QUOTE(Mally @ 2005 03 04, 13:37)
Na tai kai jaunimas toks drąsus aplink, tas nepasitikėjimas tik dėl to išryškėja ir paaštrėja dar labiau. O be to nepasitikiu savo jėgomis ir dėl to, kad esu jauna. Kad ir dėl to darbo, ką čia tik studentė, jauniklė
o aplink tiek moterų su patirtim.

Jaunyste ne minusas,o privalumas.Ir viska dar tau pries akis.Ir jegos ir patirtis viskas dar ateis.Tik truputeli drasos

QUOTE(Selena @ 2005 03 04, 13:46)
Jaunyste ne minusas,o privalumas.Ir viska dar tau pries akis.Ir jegos ir patirtis viskas dar ateis.Tik truputeli drasos 

Ačiū už palaikymą

QUOTE(Amazing @ 2005 03 04, 13:35)
Ačiū Selena už palaikymą,tik va kažin ar kam reikės tokios be patirties,kai dabar su patirtim nors vežimais vežk?
Zingsnis zengtas,o ateis laikas zengsi ir kita.Ir nemanau,kad nepasiseks.Ir visoms pasiseks(nusibodo kitaip galvoti)

Va prabudo mazelis po pietu miegelio,atsikelem ,apsirengegem,ir uzpludo tokios mintys
.Vis del to kaip gera,kad mano vaikams nereikia eiti i darzeli,kad jie gali saldziai issimiegoti kiek ju sirdeles geidzia,nereikia visur skubeti stresuoti.As visada salia,kai reikia priglaudziu,paguodziu,kai reikia pylos gauna
.Ir nereikia jiems glaustytis prie svetimu zmoniu,taikytis prie ju nuotaiku.Vyresnelis,tai didelis,bet mazius kol neina i mokykla,tai jam labai gerai.O man taip pat labai gerai ,kad as turiu tokia galimybe,matyti augancius savo vaikus.Galiu formuoti ju charakteri pati.

Na,tai ką,užteko 6-ių psl temoje,ir visoms sugrįžo pasitikėjimas savimi 
Čia tik ne apie mane beje
Grįžtant prie užvestos temos esmės - pagalvojau,kad pasitikėjimo stoka atsiranda nemylint savęs.Šiandien taip sutapo,kad žiūrėdama TV,keletą kartų išgirdau tokią mintį:moterys dažnai per daug pasineria į buitį,rūpinasi vaikais,vyru,namais.O save pamiršta.Savęs nemyli.Atitinkamai pasidaro pikta,niurzganti,nepatenkinta.O tada ją ,,pamiršta" ir nustoja mylėti vyras,kam gi patraukli amžinai pikta,išvargusi žmona,bambeklė...
Tai ne naujiena,žinoma,bet mane privertė susimąstyti...

Grįžtant prie užvestos temos esmės - pagalvojau,kad pasitikėjimo stoka atsiranda nemylint savęs.Šiandien taip sutapo,kad žiūrėdama TV,keletą kartų išgirdau tokią mintį:moterys dažnai per daug pasineria į buitį,rūpinasi vaikais,vyru,namais.O save pamiršta.Savęs nemyli.Atitinkamai pasidaro pikta,niurzganti,nepatenkinta.O tada ją ,,pamiršta" ir nustoja mylėti vyras,kam gi patraukli amžinai pikta,išvargusi žmona,bambeklė...
QUOTE(Mally @ 2005 03 04, 19:12)
o man pamenu koks stresas buvo tas darželis - auklėtojos labai baisios buvo, gąsdindavo mus, tai man su nervais blogai buvo, kai vaikas buvau. Džiaugiuosi už tavo mažiukus, kad turi mamą šalia ir visada jaučiasi saugūs ir reikalingi. 

Mally,mano prisiminimai apie darzeli irgi labai ne kokie

QUOTE(Amazing @ 2005 03 06, 09:53)
Na,tai ką,užteko 6-ių psl temoje,ir visoms sugrįžo pasitikėjimas savimi 

Tavo zodziuose daug tiesos Amazing

QUOTE(Selena @ 2005 03 06, 12:38)
Tavo zodziuose daug tiesos Amazing
As tai tikrai nemoku myleti saves.Kartais tas ir uzknisa
,kai pasiziuri kaip kiti savimi rupinasi,o tu tik del kitu.Bet matai keiciasi laikas, keiciasi ir prioritetai.Anksciau moterys kurios rupinosi savo seima ,vaikais -kele pagarba.Dabar aukstinama moteris -padariusi karjera,einanti i sporto sales,soliariumus,visuomenininke.Visko gerai nepadarysi.Todel reikia pasirikti, kas tau svarbiausia-seima ar karjera.Bet manau,kad yra moteru ,kurios moka siuos dalykus puikiai suderinti.

Pasakysiu viena, kad tos moterys, kurios pasisvencia tik seimai, anksciau ar veliau pastebes tustuma, nes vaikai auga, jie iseina, tada iskyla klausimas, o kuo rupintis? Mano mama pajaute tai, na, gal per velai, nes tokio amziaus ir be patirties niekas nenori priimti i darba, o uzsiimti juk reikia kazkuo.
Todel, manau, kad butinai reikia derinti seima su darbu, tik tada zmogus pajaucia pilnatve.Moteris gali save realizuoti ne tik vaiku auginime, nebent ji ju turi labai daug, tada gal tos tustumos ir nepasijaus, nes uzaugus vieniems, bus dar neuzaugintu.
Manau labai svarbu auksinis viduriukas.Nes esu girdejusi ir tokius apgailestavimus."Visa gyvenima dirbau,begau,nemaciau savo artimu zmoniu,nepastebejau kaip uzaugo ir is namu isejo vaikai.Isejau i pensija,tarp manes ir vaiku artimo rysio nera, anuku parodyti neatveza-likau vienisa ir niekam nereikalinga.Labai gailiuosi ,kad tiek mazai skyriau laiko savo artimiausiems zmonems". Turbut visi krastutinumai nera geri.
Kaip tik laiku SEMINARAS
1-a karta Lietuvoje vyksta praktikuojancio psichologo is Ukrainos Romano Borsuko (www.methodsilva.com) psichologinis seminaras :
SEKME TAU PAKLUSTA
Kovo men. 18-20 d. nuo 10.00 iki 19.00val. Vilniaus Lenku kulturos namuose, Naugarduko g. 76.
Seminaras specialiai sukurtas zmonems norintiems pazinti ir tobulinti save :
Ismoksite islaikyti vidine ramybe kritinese situacijose
Issilaisvinsite is abejoniu ir sustiprinsite pasitikejima savimi
Suzinosite, kaip pagerinti santykius šeimoje ir darbo kolektyve
Praktiskai suzinosite savo poziuri i pinigus
Kovo 18 d. 10.00-13.00 val. NEMOKAMA paskaita ir praktiniai uzsiemimai

1-a karta Lietuvoje vyksta praktikuojancio psichologo is Ukrainos Romano Borsuko (www.methodsilva.com) psichologinis seminaras :
SEKME TAU PAKLUSTA
Kovo men. 18-20 d. nuo 10.00 iki 19.00val. Vilniaus Lenku kulturos namuose, Naugarduko g. 76.
Seminaras specialiai sukurtas zmonems norintiems pazinti ir tobulinti save :

Kovo 18 d. 10.00-13.00 val. NEMOKAMA paskaita ir praktiniai uzsiemimai