Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia maitinimo padėtis jums geriausia?

Kai buvo visai mažulė, iš pradžių tik gulėdama maitinau.. Vėliau ir sėdėdama, ir su atlošu, ir be, ir ant savęs( kad išsikakoktų).. Svarbu papas, ims bet kur ir bet kaip wub.gif
Atsakyti
Kadangi mano mazyle sunkoka,o mano nugara neispavizdingiausiu man geriausia atsigulus,be to kai yra karsta,maze labai sukaista ant ranku.
Atsakyti
As uz gulima padeti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2003 03 25, 21:06)
Mamos, kaip jums patogiausia maitinti mažylius?
Yra labai įvairių maitinimo krūtimi padėčių, bet man asmeniškai ne visos patogios.
Man geriausia padėtis  - gulint. Tai vienintelė "saugi" padėtis mano krūtims.  biggrin.gif

Kitaip rizikuoju  būti apkandžiuota.  wink.gif

Žinau, kad labai daug mamų maitina sedėdamos. Bet man sunku laikyti  7 kg. "svarmenį".  ;D ant vienos rankos.
o kad patogiai atsisėsti, dar ir pagalvėmis apsikamšyti reikėtų.

Nors kai labai reikia, tai įdigudrinu maitindama ir vienu pirštu į chatą atsakymus rašyti.   biggrin.gif
O dabar artėja vasara, tai reikėtų įsigudrinti išmokti bet kurioje padėtyje maitinti, net stovint ar einant.  8)

man tai patogiausia sedint, bet mano maziukas dar 7 kg nesveria smile.gif
Atsakyti
nu man patogiausia atsisėdus maitint. gulint man kažkaip pačiai nepatogu ir vaikams nepatogu- muistosi ,dairosi...
Atsakyti
dazniausiai maitinu atsisedus,bet visai patogu ir gulint.ypac nakti smile.gif
Atsakyti
Man patogiausiai atsisedus nes atsigulus nei man nei mazei napatogu schmoll.gif
Atsakyti
Arba gulint, arba sedint, na labai retai vaikstant. Jei ant ranku, tai nespeja pavargt, nes mazius labai greit pavalgo.
Atsakyti
Iš pradžių tik gulint- dabar ir atsisėdusi. Bet mažei patogiau kai aš guliu ir atsipalaiduoju- tada ji pavalgius šalia manęs užmiega smile.gif
Atsakyti
gulint, o ypac nakti,kartais net kartu uzmiegam... ax.gif
Atsakyti
Man maitint tai geriausia tik gulint. Nežinau, kelis kartus bandžiau maitint atsisėdus, bet sunku tiek mažiui buvo, tiek man. schmoll.gif
Atsakyti
O maniškiui tik pirmas paras patiko gulint, o dabar kažkaip išvis pykstamės dėl papuko. Nenori imt. Tai man lengviausia viena ranka laikyti jį, o kitą taikyti papuką ax.gif Ir aišku stovint, nes sėdėti dar negaliu...
Nors kojų vakare jau nebejaučiu blink.gif
Atsakyti