Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia maitinimo padėtis jums geriausia?

mum ir geriausia padetis gulint valgyti MP smile.gif bet dabar paskutiniu metu ateina maziukas atsiseda ant keliu apsikabina ir valgo skaniai bet tik diena taip smile.gif
Atsakyti
Patogiausia ir man maitinti,ir dukrytei valgyti gulint ant lovos.Žinoma,būna situacijų,kai taip neišeina.Tada aš sėdžiu,o dukrytė guli man ank kelių,rankų. Tiesa,buvo toks laikotarpis,kai dukrytė valgydavo stovėdama. smile.gif
Atsakyti
nakti maitinu guledama, kad galeciau kartu miegoti. Diena daznai fotelyja arba lovoje sedint, prisidedu pagalviu. Neseniai nusipirkau slinga, tai labai patogu jame maitinti vaika thumbup.gif
Atsakyti
kaip teisingai zindyti vaikuti.
visada valgydavome abi atsigulusios, bet vienoj paskaitoj stipriai mus sukritikavo atseit, atsigule valgo tik naujagimiai, o tokio amziaus mazius reikia laikyti ant ranku auksciau laikant virsutine kuno dali.
kaip jusu mazyliai valgo mp?
Atsakyti
Tavo mazutele dar tikrai yra naujagimis ir gali ramiai atsigulus valgyti smile.gif nera taisykles kaip vaikas turi valgyti, svarbiausia, kad tau ir jai butu patogu smile.gif Tik del vienos priezasties man pasiule keisti maitinimo pozas, kad esant reikalui galetum pamaitinti ir sedint, juk ne visada bus salimais lova, kur galesi prigulti smile.gif sekmes tau, maziau klausyk kitu ir daryk taip, kaip tau sirdis liepia 4u.gif
Atsakyti
Atsigulus. Tai kartu ir miegojimo poza smile.gif
Atsakyti
man patogiausia padėtis sėdint thumbup.gif pasiguldau vaiką ant pagalvės ir geriau nebūna thumbup.gif o gulint nelabai man patogu nes apgraužia spenelius doh.gif
Atsakyti
Geriausiai gulint thumbup.gif ,bet jei reikia pamaitinu ir sededama smile.gif
Atsakyti
gulint... nors šiaip nėr nė vienos labai patogios. dabar sūnus išmoko klūpėdamas žįsti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saldumelisss @ 2008 03 19, 01:20)
mum ir geriausia padetis gulint valgyti MP smile.gif  bet dabar paskutiniu metu ateina maziukas atsiseda ant keliu apsikabina ir valgo skaniai bet tik diena taip smile.gif

mes lygiai taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2008 06 12, 12:29)
kaip teisingai zindyti vaikuti.
visada valgydavome abi atsigulusios, bet vienoj paskaitoj stipriai mus sukritikavo atseit, atsigule valgo tik naujagimiai, o tokio amziaus mazius reikia laikyti ant ranku auksciau laikant  virsutine kuno dali.
kaip jusu mazyliai valgo mp?

maitinau ir tebemaitinu gulėdama, ir nesuku galvos dėl kitų nuomonės irnesakyk.gif
bet va dabar, kai mažiukas jau sėdi, norėčiau pripratint valgyt sėdom, tik jam tai labai nepatinka doh.gif kaži, čia laikina, ar visad teks maitint gulom? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 08 22, 22:10)
maitinau ir tebemaitinu gulėdama, ir nesuku galvos dėl kitų nuomonės  irnesakyk.gif
bet va dabar, kai mažiukas jau sėdi, norėčiau pripratint valgyt sėdom, tik jam tai labai nepatinka  doh.gif kaži, čia laikina, ar visad teks maitint gulom?  blush2.gif

Maniškė irgi nemėgsta valgyti sėdėdama rolleyes.gif Bet kartais vis tiek tenka. O šiaip, namie, visada gulint maitinu ax.gif
Atsakyti