Man labai pravercia dar nestumo metu isigyta Zappy pagalvele, tai atsisedu ir ant jos pasiguldau leliu, kol kas taip patogiausia

Abu maitinau dažniausiai gulėdama, bet kartais ir sėdėdama.

Pirmą vaiką maitinau tik sėdint, o antrą vaiką tik gulint. Nors mergytei jau 1,1bet ji vistiek nori žysti tik gulėdama

dieną- tik sėdom, naktį - gulėdama .
is pradziu maitinau guledama, bet nakti vudavo taip, kad uzmigdavau
tai pradejau matinti sededama ir patogiau, ir uzmigti neimanoma

Sveikos,
dauguma cia rasote, kad geriausia padetis gulint arba sedint. mums tai geriausia padetis sedint, su zappy pagalve. atsigulus maitinu nakti, taciau zymiai sunkiau paduoti kruti, kad neskaudetu.
turiu toki klausimuka. mums dar tik savaite, bet jau laukiu nesulaukiu, kada galesim iseiti "i viesuma". taigi, mamytes, kaip lelliukus maitinate, kai nera kur atsigulti ir neturite patogiuju pagalviu? mastau, kaip reikes maitinti leliuka.
dauguma cia rasote, kad geriausia padetis gulint arba sedint. mums tai geriausia padetis sedint, su zappy pagalve. atsigulus maitinu nakti, taciau zymiai sunkiau paduoti kruti, kad neskaudetu.
turiu toki klausimuka. mums dar tik savaite, bet jau laukiu nesulaukiu, kada galesim iseiti "i viesuma". taigi, mamytes, kaip lelliukus maitinate, kai nera kur atsigulti ir neturite patogiuju pagalviu? mastau, kaip reikes maitinti leliuka.
man asmeniskai tai gulima padetis

taigi, mamytes, kaip lelliukus maitinate, kai nera kur atsigulti ir neturite patogiuju pagalviu? mastau, kaip reikes maitinti leliuka.
Man tas pats klausimas kirba, nes namie geriausiai pasimaitinam gulėdami (mums 5 sav.), sėdint retai kada pavyksta iki galo pažįst, o kiek kartų jau ėjom į svečius, tai gerai, kad ten buvo lovų ir sofų, kurias tam reikalui pasiskolinom. Ir tai - vis tiek namie kažkaip geriau gaunasi, nors su dienom vis labiau įgundam.
Bet apie ėjimą į kavinę, maitinimą mašinoj ir pan. kol kas nedrąsu ir pagalvoti.
Kažkurioj temoj berods Zanet rašė, kad prieš kelionę lėktuvu teko nori-nenori išmokt žindyt sėdom, tai tris dienas rikdė vaiką, kol tas priprato ir nebeprieštaravo dėl tokios pozos. Vadinas, reikia bandyt, treniruotis, kitaip nieko nebus

Mums jau bet kokia poza patogi! Svarbiaugi pavalgyti 
Viskas ateina su laiku, mes iki 3 men tik guledami valgem. O dabar mazius labai megsta atsisesti ant keliu i mane veidu ir prisisiurbti. Patogu, nes sedi, rankos laisvos!
O del maitinimu viesumoje. Svarbu igusti, ismokti atsipalaiduoti, pamirsti,kad aplinkui svetimi. Aisku ir apsirengti tinkamai, kad nereiketu megstiniu iki kaklo kelti. Man dar laaabai padeda prisidengti platus salikas.

Viskas ateina su laiku, mes iki 3 men tik guledami valgem. O dabar mazius labai megsta atsisesti ant keliu i mane veidu ir prisisiurbti. Patogu, nes sedi, rankos laisvos!
O del maitinimu viesumoje. Svarbu igusti, ismokti atsipalaiduoti, pamirsti,kad aplinkui svetimi. Aisku ir apsirengti tinkamai, kad nereiketu megstiniu iki kaklo kelti. Man dar laaabai padeda prisidengti platus salikas.
man asmeniškai, patogiausia padėtis ilgą laiką buvo gulint, paskui jam paaugus pamaitindavau ir sėdintį, o kadangi dabar valgome tik prieš naktinį miegą ir naktį, tai vėl gulint

Mamukai, padekit.
Visada gulint maitinau ir galvos nesukau, bet karta besilankant pas gydytoja isiklyke baisiausia, dar zagset pradejo, gydytoja sako - pamaitinkint. O as soko busenoj, nes neisivaizduoju kaip tai padaryt sedint.
Na ka, gryzom namo, galvoju mokinsiuos maitint sedint, bet nesigauna.. Vaikui 3 men. galvytes dar visai tvirtai nenulaiko, sveria 7 kg. tai netaip ir lengva.. o dar jis nesupranta ko as is jo noriu, klykia baisiausiai.
Reikalas tame, kad kai paimu ji taip, kad galvyte butu ant sulentos alkunes, ir pilvuku i mane (kaip pagal taisykles visas) tai jo burnyte nesiekia kruties
kaip ta ranka nulaikyt pvz sedint kur kavinej kur nei pagalvytes, nei nieko neturesiu, kaip nulaikyt ta ranka ? ar as kazka ne taip darau..
Visada gulint maitinau ir galvos nesukau, bet karta besilankant pas gydytoja isiklyke baisiausia, dar zagset pradejo, gydytoja sako - pamaitinkint. O as soko busenoj, nes neisivaizduoju kaip tai padaryt sedint.
Na ka, gryzom namo, galvoju mokinsiuos maitint sedint, bet nesigauna.. Vaikui 3 men. galvytes dar visai tvirtai nenulaiko, sveria 7 kg. tai netaip ir lengva.. o dar jis nesupranta ko as is jo noriu, klykia baisiausiai.
Reikalas tame, kad kai paimu ji taip, kad galvyte butu ant sulentos alkunes, ir pilvuku i mane (kaip pagal taisykles visas) tai jo burnyte nesiekia kruties