Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia maitinimo padėtis jums geriausia?

reik mokintis ir bandyt, pabandyk kur nors pakelt viena koja kad butu auksciau ir ranka ant jos padet ir tada galvyte kudikio. Aisku cia labai pripratimo reikalas.

Bet kai nori viskas iseina, mes einam i viesuma jau senai, mum jau tuoj penki menesiai bus. Aisku reikia tinkamai apsirengti, kad butent nereiktu megztiniu ar sukneliu kelti iki kaklo. Bet maitinomes mes jau visur: ir masinoj, ir paprastai kavinej sedint, ir pasiguldzius ja ant stalo jei tinkamas aukstis, ir maximos vystymo kambary pasilenkus prie jos, ir paskutini savatgali buvom Panevezy Cido arenoj tai invalidu tulike sedint ant klozeto uzdengto maitinau:lotuliukas: na labai cia romantiskai parasiau, bet ka daryt jei nera kitur kur ax.gif
taip kad kai labai nori - randi iseiti, svarbu kad lelius pavalges butu.
Aisku atsiranda kita problema, kad kai didesnis lelius tai jam paciam rupi labiau aplinka ir truputi pazindes tuoj puola dometis kas ir kur aplinkui dedasi....
Atsakyti
Maitinu beveik tik atsigulus. Man taip patogiausia. Sveciuose, arba retais atvejais namuose- maitinu atsisedus.
Atsakyti
Bandziau ir atsigulus ir atsisedus maitinti, bet man patogiausia maitinti atsisedus 4u.gif
Atsakyti
po gimdymo,kada negalejau sedeti del kirpimo,taip norejosi maitinti atsisedus,kada atejo laikas jog galejau sedeti-visi norai baigesi doh.gif patogiausia atsigulus iki siol,na o jei nera galimybes atsigulti,pamaitinu ir sededama smile.gif
Atsakyti
Kaip idomiai cia visko prisikaiciau blink.gif , maitinu antra savo vaikiuka, bet pirma karta girdziu kad vaikai is vienu pozu valgo, o kitu ne unsure.gif . Maniskes turbut nevalgytu tik zemyn galva biggrin.gif , bet man paciai patogiausia maitinti atsisedus vaika laikant horizontaliai prie pilvo arba gulincia is po pazasties. Pati galeciau prisiderinti prie bet kokios maitinimo pozos ir manau kad nera teisinga prisiristi prie vienos pozos nes paskui susidaro problemos kai reikia spresti krutu masazavimo problemas (susidariusius guzus geriausia masazuoja barzdele vaiko ir reikia parinkti tinkama tada poza) ar prisiderinti prie maitinimo vietos.
Atsakyti
QUOTE(bvlgari @ 2010 03 19, 12:54)
po gimdymo,kada negalejau sedeti del kirpimo,taip norejosi maitinti atsisedus,kada atejo laikas jog galejau sedeti-visi norai baigesi doh.gif patogiausia atsigulus iki siol,na o jei nera galimybes atsigulti,pamaitinu ir sededama smile.gif

Pas mane identiška situacija drinks_cheers.gif
Atsakyti
man patogiausia maitinti atsisedus
Atsakyti
QUOTE(bvlgari @ 2010 03 19, 09:54)

biggrin.gif kazkas parase mano mintis thumbup.gif
Atsakyti
Beveik visada maitinau atsigulusi, nebent automobilyje ar viesoje vietoje. Bet gulint man buvo patogiausia ax.gif
Atsakyti
Naktį arba jei būnu labai pavargus maitinu gulėdama, o dieną ir ne namuose sėdėdama smile.gif Stovėdama dar nebandžiau biggrin.gif
Atsakyti
Prasau patarkit kaip taisyklingai zindyti gulint - jei vaiko smakriuka priglaudziu prie kruties, tai jis tada buna priverstas l. atlosti galvyte ir guli istrizai, o ne lygiagreciai prei manes doh.gif Bet tokioj padety jis ima muistytis ir trauktis nuo kruties schmoll.gif
Atsakyti
Guledama maitinu nakti, labai retai diena. Dienomis man patogiausia poza atsisedus ir susikelus kojas
Atsakyti