Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolietės gėlininkės

QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 09 18, 14:00)
sveikutes 4u.gif
Turiu klausimuka ax.gif Nusipirkau leliju svoguneliu ir susodinau vakar, kaip paruosti ziemai, uzdengti kuo nors? blush2.gif matysiu tik pavasari ar prigijo, kai atsprogs blush2.gif

labukas,lelijas butina uzdengti,nes jos issala daznai.As tai pernai drozlemis pyliau,siemet durpemis pilsiu apie 5cm storiu.
Atsakyti
QUOTE(panterixa @ 2009 09 20, 15:52)
labukas,lelijas butina uzdengti,nes jos issala daznai.As tai pernai drozlemis pyliau,siemet durpemis pilsiu apie 5cm storiu.

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 09 20, 20:24)

nera uz ka ax.gif
Papildyta:
sveikutes,as jau 6ni issikasiau savo perzydejusius kardelius,liko tik keletas dar kurie zydi,susiruosiau vieta tulpem,tai kita savaitgali sodinsiu jas ir krokus.Lenkuose merginos geliu svoguneliu pakelis 2,49zl isivaizduojat? bigsmile.gif pas mus po 6,49 pigiausios,o ten nu ir kainu skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(panterixa @ 2009 09 21, 10:11)
nera uz ka ax.gif
Papildyta:
sveikutes,as jau 6ni issikasiau savo perzydejusius kardelius,liko tik keletas dar kurie zydi,susiruosiau vieta tulpem,tai kita savaitgali sodinsiu jas ir krokus.Lenkuose merginos geliu svoguneliu pakelis 2,49zl isivaizduojat? bigsmile.gif pas mus po 6,49 pigiausios,o ten nu ir kainu skirtumas.

o kaimynė tai tulpes iškasė. nesupratau kodėl, aš turiu jų nedaug, bet mano žiemoja jos.
o dėl kainų, tai jo, ten daug kas pigiau, pavasarį l. gerai važiuot gėlių pirkt, visokios svyrančios daug pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge1979: 21 rugsėjo 2009 - 14:47
sveikutes 4u.gif kartais uzsuku dar pasiskaitineti ka gi jus nuveike ax.gif pas mane tai kol kas ramybes stadija, siemet jau nieko nedarau lauke, isskyrus zole pjaunu...tai apie ja nerasysiu lotuliukas.gif svoguninem gel;em nusipirkau vazona bet paziurejau kad kaip ir per seklus, tai nezinau ka darysiu, bet kol kas pas mane dar niekas nesukista i zeme.
o del musu pasyvumo tai manau, kad naturalu jog aprime visos, pavasari tai manau jau pradesim rodytis savo sedevrus ir gelytes...asmeniskai as pavasari planuoju ekstremalius pokycius ax.gif tik nelabai noriu daug kalbeti, nes paskui nesigaus niekas pfu pfu pfu
o namie gelyciu nelabai ka ir turiu. yra dvi orchidejos, vienas fikusas ir 2 pinigu medziai...stai visas mano turtas
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2009 09 21, 17:47)
sveikutes  4u.gif  kartais uzsuku dar pasiskaitineti ka gi jus nuveike  ax.gif  pas mane tai kol kas ramybes stadija, siemet jau nieko nedarau lauke, isskyrus zole pjaunu...tai apie ja nerasysiu  lotuliukas.gif  svoguninem gel;em nusipirkau vazona bet paziurejau kad kaip ir per seklus, tai nezinau ka darysiu, bet kol kas pas mane dar niekas nesukista i zeme.
o del musu pasyvumo tai manau, kad naturalu jog aprime visos, pavasari tai manau jau pradesim rodytis savo sedevrus ir gelytes...asmeniskai as pavasari planuoju ekstremalius pokycius  ax.gif  tik nelabai noriu daug kalbeti, nes paskui nesigaus niekas pfu pfu pfu
o namie gelyciu nelabai ka ir turiu. yra dvi orchidejos, vienas fikusas ir 2 pinigu medziai...stai visas mano turtas

taip matau kad temuke gana tustoka,bet dar jau toks prasideda metas,kad lauke darbai pasibaigs,gelytes ir savo ziedais nedziugins,nebebus kuo pasigrozet,taigi manau per ziema galim papliurpt kamb.gelyciu tema.Na pas mane geliu visos istisos palanges 3 kamb.bute ax.gif ir dar noriu nors jau nebera kur det doh.gif prasom mamukai dekit kamb.gelyciu ziedukus,ryt as pasirodysiu savo 2 orchidejas kurios dziugina ziedais ir dar viena kardeli sode.
Atsakyti
As tai kaddangi siemet prisodinau visus kampus serenciu ir dar kazkokiu gelyciu mes jas astrom vadinam bet kaip is tikruju tai ir nezinau, na zodziu zydi viskas pilnu pajegumu, nors vienoj namo pusej tai baigia serenciai isnykt nezinau kas jiem darosi, vienas vysta israunu kitas pradeda tai is kokios 30 liko jau gal tik 12....
Atsakyti
Na as dar pasirodysiu savo ziedus ......
user posted image
user posted image
Na sitas mes vadinam astrom arba martelem , o koks ju pav tai ir nezinau....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 23 rugsėjo 2009 - 09:17
QUOTE(daivasen @ 2009 09 21, 21:01)
As tai kaddangi siemet prisodinau visus kampus serenciu ir dar kazkokiu gelyciu mes jas astrom vadinam bet kaip is tikruju tai ir nezinau, na zodziu zydi viskas pilnu pajegumu, nors vienoj namo pusej tai baigia serenciai isnykt nezinau kas jiem darosi, vienas vysta israunu kitas pradeda tai is kokios 30 liko jau gal tik 12....

pas mane taip pernai serenčiai išnyko, taip ir ensupratau kodėl. turiu minčių kt pavasariui kas kur kaip, bet.. bus matyt. o šiais metais dar noriu mažą kalnelį alpinariukui pasiruošt, tik niekas su mažium nepavaduoja, o šis kaip bezdžioniukas apsivijęs kaklą ir nepaleidžia, tai nė gėlynai ravėtai, nė kas tvarkyta.
daivasen, gražu, mes ir astrais vadinam, šiais metais jų neturiu, pernai gražių žemaūgių turėjau. pas mane ir dar daug gėlyčių žydi, kitos antrą kartą, bet nėr laiko nufotkint.
o kambarinių turiu jau nedaug, nes b nenori jų namuose, orchidėjos neturiu nė vienos. orchidėjos geriausia auga, žinau, šiaurinėj namo pusėj ant lango.
pas kaimynė buvau pažiūrėt kaktusų, turi virš 1000 blink.gif , grožių kokių yra
Atsakyti
As tai kambariniu ir nemazai turi ne tukstancius bet kai sunesu visas namo tai 10 palangiu apkraunu ir dar tokia istiklinta veranda pridedu na nemazai.
Kai apsimusiu darbus lauke tai reikes pafotkinti ir kambarines....
Atsakyti
karsta.gif susodinau svogunines,kaip gerai,kad tik iki 5cm gylio kastis reikejo,jei iki pusmetrio doh.gif buciau ranku nejautusi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 09 23, 21:10)
karsta.gif susodinau svogunines,kaip gerai,kad tik iki 5cm gylio kastis reikejo,jei iki pusmetrio doh.gif buciau ranku nejautusi. blush2.gif

tai tu kita karta kai noresi kasti 0,50 cm gyli tai klustelek vyro ar nereikia kokio vamzdzio patiesti lotuliukas.gif tai va bus tuo paciu ir vamzdis istiestas ir geles pasodintos lotuliukas.gif
ana karta klausei kas pas mus naujo? tai zinok nieko, zolyte vienoj pusej tragiska bet lauksiu kito meto, tada po tresimo ziuresiu kur ja atseti reikia o kur bus tvenkinelis ir t.t. tai tada ja taisysius o siaip daugiau nieko nedarau nes pati nezinau ko noriu...tai dabar su panele namie bunu ir vsio. dar zole nusipjaunu kartas nuo karto
Atsakyti