Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia maitinimo padėtis jums geriausia?

Tik gulomis. tada nors liemenėlė lieka sausa. Nes jei sėdomis maitinu- kai ištraukia iš burnytės atsikvėpti- o pienas tada fontanu ant veiduko ir manęs. Gulint tik paklodė sušlampa truputi.
Atsakyti
diena tai isitaisau fotely su mazium, o nakti tai pasiimu pas save i lova(t.y. gulint)
Atsakyti
Maitinant is buteliuko geriausiai tai daryti pusiaugulom, nes visai gulint yra pavojus uzspringti unsure.gif
Atsakyti
Diena maitinu atsisedusi, o nakti pasiimu pas save i lova. Kartais ir diena atsigulusi pamaitinu, jei mazoji zirzia ir niekaip neuzmiega. Tada bevalgydama uzsnusta ax.gif
Atsakyti
Man patogiausia maitinti gulint,taip maitinau abu savo vaikus.Mažių vakare maitinu iki šiol,tai bevalgydamas ir užmiega nakčiai.
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 02 23, 10:53)
Diena maitinu atsisedusi, o nakti pasiimu pas save i lova. Kartais ir diena atsigulusi pamaitinu, jei mazoji zirzia ir niekaip neuzmiega. Tada bevalgydama uzsnusta  ax.gif

aš irgi taip pat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-edita- @ 2008 02 14, 19:10)
as maitinu pasidejusi pagalve ant keliu, labai patogu, pasiguldau mazyle ant jos, aisku  augant vis sunkiau darosi ja pakelti, tai dabar pasidedu kelmuka po kojoms, tada keliai pakelti auksciau, ir mazyle be problemu pasiekia papuka  smile.gif

drinks_cheers.gif as irgi ax.gif
Atsakyti
Maitinu ant sofos. turiu tokią pailgą pagalvę- ant jos įsitaiso vaikutis ir pirmyn.O šiaip mums patinka ir gulins maitintis... blush2.gif

O dėl krėslo- turėčiau kur pastatyti, daug pinigų- pirkčiau. Bet ne tiek vien maitinimui, bet ir užmigdymui, pasisupimui, šiaip- teliką faina žiūrėt. (mano dėdė turi supamą krėslą- tai kaip pamenu būdami vaikai ištisai pešdavomės kurio eilė sėdėt. 4u.gif
Atsakyti
Is pradziu bandziau maitinti sededam,bet mazyle susildavo ant mano ranku ir labai greit uzmigdavo,nepavalgydavo normaliai ,taigi dabar maitinu tik guledama thumbup.gif .
Atsakyti
Keista-abu mano vaikiukai issirinko ta pacia valgymo padeti-jie guli, o as rymau virs ju 4u.gif
Atsakyti
gulima thumbup.gif
Atsakyti
Na as maitinu tik pasidejus mazyle ant pagalves, o pagalve ant keliu thumbup.gif .Man atsigulus is vis nepatogu. Nei paciai normaliai isitaisyti, be to ir mazyle jei uzmiega vis tiek turiu ja perkelti i lovyte. O be to dar as ja palaikau staciom , kad atsirugtu.
Atsakyti