Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia maitinimo padėtis jums geriausia?

QUOTE(erikanas @ 2007 02 10, 18:54)
Dienos metu - patogiai isitaisius ant sofos, kojas "turkiskai", o po ranka pasidejus suskta kaldryte (atramai), o nakti - zinoma - gulint wink.gif

Va taip ir as ti vietoj kaldrytes naudoju pagalveles... esu daug ivairiu prisisiuvus thumbup.gif

QUOTE(Dziaugsmukas @ 2007 02 18, 16:39)
Norejau paklausti mamyciu,gal kas isbandete kudikio maitinimui skirtas pagalves?
Maciau dvieju rusiu pirkti.Pripuciamos ir medziagines.Ar pasiteisina jos,ar tikrai pa togios?

man ir pacios siutos gerai... patogiausia ilga cilindro formos thumbup.gif
Atsakyti
maniskis valgo tiktai gulint tongue.gif kitokiu pozu net ir nebandziau,nes patogu ir man ir jam wub.gif
Atsakyti
Gal kas turi spec. kreslą, kėdę žindymui? Ji tokia griozdiška ir velniškai brangi - apie 500-800 lt, tai įdomu už ką ten tokius pinigus mokėti.

Ar išties taip patogu joje žindyti? 4u.gif
Atsakyti
Tokio kreslo neturiu- bet maciau tokia per interneta. Siaip manau man butu nepatogu maitinti tokioj kedeje. Po gimdymo dar 2sav sedeti negalejau, tai maitinau tik gulint. Nakti keldavau kas 2val (1.5men) tai ir jegu nebudavo sedeti- maitinau tiesiog lovoje. Kai jau galejau sedeti maitinau fotelyje, jie minkstas, patogus. O dabar maitinu daznaiusiai gulint ant lovos- kartu ir as pailsiu mirksiukas.gif O sedom maitinu ant to pacio fotelio. Aisku jei turi daug pinigeliu galima nusipirkti ta foteli, as nepirkciau. Yra naudingesniu daiktu kuriu reikia auginant leliuka wub.gif
Atsakyti
Iš tiesų įdomu, nes kurį laiką norėjau supamos kėdės su atlošais, kurioje galėčiau išsidrėbti ir maitinti. Manau, reiktų pabandyti prieš įsigyjant. Dabar mano maitinimas vyksta sėdom arba gulom, sėdom tai pasikišu po ranka pagalvę, kojas po savim susikryžiuoju ant sofos ir labai gerai. smile.gif
Atsakyti
čia įdėdu foto, kad būtų aiškiau apie kokį krėslą eina kalba
user posted image

aš tokio neturėjau, o ir nebūtų kur tokį pastato, čia nebent nuosavam name, turint vaikui didelį atskirą kambarį.

maitinau ant sofos,ir ant kėdės paprastos, kur patogu buvo, nors tokį krėslą būtų patikę turėti rolleyes.gif
Atsakyti
Įdomu ar jis supamas. turėtų būti, kad vaikelį raminti.

Aš irgi neturiu vietos kur tokį statyti, nes ir taip mažai ploto namie.

Su pirmu vaiku dažniausia žindymo poza buvo gulint (90 procentų visų maitinimų). Dėl to dažnai buvo sukietėjimai ir stazės būtent tose vietose ant kurių gulėjau.
Kovoti su jomis galėjau tik žindydama sėdint.
O pas mus foteliai odiniai, gilūs ir minkšti, tai buvo labai nepatogu, nes sėdint juose per daug atsiloši, tada vaikas neteisingai prie krūties įsitaiso. vienu žodžiu kaip niekad supratau ką reiškia žindymui teisinga poza.
Pagalvės nepadėdavo, nes jų reikėjo labai daug - kokių 2 mažiausiai už nugaros, po galvą, o dar vaiką reikėjo padėti ant pagalvių kalno, kad būtų tinkamame aukšte, ir po kojom padėti, kad nereikėtų ant pirštų galu stovėti, nes kitaip vėl gi reikėtų kojas ištiesti ir po vaikų dar du kalnus pagalvių pakišti.
Žiauriai prisikankinome su vyru tada doh.gif .

Tai dabar siūlo man įsigyti tokį kreslą. Bet galvojų, gal kokio supamo paprasto pilnai užtektų, jie ir pigesni ir ne tokie griozdiški.
Bet naktį tai ant tokios kėdės nenorėčiau kaskart bėgioti, tik dieną.

Atsakyti
o kiek amžiaus tavo leliukui?
ar apsimoka toką kėdę pirkti?

šiaip ją paskui kaip fotelį panaudoti galima, gi neparašyta, kad tik žindymui.
va dar ką radau beieškodama kėdžių - žindymo pagalvė, kuri beje labai naudinga dvynukam žindyti, tik atrodo kiek kitaip - didesnė

user posted image

va tokia dvybniam
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jeigu laukciausi pirmo vaikelio ir planuociau dar daugiau vaiku ateityje, tai butinai nusipirkciau specialu kresla. Juk zindymo metu kalorijos dega kaip reikiant. Dabar zindydama atsisedusi stengiuosi ant ko nors aukstesnio kojas pasideti. Zymiai patogiau jauciuosi nes kraujo apykaita pagereja.
Atsakyti
hmmm... as maitinu tokioj "poilsinej - zvejybinej" kedej su atlosu ir rankenom, kur, berods, Utenos alaus reklamoj xebra prie juros atsidrebe sedejo.. kojas susikeliu ant sofos ir gerai. tai vienintelis patogus kreslas musu namuose. jei tokio netureciau, gal ir susimastyciau apie kazkoki kresla. svarbu, kad patogu butu. nebutinai tai turi vadintis "maitinimo kreslu". manau, kad ji gali atstot bet koks fotelis ar supamasis kreslas ar pan.. kita vertus, "maitinimo kreslas" irgi paskui gali pasitarnaut kaip paprastas fotelis telikui ziuret ar knygai skaityt biggrin.gif
Atsakyti
vakar buvom pas gydytoją ir dukrytė pradėjo gargaliuoti. žinau kad tai maistelis keliauja kažkaip stemple, kol ji pilnai neužsidarius ar kažkas tokio. tai gydytoja sakė, kad gulsčios maitinti negalima, nes visos skylutės dar atviros - nosiaryklė, ausytės ..... tai sakė, maistelis bet kur gali nubėgti ir susidaryti infekcija. nu kažkas panašaus - susakiau čia liaudiškai, nes atkartoti mediciniškai man neišeis lotuliukas.gif

tai jei maitinu, tai ant lovos paguldžius po galvyte padedu pagalvytę. jei maitinu ant rankų, tai sau po alkūne pasidedu pagalvę, kad ranka nenusvirtų ir aukščiau būtų
Atsakyti
As maitindavau ant keliu gulsciom,lovoje paguldydavau ant didesnes pagalves.Priklauso kur mes bunam. smile.gif
Atsakyti