Įkraunama...
Įkraunama...

Nepasitikėjimas savimi

Kai baigiau universiteta,po diplomo gynimo is karto isejau i dekreta .Taip ir likau.Pries 5m. buvau pakelusi sparnus.Baigiau buhalteriu kursus,bet darbo be patirties rasti-be sansu.Nors is dalies toks darbas man nelabai prie sirdies.Baisu,kad nepakliutum i kokia neaiskia firma.Atsakomybe juk didele.
Atsakyti
Labuks,ziuriu daugeja musu nepasitikinciu sad.gif man ramiau ,ne as viena tokia,o kartu ir baisu kur mus veda tas sedejimas namuose,i depresija ,liudesi. Kazkuri raso,kad viska atiduotu,kad galetu paskui tuos vaikelius vaikscioti.As taip pat maniau,bet kai vaikai paaugo,matai ,kad tavo pastangu kaip ir nebereikia,galetum save realizuoti,bet kur???? As eiciau ir uz minimuma,kad tik kas priimtu tokia suvaikejusia,pilna baimiu ir t.t.
Kuriam kluba tongue.gif ,tokiu motereliu kurios jau po 10 m. sedi ,ir kazko nori ,bet nezino ko ax.gif Pafantazavau cia truputi smile.gif
Atsakyti
Na,tai buriames biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2005 02 28, 09:13)
Labuks,ziuriu daugeja musu nepasitikinciu sad.gif man ramiau ,ne as viena tokia,o kartu ir baisu kur mus veda tas sedejimas namuose,i depresija ,liudesi. Kazkuri raso,kad viska atiduotu,kad galetu paskui tuos vaikelius vaikscioti.As taip pat maniau,bet kai vaikai paaugo,matai ,kad tavo pastangu kaip ir nebereikia,galetum save realizuoti,bet kur???? As eiciau ir uz minimuma,kad tik kas priimtu tokia suvaikejusia,pilna baimiu  ir t.t.
Kuriam kluba tongue.gif ,tokiu motereliu kurios jau po 10 m. sedi ,ir kazko nori ,bet nezino ko ax.gif Pafantazavau cia truputi smile.gif

Luju manau tu gali pakilt ir pradet nauja gyvenima,net ir po tiek metu,as auginau vaika iki 7metu,i darba buvo sunku gryzti be praktikos,teko pradet is naujo bet papuoliau tarp tokiu zmoniu kurie puikiai mokejo kitus nuvertint,man teko primti sprendima pasiduot ir mastyt apie save kaip jie,ar pasakyt sau kad as galiu taip pat kazka,nou to laiko praejo jau 6metai as dziau giuosi rezultatais biggrin.gif supratau kad kiekvienas zmogus turi sita bruoza nuvertinti ne tik save bet ir kitus,tik vieni mokam tai pasleti kiti ne,as ir dabar save kontroliuoju kad nepasiduociau,ir manau kad tu taip pat ir reikalinga ki tiems ir gali daug pasiekt doh.gif
Atsakyti
Ramuneda 4u.gif

Selena atrodo tik is musu tas klubas susideda tongue.gif
Atsakyti
Vat juokinga biggrin.gif ir kartu graudu cry.gif .
Atsakyti
QUOTE(Selena @ 2005 02 26, 08:11)
Tai va, jus namuose,tik po keleta metu,o as visa 10 doh.gif .

Selena,aš namie jau 8 metai. cry.gif tik dabar įpusėjau aukštą mokslą blush2.gif ir niekada nedirbau ax.gif Dabar tau ramiau? smile.gif
Priimsite į perekšlių klubą? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amazing: 03 kovo 2005 - 13:18
Amazing-aisku priimsim drinks_cheers.gif .Bet jei dabar mokaisi,tai dar ne visai perksle biggrin.gif O ka studijuoji?
Atsakyti
Studijuoju dalyką,su kuriuo teks slėptis po pernykščiais lapais - liet.filologija.Tai dar viena priežastis nervintis,kad tikrai nerasiu darbo -nes mokytioja būt tikrai nenoriu (ačiū,su savais vaikais pakankamai prisibūnu wacko.gif )
Atsakyti
QUOTE(ELZYTĖ @ 2005 02 24, 14:49)
Bet vistiek geriausiai jaučiuosi namuose. Ir man neatsibosta, randu ką veikt.
Galbūt labiausiai ir "žudo" suformuotas visuomenės požiūris į namų šeimininkes.

Labai puiku,kai žmogus iš tiesų gerai jaučiasi namie.Aš kurį laiką irgi taip jaučiausi - ir dzin man buvo tas kitų požiūris,kad namų šeimininkė - višta rolleyes.gif Bet laikas bėgo,aš pradėjau pamažu vis daugiau galvoti (tam buvo marios laiko), kas esu,ko noriu iš gyvenimo,kaip norėčiau gyvent,kas man svarbiausia.Ir supratau,kad visą laiką iki šiol gyvenau vien dėl kitų,visai nemylėdama savęs,negalvodama apie save.Ir taip pražioplinau 8 gyvenimo metus...Dabar suvokiau,kad visą laiką troškau save realizuoti už šeimos ribų,įsilieti į visuomenę.Su pavydu žvelgiu į žmones,grįžtančius iš darbo.Jie pavargę,bet jaučiasi reikalingi,naudingi.Jie kitaip vertina atostogas,išeigines,laisvadienius.O man visai tas pats - išeiginė ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amazing: 03 kovo 2005 - 19:29
Sveikutes Pereksles tongue.gif va va pedagoges karjera ir manes nebetraukia kai sitiek metu su saviskiais prasitryniau,bet merginos,pradekim gal galvoti kitaip, kad ne veltui prasvaistem tuos metus ax.gif Ar jus nematote skirtumo tarp jusu vaiku ir tu mamyciu kurios juos atidave auklem nuo 1metu augint(juaciu kaip uzsipuls mane).Na pas mane sociai pavz tai tada nusiraminu,nuotaika net pagereja,mano vaikai elgiasi visai kitaip,cia galima ilgai didkutuot,bet vaikai auginti tik mamu,yra thumbup.gif .
Atsakyti
luju,aš tai kaip tik kitos nuomonės - namie auginti vaikai kiek sunkiau įsilieja į kolektyvą,sunkiau adaptuojasi nepažįstamose kompanijose.O tie,kurie ėjo į kolektyvą jau būdami visai mažiukai ar daugiau laiko nuo mažumės praleisdavo su svetimais (auklė,lopšelis) pripranta prie aplinkos kaitos ir būna drąsesni,lengviau adaptuojasi.Nežinau,ar visiems galioja šis dalykas,turbūt ne,bet su mano vaikais būtent taip sad.gif
Ir nerandu aš to namie sėdėjimo su vaikais pliusų - tas laikas kiekybiškas,bet tikrai ne kokybiškas,kas iš to,kad aš būnu suirzusi,pavargusi,tiesiog neturiu jėgų su jais pakankamai užsiimt,lavint.Manau,dirbčiau -ir buvimas su vaikais taptų kitoks,kokybiškesnis....na,gal man taip tik atrodo.
Atsakyti