Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia maitinimo padėtis jums geriausia?

Mano maziukui 3sav bet as maitinu ji sedint ( dienomis) o naktimis tai patogiau gulint. Sedint tai patogiausia ant fotelio ir ant keliu pasidejus tokia kietesne pagalve kad maziukas auksciau butu.
Atsakyti
Kadangi mano mažyle valgo gal kokias 5-10 minučių tai man visaip patogu thumbup.gif nespėju pavargti lotuliukas.gif
Atsakyti
as saviski ismaitinau iki metu ir tik atsigulus, niekada nemaitinau atsisedus, net nemokeciau schmoll.gif
Atsakyti
sveiki, pasidalinkit patirtimi
mums jau trys mėnesiai ir kelios dienos, svoris nemažas, beveik šeši su puse kg, valgome MP ir mišinėlį, todėl niekaip nerandame patogios padėties valgymui. unsure.gif ankščiau maitindavau laikydama ant rankos, bet kadangi kūdikėlis darosi vis didesnis bigsmile.gif (tiek svoriu tiek ūgiu) yra vis sunkiau nulaikyti. kai valgyti nepatogu mažylis pradeda muistytis. unsure.gif
p.s. tiek MP tiek mišinėlį valgo iš buteliuko
Atsakyti
Kadangi valgote is buteliuko, tai jau tokios dideles problemos nera del padeties. tongue.gif Galima maitinti ant ranku, tada reikia paimti kudiki ant keliu, as dar pasidedavau patogia staciakampia pagalvele, tai tada ir rankos taip nenutirpdavo ir auksciau budavo (na tiesa, maitinau krutimi ir tik po to primaitinau is buteliuko misineliu). O vaikutis 3 menesiu mano svere 7.5 kg 4u.gif Galima paguldyti ant lovos, ar lovyteje ant soniuko ir tada maitinti. Buteliuka galima laikyti ranka, arba padeti po juo susukta ranksluostuka, kad begtu pienukas. Tik taip maitindama nepalikite vaiko vieno, nes dar maziukas, reikia saugoti, kad nepaspringtu smile.gif
Atsakyti
aciu smile.gif
bet dar vienas pastebėjimas. vaikuti maitinu laikydama ant kairės rankos, tai kai paimu ant kairės rankos jis galvoja kad duosiu valgyti tongue.gif jau išsižioja ir žiopčioja .todel ir bijau maitinti paguldžius ant lovos nes kiekvieną kartą paguldžius jis galvos kad duosiu valgyti, o ant lovos taip sau pasivartyti mes gulamės dažnai lotuliukas.gif taip ir pradedu galvoti kokia surasti vieta butent maitinimui. o kaip su kedutėm mirksiukas.gif
Atsakyti
aS SAVO MAZYLE SEDINCIOJE PADETYJE MAITINU,NEZINAU AR JAU GERAS BUDAS,GULINTI VAIKA MAITINTI. gALI IR UZSPRINGTI
Atsakyti
manau geriausias variantas pusiau gulom, jei vaikiukas dar gerai nesedi tai ir nesodinti, kad nebutu apkrautas stuburiukas
Atsakyti
Dažniausiai maitinu sėdint, naktį kartais gulint, bet yra didelė tikimybė užmigti ax.gif o tada prasibundi už valandos ar kelių rolleyes.gif
Atsakyti
Man patogiausia gulint, taciau paivairinimui ir ant ranku pamaitinu smile.gif
Atsakyti
gulint patogiausia ir pati pailsi lotuliukas.gif
Atsakyti
pradzioje maitinau sededama, maziuka pasidejus ant pagalves. O dabar valgom dazniausiai gulint smile.gif
Atsakyti