Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia maitinimo padėtis jums geriausia?

Maitinau tik gulėdama, bandžiau kitaip, bet niekaip neišėjo biggrin.gif
Atsakyti
man sėdint patogiausia.
atsigulus neišeina normaliai... ir dar užmiegu doh.gif
Atsakyti
Patogiausia gulint. Gal porą kartų bandžiau sėdėdama maitinti, bet gulint daug patogiau.
Atsakyti
Man pačiai patogiausia maitinti gulint, nors apie 5-6 mėn. gydytoja rekomendavo pratinti maitinti sėdint, nes tipo maitinimo padėtis turi kilti. Tai va taip ir naudojamės šiom dviem padėtim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 10 21, 17:59)
manau geriausias variantas pusiau gulom, jei vaikiukas dar gerai nesedi tai ir nesodinti, kad nebutu apkrautas stuburiukas

Nu ir as galvoju kad toks geriausias variantas.
Atsakyti
mums patogiausia gulint, kai vaikiuko galvyte siek tiek kilsteleta, bet jei atsibunda paryciais, bijau uzmigt, tad knapsim sedom smile.gif
Atsakyti
Kažkaip patogiausiai tai gulomis, bet jei reik, tai ir sėdom pamaitint galiu, ypač kur kitur, ne namuose. smile.gif
Atsakyti
man patogiausia maitinti atsisėdus,dažniausiai taip ir maitinu,o atsigulus irgi maitinu.
Atsakyti
Nors maitinau tik krūtim, bet maitinimo būdas būdavo dažniausiai taip pat pusiau gulom (vaikiukas) ir aš šalia atsiguldavau - abu būdavom ant lovos. Taip ir pati pailsėdavau, ir mažius pavalgydavo thumbup.gif:
Atsakyti
O mano patirtis tai dvejopa.
Pirma vaika maitinau tik atsisedus, nes kai gulsciomis, jis labai atpildavo bevalgydamas. Tai net ir nakti budavo, atsikeliu, pasidedu ant keliu pagalve, vaika ant pagalves ir visada taip pamaitindavau.
Dabar savo mažaja maitinu tik atsigulusi. Kelis kertus teko sedomis, tai labai vargom: springsta, muistosi, verkia, vel springsta. Žodziu sudetinga. O visai gerai butu ismokt, nes vasara patogu ar mašinoj pasimaitint, ar šiaip kur. Nevisada gi prigulsi smile.gif
Atsakyti
4u.gif mes tai valgom masininei kedutej,patogu vaikas nei guli nei sedi biggrin.gif o paskui is jos i patogesne padeti lotuliukas.gif
Atsakyti
mes valgom dienos metu irgi naminej kedutej, pusiau gulimoj padeti, kitaip jam valgyt net nepatinka, pyksta, springsta. tik nakti guldau pas save i lova tai nepyksta, kadangi beveik miegodamas valgo. Bet cia jusu pasiskaicius reikes turbut isidet i lova pagalvele, kad auksciau butu, nes matau, kad jam nelabai patogu.
Atsakyti