Man patogu labiau gulint, tačiau sėdint kontaktas su vaikučiu daug artimesnis ir toks glostantis širdį...
Tad naktį maitinu gulėdama,o dieną daugiau sėdėdama
Su pirmagime turėjau tokį nerealų fotelį su daaug pagalvėlių. Tai net naktimis kartais ateidavau į jį pamaitinti. Deja, vargšą fotelį pakeitė moderni sofa
Maitinimo pagalvės neprisiruošiau nusipirkti, tad maitinu gulėdama. Abu taip įpratom, kad jei sugalvoju pamaitinti kur viešesnėj vietoj (ten kur lovų nesimato
) - maitinimas sūnui tampa tik pažaidimu, o ne rimtu pavalgymu. O aš maitindama ir pamiegu, ir paskaitau, ir net kartais telefonu paplepu.
Man irgi patogiausia gulint, nors galim valgyti ir sėdint. Betgi taip malonu dieną pagulinėti su savo kleckiuku atitrūkti nuo visų darbelių
as irgi abu savo vaikucius maitinau gulint. juokingai atrodydavo, kai jau vaikstantiems pasakydavau,kad jau einam pienuko gerti, kaip lektavo atsigulti i lova
kol mažutis buvo atsigulus,bet jau buvo kokiu 8 mėn nebegulėdavo labai judėdavo tai teko sau ant keliu pasiguldyti ir maitinti ir tai iki 1 metų ir 1 mėn.
as laukiu kada galesiu maitinti tarkim sededama, db sedet negaliu, o gulint maitint bent jau pradzioj nebuvo patogu, vaikas nugrauze viena speneli
bet db jau ipratom
As guledama maitint nemoku. Tad ir nakti keliuosi, kas 2 val ir "sedziu" iki 20min.
QUOTE(Unuka @ 2009 06 09, 22:14)
Man patogu labiau gulint, tačiau sėdint kontaktas su vaikučiu daug artimesnis ir toks glostantis širdį...
Tad naktį maitinu gulėdama,o dieną daugiau sėdėdama 
As lygiai taip pat elgiuosi
Kadangi negaliu lig siol normaliai sedeti, tai maitinu tik gulint. Tiesa, bandziau karta pamaitinti sedint, tai snipstas gavosi. Gal man tiesiog nepavyksta dar teisingai laikyti leliuka, nes po poros minuciu jau rankos pavargo, nuslinko ir galva nestabili pasidare... Na, as dar mokausi, bet kaip suprantu is pasisakymu, tai naktimis geriausia yra gulom maitint.
Beveik visada sededama
QUOTE(agnytulis @ 2009 09 19, 23:14)
Kadangi negaliu lig siol normaliai sedeti, tai maitinu tik gulint. Tiesa, bandziau karta pamaitinti sedint, tai snipstas gavosi. Gal man tiesiog nepavyksta dar teisingai laikyti leliuka, nes po poros minuciu jau rankos pavargo, nuslinko ir galva nestabili pasidare... Na, as dar mokausi, bet kaip suprantu is pasisakymu, tai naktimis geriausia yra gulom maitint.
Mano drauge besilaukdama isigijo toki kresla su pufu kojoms ir negalejo atsidziaugti, kaip gerai buvo jame sedint maitinti dukryte. Kreslas reguliuojamos padeties - juda atlosas. Dabar, kai jau nebemaitina kreslas tarnauja visai seimynai - tv ziurejimui ir skaitymui.. Daiktas nepigus, bet atsiperkantis, as jau nusiziurejusi viena is cia:
http://www.fpifurnit..._kedes_ir_pufai
o siaip kiek teko ieskoti, tai LT maitinimui skirtu baldu pasiulos jokios.. arba blogai ieskojau