Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia maitinimo padėtis jums geriausia?

Man patogu labiau gulint, tačiau sėdint kontaktas su vaikučiu daug artimesnis ir toks glostantis širdį... wub.gif Tad naktį maitinu gulėdama,o dieną daugiau sėdėdama smile.gif
Atsakyti
Su pirmagime turėjau tokį nerealų fotelį su daaug pagalvėlių. Tai net naktimis kartais ateidavau į jį pamaitinti. Deja, vargšą fotelį pakeitė moderni sofa lotuliukas.gif Maitinimo pagalvės neprisiruošiau nusipirkti, tad maitinu gulėdama. Abu taip įpratom, kad jei sugalvoju pamaitinti kur viešesnėj vietoj (ten kur lovų nesimato biggrin.gif ) - maitinimas sūnui tampa tik pažaidimu, o ne rimtu pavalgymu. O aš maitindama ir pamiegu, ir paskaitau, ir net kartais telefonu paplepu.
Atsakyti

Man irgi patogiausia gulint, nors galim valgyti ir sėdint. Betgi taip malonu dieną pagulinėti su savo kleckiuku atitrūkti nuo visų darbelių tongue.gif
Atsakyti
as irgi abu savo vaikucius maitinau gulint. juokingai atrodydavo, kai jau vaikstantiems pasakydavau,kad jau einam pienuko gerti, kaip lektavo atsigulti i lova biggrin.gif
Atsakyti
kol mažutis buvo atsigulus,bet jau buvo kokiu 8 mėn nebegulėdavo labai judėdavo tai teko sau ant keliu pasiguldyti ir maitinti ir tai iki 1 metų ir 1 mėn. doh.gif
Atsakyti
as laukiu kada galesiu maitinti tarkim sededama, db sedet negaliu, o gulint maitint bent jau pradzioj nebuvo patogu, vaikas nugrauze viena speneli doh.gif bet db jau ipratom bigsmile.gif
Atsakyti
As guledama maitint nemoku. Tad ir nakti keliuosi, kas 2 val ir "sedziu" iki 20min.
Atsakyti
QUOTE(Unuka @ 2009 06 09, 22:14)
Man patogu labiau gulint, tačiau sėdint kontaktas su vaikučiu daug artimesnis ir toks glostantis širdį...  wub.gif  Tad naktį maitinu gulėdama,o dieną daugiau sėdėdama smile.gif

As lygiai taip pat elgiuosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi negaliu lig siol normaliai sedeti, tai maitinu tik gulint. Tiesa, bandziau karta pamaitinti sedint, tai snipstas gavosi. Gal man tiesiog nepavyksta dar teisingai laikyti leliuka, nes po poros minuciu jau rankos pavargo, nuslinko ir galva nestabili pasidare... Na, as dar mokausi, bet kaip suprantu is pasisakymu, tai naktimis geriausia yra gulom maitint.
Atsakyti
Gulint ant šono.
Atsakyti
Beveik visada sededama wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnytulis @ 2009 09 19, 23:14)
Kadangi negaliu lig siol normaliai sedeti, tai maitinu tik gulint. Tiesa, bandziau karta pamaitinti sedint, tai snipstas gavosi. Gal man tiesiog nepavyksta dar teisingai laikyti leliuka, nes po poros minuciu jau rankos pavargo, nuslinko ir galva nestabili pasidare... Na, as dar mokausi, bet kaip suprantu is pasisakymu, tai naktimis geriausia yra gulom maitint.

Mano drauge besilaukdama isigijo toki kresla su pufu kojoms ir negalejo atsidziaugti, kaip gerai buvo jame sedint maitinti dukryte. Kreslas reguliuojamos padeties - juda atlosas. Dabar, kai jau nebemaitina kreslas tarnauja visai seimynai - tv ziurejimui ir skaitymui.. Daiktas nepigus, bet atsiperkantis, as jau nusiziurejusi viena is cia:
http://www.fpifurnit..._kedes_ir_pufai

o siaip kiek teko ieskoti, tai LT maitinimui skirtu baldu pasiulos jokios.. arba blogai ieskojau blush2.gif
Atsakyti