Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia maitinimo padėtis jums geriausia?

Na mes irgi valgom tik guledamos ax.gif o mums jau beveik 10 men., bet man taip patogiau, tada gulim ir ilsimes abi biggrin.gif tiksliau as guliu, o mazoji prakaituoja !!!!Bet mes taip visur maitinames ir masinoje, ir pliaze, todel manau kaip kam patogiau , tegul taip ir daro!!!!
Atsakyti
kol dukrytė nemokjėjo sėdėti tai maitinau gulėdama, o kai jau sėdėjo, tai tai ir aš sėsėdama maitinau. tongue.gif
Atsakyti
man patogiausia gulima ir sedima 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Man patogiausia kai stovi, o maziukui gulima 4u.gif
Atsakyti
As maitinu sededama. O gulint is viso nemoku, gal papai negeri g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes valgom gulėdami ant šonuko... kartais būna, kad nenori ant šono gulėti, tai tenka virš jo pasilenkti ir iš viršaus maitint smile.gif juokingai turbūt atrodo biggrin.gif yra porą kartų ir sėdint pavalgęs, bet taip valgo trumpiau, greitai oro prisiryja, reikia atsirūgt... o tada jau nebeįkiši smile.gif
Atsakyti
Mes valgom guledami. As ant soniuko, ir mazasis i mane atsisukes ant soniuko. Kartais taip abu ir uzmiegam, jei siltai apsiklojam lotuliukas.gif Maitinau kelis kartus sededama ant ranku laikydama, bet cia tik kai prispiria aplinkybes.
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2008 08 27, 11:03)
As maitinu sededama. O gulint is viso nemoku, gal papai negeri  g.gif  lotuliukas.gif

Aš taip pat maitinu sėdėdama,patogiausiai thumbup.gif
Atsakyti
Nakčiai gulėdami, dieną sėdėdami. Abi pozos man panašiai patogios. Tiesa, paskutiniu metu sėdint gal labiau muistytis pradėjo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juna08: 29 rugpjūčio 2008 - 23:06
kai mažiukas buvo, man labai patogu būdavo pasidėti pirmiausia ant kelių pagalvę, ant jos vaiką, tada rankos praktiškai laisvos biggrin.gif o kai didesnis, tai atsigulus ant šono patogiausia
Atsakyti
Man asmeniskai bubo gulima padetis patogiausia,kadangi kitaip nemokejau maitinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream @ 2008 08 29, 16:40)
Aš taip pat maitinu sėdėdama,patogiausiai  thumbup.gif

Prisijungiu prie mamyciu kurios maitina tik sedint smile.gif mes irgi bandem ir guledamos,bet kazkaip patogiau sedint smile.gif galiu (jei miegodama valgo) dar ir knyga paskaityti smile.gif
Atsakyti