysti, kai aš jį laikydavau ant rankų.Taip keista kaip dabar pagalvoju
dabar specas šiuo klausimu
Jau pats papulį į burnytę isideda
Tad labiausiai mum patinka atsisėdus, kai mamytė laiko ant rankų ir supuoja
Naktelę gulint pavalgo aš net nejaučiu ir užmiegu. O šeip būna visokių kuriozų
Laiminga, kad taip ilgai galiu džiaugtis šia motinystės dovana

nu niekaip neismokstu pamaitint guledama, o taip noreciau nors nakti kai sedziu pusiau miegodama
gal as ji netaip ppasidedu ar krutine per maza bet vargsas guli galvyte uzrietes ir nepavalgo visai

o as atvirksciai taip niekaip ir neismokau matinti atsisedus, mums patogiausia gulint nes nuo pirmu dienu taip ipratom nes negalejau sedeti. Dabar sunku kelioneje kai reikia pamaitinti pvz. automobilyje sedint bet siaip ne taip iseina.
QUOTE(tiekto @ 2007 06 29, 11:48)
nu niekaip neismokstu pamaitint guledama, o taip noreciau nors nakti kai sedziu pusiau miegodama
gal as ji netaip ppasidedu ar krutine per maza bet vargsas guli galvyte uzrietes ir nepavalgo visai 

Mum irgi niekaip nesiseka išmokti pavalgyti gulinti. Spjauna ji man krūtį ir viskas. Nežinau ar nepatogiai aš ją pasiguldau, ar paduoti nemoku

mes irgi valgom tik guledami.Labai patogu ir leliui,ir man.Jis sau ramiai uzmiega,o as zurnala skaitau

mūsų lelytė tai valgo ir gulėdama šalia, ir ant rankų būdama, bele tik papukas ir pienukas...

O man dabar niekaip nepatogu. Gal yra internete kur pasiziureti maitinimo pozu? Buvau ipratusi maitinti sededama fotely pasidejus ant pailgos pagalves, o dabar mazius paaugo, kojom i rankturius spiriasi, malasi. Seniau, kai labai pavargusi budavau, maitindavau ir guledama, bet kad vaikas pasikabindavo ant spenelio galo, nosyte i kruti ismeigdavo ir zysdavo daug ilgiau nei iprasta. Ir dabar tas pats, tai ne nemeginu. Gal ka ne taip darau?