Mes irgi guledami valgom
Patogiausiai buvo gulint
Dažnai maitindavau ir sėdint bet pasidėjus pagalvėlę.

as taip pat maitinu pasiguldziusi mazyle
isipatoginam abi ir viskas ok , jokiu problemyciu
tik vaziuojant masinoje tenka man sedint o zuikiuka pasiguldau ant keliu, ir irgi visai patogu

isipatoginam abi ir viskas ok , jokiu problemyciu

tik vaziuojant masinoje tenka man sedint o zuikiuka pasiguldau ant keliu, ir irgi visai patogu

Mes gulint, sedint..visaip tinka

man patogu maitinti ir sėdint, ir gulint. o sūneliui, pastebėjau, labiau patinka valgyti, kai gulim abu lovoj

Patogiau gulint, nors maitinu ir sedint ypac jei kur ne namuose. Nors tada man privarva pienelio, kai mazylis kruti paleidzia, nors ir dedu merliuka

Mum patogiausia gulint, ji ir uzmiega dazniausiai
sedint an nelabai patogu, o ir pora kartu pastebejau, kad kai pamaitinau kokius 3 kartus is eiles sededama - atsirado sukietejimai kruty
va tada strioko buvo, tiesiog tokioj pozoj ne visas pienukas issitrauke, dabar vengiu maitint sededama, o ir sunki ji jau

gulomis
As irgi visa maitinima maitindavau atsigulus ant sono, kazkaip man patogiausia buvo, o jei nebudavo salygu tai rankose, bet kartais islaikyt sunkoka budavo. Siaip tekdavo kartais del vietos trukumo ir paciai ant poros kedziu vos ne kad maitint. Na o mano mazajai jokiu nepatogumu del maitinimo padeties nebuvo, kaip maitindavau, taip ir neatsisakydavo ir nespurdedavo.

maitinu atsigulusi nes mano lelius begalo judrus
tai ant rankų niekaip maitindama neišlaikyčiau,nes butinai turi griebti už kojyčių, apsiversti, o dar geriau sugalvojo visada ant manęs atsigulti ir žįsti pasidėjusi galvytę

... Man geriausia maitinti gulint, nors mažylę kartais maitinu ir sėdėdama, kai pyksta valgydama gulint