Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia maitinimo padėtis jums geriausia?

Nuo gimimo maitinau sededama - man buvo patogiausia. Net ir nakti, nes pamaitinus nesdavau i lovyte, tai bijodavau uzmigti jei salia pasideciau ja doh.gif . Bet kazkur nuo 4 men mazyle nebenori taip valgyti - tik guledama schmoll.gif . Bet nesiskundziu - man ir taip patogu. Tik vargas jei reikia kur iseiti - nesuosi buteliuka, nes atsisedus nepamaitinciau, o prekybos centruose lovu maitinanciom nelabai irengineja kas lotuliukas.gif
Atsakyti
galiu maitint bet kaip, bet patogiausia - gulint, o ir pastebėjau, kad tada mano dukrytė daugiau MP išvalgo ir ilgesniam laikui soti būna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tooraa @ 2007 08 27, 13:51)
galiu maitint bet kaip, bet patogiausia - gulint, o ir pastebėjau, kad tada mano dukrytė daugiau MP išvalgo ir ilgesniam laikui soti būna blush2.gif

ir man patogiausia maitinti gulint drinks_cheers.gif. Be to, mano lapinas tik taip ir užmiega (su papuliu burnoj), jokie supimai ar kratymai ant rankų jo neužmigdo rolleyes.gif
Atsakyti
Mano krutine mazyte ir speneliai mazi, tai vaikas gulint niekaip nepaimdavo doh.gif Maitinau sededama, ant keliu pasidejus pailga pagalvele, ant kurios guldydavau mazuli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arsua32: 27 rugpjūčio 2007 - 14:35
Man tai patogiausia maitint gulinti, kartais maitinu atsisedus. Bet sunku gulintis tiek jau visko isdarineja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tooraa @ 2007 08 27, 14:51)

thumbup.gif patogiausia gulint, kazkaip sedint neprivalgo schmoll.gif
Atsakyti
O gal yra koks puslapis, kuriame butu nuotrauku kaip galima maitinti vaikuti. Nes kazkaip noreciau sedint bet persikreipia jam kunelis nepataikom i tiesia linija...
Atsakyti
Maitinu sedint ir gulint. Gulint pries miega, nes taip maziukas uzmiega is karto bigsmile.gif Man labiau patinka maitinti sedint, nes galiu apkabinti maziuka ir glostyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2007 07 17, 07:48)
As uz gulima padeti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
maniškiui 4 mėnesiai ir mums patogiausia valgyti atsigulus, man sėdint kažkaip nepatogu, gal blogai sėdžiu g.gif g.gif
Atsakyti
mes irgi valgom atsigule. tikras vargas, jei bunam ne namie ir reikia maitinti. ir man visur paskausta ir vaikelis lieka nedavalges.
Atsakyti
Ką galiu pasakyti pas ką didelė krutinė, tai tikiu, kad patogu maitinti gulint blush2.gif tačiau pas ką nelabai, tai geriau sėdint. Mačiau vaikš mieste labai super foteliuką, tai galvoju šiam kartui įsigyti smile.gif
Atsakyti