Nuo gimimo maitinau sededama - man buvo patogiausia. Net ir nakti, nes pamaitinus nesdavau i lovyte, tai bijodavau uzmigti jei salia pasideciau ja
. Bet kazkur nuo 4 men mazyle nebenori taip valgyti - tik guledama
. Bet nesiskundziu - man ir taip patogu. Tik vargas jei reikia kur iseiti - nesuosi buteliuka, nes atsisedus nepamaitinciau, o prekybos centruose lovu maitinanciom nelabai irengineja kas
QUOTE(Tooraa @ 2007 08 27, 13:51)
galiu maitint bet kaip, bet patogiausia - gulint, o ir pastebėjau, kad tada mano dukrytė daugiau MP išvalgo ir ilgesniam laikui soti būna 
ir man patogiausia maitinti gulint
Mano krutine mazyte ir speneliai mazi, tai vaikas gulint niekaip nepaimdavo
Maitinau sededama, ant keliu pasidejus pailga pagalvele, ant kurios guldydavau mazuli
QUOTE(Tooraa @ 2007 08 27, 14:51)
galiu maitint bet kaip, bet patogiausia - gulint, o ir pastebėjau, kad tada mano dukrytė daugiau MP išvalgo ir ilgesniam laikui soti būna 
O gal yra koks puslapis, kuriame butu nuotrauku kaip galima maitinti vaikuti. Nes kazkaip noreciau sedint bet persikreipia jam kunelis nepataikom i tiesia linija...
Maitinu sedint ir gulint. Gulint pries miega, nes taip maziukas uzmiega is karto
Man labiau patinka maitinti sedint, nes galiu apkabinti maziuka ir glostyti
maniškiui 4 mėnesiai ir mums patogiausia valgyti atsigulus, man sėdint kažkaip nepatogu, gal blogai sėdžiu
mes irgi valgom atsigule. tikras vargas, jei bunam ne namie ir reikia maitinti. ir man visur paskausta ir vaikelis lieka nedavalges.
Ką galiu pasakyti pas ką didelė krutinė, tai tikiu, kad patogu maitinti gulint
tačiau pas ką nelabai, tai geriau sėdint. Mačiau vaikš mieste labai super foteliuką, tai galvoju šiam kartui įsigyti