Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia maitinimo padėtis jums geriausia?

Mes irgi guledami valgom
Atsakyti
Patogiausiai buvo gulint ax.gif Dažnai maitindavau ir sėdint bet pasidėjus pagalvėlę.
Atsakyti
as taip pat maitinu pasiguldziusi mazyle thumbup.gif
isipatoginam abi ir viskas ok , jokiu problemyciu 4u.gif
tik vaziuojant masinoje tenka man sedint o zuikiuka pasiguldau ant keliu, ir irgi visai patogu biggrin.gif
Atsakyti
mums gulint patinka valgyti taip skaniausia smile.gif

user posted image
Atsakyti
Mes gulint, sedint..visaip tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
man patogu maitinti ir sėdint, ir gulint. o sūneliui, pastebėjau, labiau patinka valgyti, kai gulim abu lovoj 4u.gif
Atsakyti
Patogiau gulint, nors maitinu ir sedint ypac jei kur ne namuose. Nors tada man privarva pienelio, kai mazylis kruti paleidzia, nors ir dedu merliuka wink.gif
Atsakyti
Mum patogiausia gulint, ji ir uzmiega dazniausiai ax.gif sedint an nelabai patogu, o ir pora kartu pastebejau, kad kai pamaitinau kokius 3 kartus is eiles sededama - atsirado sukietejimai kruty blink.gif va tada strioko buvo, tiesiog tokioj pozoj ne visas pienukas issitrauke, dabar vengiu maitint sededama, o ir sunki ji jau biggrin.gif
Atsakyti
gulomis
Atsakyti
As irgi visa maitinima maitindavau atsigulus ant sono, kazkaip man patogiausia buvo, o jei nebudavo salygu tai rankose, bet kartais islaikyt sunkoka budavo. Siaip tekdavo kartais del vietos trukumo ir paciai ant poros kedziu vos ne kad maitint. Na o mano mazajai jokiu nepatogumu del maitinimo padeties nebuvo, kaip maitindavau, taip ir neatsisakydavo ir nespurdedavo. rolleyes.gif
Atsakyti
maitinu atsigulusi nes mano lelius begalo judrus doh.gif tai ant rankų niekaip maitindama neišlaikyčiau,nes butinai turi griebti už kojyčių, apsiversti, o dar geriau sugalvojo visada ant manęs atsigulti ir žįsti pasidėjusi galvytę biggrin.gif
Atsakyti
... Man geriausia maitinti gulint, nors mažylę kartais maitinu ir sėdėdama, kai pyksta valgydama gulint smile.gif
Atsakyti