Įkraunama...
Įkraunama...

Nepasitikėjimas savimi

Amazing , man tikrai keista, kad tavo vaikai nera drasus ir taip toliau.Nezinau kaip jus ,bet as tai savo bernus nuo mazumes tampiau i visokias mokykleles, ejom i iv. konsertus ,teatrus,na visur kur tik galima buvo sutikti panasaus amziaus vaikus,maniskai greit susirasdavo daraugu,ir dabar del to problemos nekyla,jie jau dideli, tiap pat lanko ivairius uzsisemimus ir dziaugisi nes visur nauju draugu susirasti gali thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės.Nemanau,kad tos moterys ar mamos,kurios neskuba savo vaikų kuo greičiay palikt auklės ar darželio globai,kažkuo prastesnės už tas ,kurios augina savo vaikus namie,okartu juos moko ir lavina.Aišku,jei tai mamai blogai savuose namuose,gerai kad dirba.Man gera namie,nereikia iš ryto skubiai keltis ir galvotrūkščiais tempt juos į darželį,o pačiai grįšt pavargusiai ir pasodint juos prie teliko,kad tik leistų pailsėti.Mūsų dienos nevienodos ir džiaugiuosi tuo laiku,kai dar nereikia dirbti.Visada bus žmonių,kurie įvertins mamos darbą,bus kurie pajuoks,bet jei žinai savo kelią tai juo ir eik.
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2005 03 04, 07:12)
as tai savo bernus nuo mazumes tampiau i visokias mokykleles, ejom i iv. konsertus ,teatrus,...

Na aš turbūt tikrai depresuota persona,bet nemėgstu didelių susibūrimų vietų schmoll.gif tad dažnai po teatrus koncertus nelakstom.Galit mane kritikuot - pati žinau kad esu ne pati geriausia mama.Kai kažkas viduje negerai,ką gali duot kitiems?Perduoti savo nerimą,nepasitikėjimą savimi,irzlumą...
Atsakyti
ax.gif kompas streikuoja
Amazing tu savo vaikams esi pati pati geraiusia ,graziausia ir visokiausia 4u.gif As taip pat labai nepasitikiu(todel ir ta tema uzvedziau),todel ir noriu ,kad mano vaikams taip nebutu ,visada juos giriu,sakau,kad myliu ir t.t.t tai vaikams duoda saugumo jausma.Jie jau pakankamai dideli,todel patys supranta ,kad gyvenimas ne rorzem klotas,kad reikia ir uz save pastovet. Matau kaip jiems sekasi,todel dziaugiuosi,kad jie nedaro mano klaidu ir tikiuosi ,kad jiem gyvenime labiau pasiseks
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2005 03 04, 08:55)
...visada juos giriu,sakau,kad myliu ir t.t.t tai vaikams duoda saugumo jausma

Va šito aš kaip tik nesugebu daryt wub.gif o labai norėčiau ir sutinku,kad tai labai labai svarbu - girti,palaikyti, drąsinti,kitaip tariant duoti jau nuo vaikystės tą gerųjų emocijų bagažą vaikui,kad vėliau jam būtų lengviau atremti likimo smūgius.
Kasdien nusiteikiu,kad taip ir darysiu,bet vis prasiveržia tas nelemtas susierzinimas,kantrybės stoka,ir vis išeina atvirkščiai...bet tikiu,kad kaip nors to išmoksiu...
Atsakyti
Nesuprantu,Amazink,sunku vaikui pasakyti ,kad myli? Eina gult ,pabuciuoji ,pasakai i ausyte kaip tu ta aukseli myli ir labanakt smile.gif einu tai daryti su malonumu ,kai matau ju patenkintus veidelius.Ar pagirti,as tiesiog giriu uz beleka.Saunuolis ,nusinesei pavalges lekste,mamai maziau darbo, na tokias lyg ir nesamones,bet jos veikia thumbup.gif zinau ta buitis ir monotonija isvargina,bet kodel cia mes kelios nedirbame,del ju musu vaikiuku,ar ne taip? Na pabandyk ,pamatysi kokie jie bus laimingi.As zinau,kad sunku pradeti,nes musu mamos elgesi santuriau,o atrodo dabar man to ir truko g.gif
Atsakyti
Įsirašau į jūsų būrelį, jei priimsite 4u.gif Nors vaikų dar neturiu ir tas mano nepasitikėjimas savim atsirado ne po dekretinių, o jį turiu visą gyvenimą blink.gif Studijuoju. Bet nepasitikiu savo jėgom ir bijau eiti ieškotis darbo. Bijau pokalbių, bijau, kad pasirodysiu visiška višta, nes su nepažįstamais žmonėmis man sunku bendrauti, o tuo labiau save girti ax.gif Ir galvoju, kas mane tokią su nepasitikėjimu bendraujančią gali priimti, nebent iš gailesčio...O man visa tai išsivystė, manau dėl auklėjimo šeimoje - niekuo niekdada nepasitikėk, jei kuo nors džiaugdavausi, tai tuoj pat nusodindavo, mokė visame kame ieškoti tik blogybių, pasiruošti blogiausiam ir t.t. žodžiu įpratau visko bijoti, kiekvieno žingsnio. Ir dar net nenuėjusi į pokalbį dėl darbo namie išgyvenu visas įmanomas baisias situacijas - kaip iš manęs pasišaipo arba kaip iš aukšto į mane žiūri ir pan. ir kaip paskui su tokiom mintim reikia eiti? Tikiuosi, kad atsiras čia tokių, kuriuos jaučiasi panašiai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Maly priimsim zinoma 4u.gif Visada sakiau,kad tai atsinesame is savo seimos ,is vikystes,bet negali kaltinti savo tevu,jie gi norejo tik gero,o isejo kaip visada smile.gif
Atsakyti
Nu sveikutes,ziuriu diskusija isibegejo biggrin.gif .Amazing ,galesi dirbti nebutinai lietuviu kalbos mokytoja.Juk stilistu reikia ivairiems leidiniams .O ju dabar daug.Dar ka nors sugalvosi g.gif .Kad baigsi ,tai labai gerai. thumbup.gif
Atsakyti
Na del vaiku,tai tiesa,kad jie kitokie.Mano vyresnelis,kad ir namuose augo,bet su kolektyvu problemu nebuvo.Mokykloje gerai sekasi mokslai,visada toks rimtas.Mokytojai nuo pradiniu klasiu giria uz mandaguma ,rimtuma,dabar jau uz dzentelmeniskuma biggrin.gif .Vienas malonumas eiti i susirinkimus 4u.gif .Bet namuose buna visko.Didziausias minusa tas,kad tingi tvarkytis-priprates,kad mama padarys.Sakyciau savarankiskumo mazoka.Bet pati turbut ir kalta.Jauneliui dar tik 4m.,bet itariu,kad jis jau kitoks bus biggrin.gif
Atsakyti
Mally pazystamos mintys biggrin.gif .Bet maniau,kad toks poziuris labiau vyresniu zmoniu.Jaunimas dabar toks drasus .
Atsakyti
QUOTE(Selena @ 2005 03 04, 10:50)
Amazing ,galesi dirbti nebutinai lietuviu kalbos mokytoja.Juk stilistu reikia ivairiems leidiniams

Ačiū Selena už palaikymą,tik va kažin ar kam reikės tokios be patirties,kai dabar su patirtim nors vežimais vežk?
Atsakyti