Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia maitinimo padėtis jums geriausia?

QUOTE(saules zuikis @ 2010 06 07, 22:49)
Prasau patarkit kaip taisyklingai zindyti gulint 

ir man aktualu, kad kas smulkiau apibūdintų žindymą gulint. Ar vaikutį dedat ant pagalvės, kurioj vietoj jo galvytė - jums ant rankos ar kaip?
Atsakyti
Tiek dieną, tiek naktį maitinu sėdėdama, pasiguldžiusi vaiką ant pagalvės smile.gif
Kažkas rašė, kad sėdint neįmanoma užmigti - įmanoma, kai esi labai pavargusi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisliuke: 25 liepos 2010 - 11:30
as irgi moku maitint tik atsisedus,o uzsnust galima dar ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
beveik visada maitinu atsigulusi man taip patogiausia thumbup.gif vaikuti guldau lygiai be jokiu pagalviu tik siek tiek atsilosiu kad papulis neuzspautu nosytes arba pati pirstu palaikau kad nespaustu blush2.gif
Atsakyti
Maitinu visaip. Jei gulint, tai atsigulu ant sono pasidedu uz nugaros pagalve, dar kartais ir tarp koju, kad patogu butu, vaikelis ir ant soniuko, zemiau krutines siek tiek,kad galvyte butu biski atlosta i visrsu, nu siaip jie patys pasirenka patogia poza, kol maziukai buvo tai ir jiems uz nugaros dedavau koki ranksluostuka susukta, kad ir ant soniuko guletu, nes pati labai greit uzmigdavau,nakti aisku biggrin.gif Buvo tarpas su sunum apie 3 menesi dienom vyrukas norejo,kad atsistojusi maitinciau doh.gif taip kazkaip viena kart pamaitinau supdama,kad nuraminti ir patiko biggrin.gif valgo sau viska mato aplink, tik atsisedu saukia doh.gif , bet nieko kazkaip po biskiuka nustojom. o siaip gerai pakaitaliot tas pozas pienelis geriai is visur isbega.
Atsakyti
Mes maitinamės gulomis. Tačiau irgi pastebėjau, kad lovos aš 'neišrasiu' kur lauke, ar pan. , tad reikia mokintis ir sėdomis. Tačiau mano vaikinas riečiasi atgal, to nepripažįsta, parėkęs aišku paima visvien krūtį... Na bet ką daryti. Reikia kažkaip dažniau gal pabandyti žindyti sėdomis, gal po kiek laiko kai dažniau taip žindysiu pripras, nes pagalvojus apie ateitį, kad valgymas tik lovoje, darosi baisu doh.gif unsure.gif
Atsakyti
ir as dvi savaites tik atsigulus mokejau maitinti, dabar patogiau atsisedus smile.gif Kartais ir atsistojus galiu pamaitinti smile.gif nakti pastoviai uzmiegu maitindama smile.gif
Atsakyti
Ligonineje klause, kaip noresiu maitinti. Kai pasakiau, kad sedomis, tai liepe atsisesti, pridejo man kalna pagalviu ant keliu, tada vaika ir parode kaip taisyklingai kudikis turi paimti speneli lotuliukas.gif Jauna mama as, nepatyrusi blush2.gif Ir vienaip bandziau, ir kitaip su tom pagalvem, o man nepatogu, nepamaitinu as to vaiko doh.gif Galu gale grizus namo, paemiau ant ranku ir pamaitinau savaip biggrin.gif taip kaip man patogu, be jokiu pagalviu ir viso kito. O dabar maitinti galiu bet kokioj padetyje. Teko net ir atsitupus maitinti, nes vaiksciojant po parkeli nebuvo kur atsisesti, o mazyle rekia, valgyt nori lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2010 07 25, 11:29)
Tiek dieną, tiek naktį maitinu sėdėdama, pasiguldžiusi vaiką ant pagalvės smile.gif
Kažkas rašė, kad sėdint neįmanoma užmigti - įmanoma, kai esi labai pavargusi blush2.gif

va va ,as ir uzmigti sugebu,dar pradzioj panikoj buvau,nes vaikas ant pilvo guli,as atsibundu nezinau kur esu ka darau ir kodel tas vaikas man ant pilvo,kol issibudinu ikisu kita krutine ir toliau knarkiam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dabar jau biski geriau,sugebu ir miegodama atrugint ir pakeist puse. lotuliukas.gif

QUOTE(kreveciuke @ 2010 08 03, 13:42)
Ligonineje klause, kaip noresiu maitinti. Kai pasakiau, kad sedomis, tai liepe atsisesti, pridejo man kalna pagalviu ant keliu, tada vaika ir parode kaip taisyklingai kudikis turi paimti speneli  lotuliukas.gif  Jauna mama as, nepatyrusi  blush2.gif  Ir vienaip bandziau, ir kitaip su tom pagalvem, o man nepatogu, nepamaitinu as to vaiko  doh.gif  Galu gale grizus namo, paemiau ant ranku ir pamaitinau savaip  biggrin.gif  taip kaip man patogu, be jokiu pagalviu ir viso kito. O dabar maitinti galiu bet kokioj padetyje. Teko net ir atsitupus maitinti, nes vaiksciojant po parkeli nebuvo kur atsisesti, o mazyle rekia, valgyt nori  lotuliukas.gif

Nu zinok,ir man rode su tom pagalvem,man visiskai nepatogu doh.gif as be jokiu pagalviu ant sono pasiguldau ir maitinu,kazkada meginau gulom,bet visai man nepatiko,nes ranka nutirpsta,nes pastoviai reik laikyt krutine nuo vaiko nosies,kad neuzdustu.
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 08 04, 18:35)
va va ,as ir uzmigti sugebu,dar pradzioj panikoj buvau,nes vaikas ant pilvo guli,as atsibundu nezinau kur esu ka darau ir kodel tas vaikas man ant pilvo,kol issibudinu ikisu kita krutine ir toliau knarkiam  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Dabar jau biski geriau,sugebu ir miegodama atrugint ir pakeist puse. lotuliukas.gif
Nu zinok,ir man rode su tom pagalvem,man visiskai nepatogu doh.gif as be jokiu pagalviu ant sono pasiguldau ir maitinu,kazkada meginau gulom,bet visai man nepatiko,nes ranka nutirpsta,nes pastoviai reik laikyt krutine nuo vaiko nosies,kad neuzdustu.

Gulomis ir labai retai maitinu. Tik tada, kai jau esu visai pervargusi ir mazyle kartu miega (o tas buna tikrai laaaabai retai). Man patogiausia atsisedus thumbup.gif
Atsakyti
As tai nakti atsigulus maitinu, nes mazyle salia miega. As net uzmiegu maitindama smile.gif Mazyle pavalgo ir irgi salia toliau miega smile.gif labai patogu ir problemu su miegu neturiu smile.gif
Atsakyti
Aš moku maitinti tik atsigulusi, kitaip ir aš pati nepatogiai jaučiuosi ir vaikelis blaškosi.
Atsakyti