Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia maitinimo padėtis jums geriausia?

Labai retai maitinu gulint, ypac nakti-manau pavojinga, nes galima uzmigti g.gif patogiausia sedint, ant keliu pasidedu pagalve, ant jos dukryte ir maitinu, kai reikia is sono sedint-pasistatau is pagalviu piramide, ant jos leliu ir valio. Labai patogu. thumbup.gif
Atsakyti
Man patogiausia gulint. Ir naktį aš maitinu gulint, nors čia rašot, kad pavojinga. Bet juk girdi, jei vaikutis pradeda springti ar kas nors dar jam ne taip, net jei ir miegi šalia. Juk mamos miegas toks, kad ji pabunda nuo vaiko krustelėjimo. O jei reikėtų penkis kart per naktį keltis ir atsisėdus maitinti, jaučiu būčiau pervargusi ir nuo to mažiui tik blogiau.
Taigi manau, kaip mamai ir jos mažiui geriau ir patogiau, taip ir reikia maitinti. tongue.gif
Atsakyti
Man ir patogiausia gulint abi atsipalaiduojam, pamedituojam biggrin.gif žiauriai patogu. Antroj vietoj- sėdint, mazgė ne ant rankos o ant pagalvės ar dekučio. Tokios tad mūsų padėtys.
Atsakyti
Man patogiausia maitinti gulint. Mergaitė priprato ir kitaip net įsiūlyti sunku. Beje, nei springimo, nei kažkokių kitų problemų nekilo.
Atsakyti
Man patogiausia atsigulus. Bet jei būnu kur nors, kur nėra galimybės patogiai išsidrėbti, tai maitinu atisėdus.
Papildyta:
QUOTE(Invincible @ 2008 12 05, 16:18)
Labai retai maitinu gulint, ypac nakti-manau pavojinga, nes galima uzmigti  g.gif  patogiausia sedint, ant keliu pasidedu pagalve, ant jos dukryte ir maitinu, kai reikia is sono sedint-pasistatau is pagalviu piramide, ant jos leliu ir valio. Labai patogu.  thumbup.gif

Gėda pelėda, bet man kartą buvo tokia situacija. Vyras išvažiavo, aš vaiką nakčiai pasiguldžiau su savimi, gulėjau iki pusės nuoga, maitindama taip ir užsnūdau. Naktį žmogus atsikėlęs, pats naktipiečius pradėjo, aišku, aš iš karto prabudau lotuliukas.gif kaip ir visai patogu man pasirodė smile.gif . Dėl užpringimo - tai čia manau bet kurioj pozoj gali taip atsitikti. o dėl miego - aš jautriai miegu, niekad dar nebuvau nei užspaudus, nei privėrus nei kažkaip kitaip jį užgavus.
Atsakyti
gulint smile.gif nebepatogu sedint, nes uzaugo, sunku...
Atsakyti
Nakti gulint o diena sedint maitinu ax.gif
Atsakyti
Mes kai valgyt norim tai jokios pozos nesvarbu biggrin.gif mokam ir gulint, ir sėdint biggrin.gif o sėdint užmetu viena koją ant kitos ir ranka ant jos-jokio sunkumo tada nesijaucia thumbup.gif pastebėjau kad gulint jai nelabai patinka valgyt-vis tampo ir taiso krūtį smile.gif man asmeniškai patogiausia maitint sėdint smile.gif
Atsakyti
namie- gulint,sedint,isejus kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saule97 @ 2008 12 05, 17:39)
Man patogiausia gulint. Ir naktį aš maitinu gulint, nors čia rašot, kad pavojinga. Bet juk girdi, jei vaikutis pradeda springti ar kas nors dar jam ne taip, net jei ir miegi šalia. Juk mamos miegas toks, kad ji pabunda nuo vaiko krustelėjimo. O jei reikėtų penkis kart per naktį keltis ir atsisėdus maitinti, jaučiu būčiau pervargusi ir nuo to mažiui tik blogiau.
Taigi manau, kaip mamai ir jos mažiui geriau ir patogiau, taip ir reikia maitinti. tongue.gif

Su pirmagimiu taip, viską girdėjau smile.gif O db unsure.gif miegu laaabai kietai.

Todėl ir maitinu atsisėdus kai lelius ant pagalvės. Kartą iš po pažasties, kartą tradiciškai.
Beje, gulint ir nemoku, nes krūtinė didelė ir bijau vaiką užspaust hihihi.gif
Atsakyti
Man tai patogiausia gulint biggrin.gif Nakti tai ko gero ir neissedeciau ax.gif
Tik vakarop, kai kartais uzeina pilvuko skausmai, tai maitinu atsisedus, nes patogiau taip greitai mazyle ant pilvuko apversti ir pasupuoti, kad skausmas praeitu biggrin.gif
Atsakyti
Man tik gulint. Ir pačiai lengviau, be to ir vaikutis springsta kitokioj pozoj.
Atsakyti