Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolietės gėlininkės

O mano zole nepjauta jau gal kokios 3 savaites, tai jau kai pjausiu tai jau ir lapu dali susirinksiu tai grebot nereikes....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 09 24, 16:59)
O mano zole nepjauta jau gal kokios 3 savaites, tai jau kai pjausiu tai jau ir lapu dali susirinksiu tai grebot nereikes....

o zole butina dar pjauti, ziemai reikia trumpai nupjaut nes kitaip ji per ziema susus
Atsakyti
nu maniskis pjove siandien ir tikiu dar nepaskutiny kart.O mano zole 3kartus sodinta ir visvien vietomis kvaili dalykai-ner dygimo,jau y kaimynus snairuoju blush2.gif ax.gif
Toja,pavargau krapstyti net tuos 5-10cm doh.gif gelis nuo nagu nuluzinejo mirksiukas.gif ,vyras paeme kastuva(tipo fyfos nagu gelbet reikia lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 09 24, 21:57)
nu maniskis pjove siandien ir tikiu dar nepaskutiny kart.O mano zole 3kartus sodinta ir visvien vietomis kvaili dalykai-ner dygimo,jau y kaimynus snairuoju blush2.gif  ax.gif
Toja,pavargau krapstyti net tuos 5-10cm doh.gif gelis nuo nagu nuluzinejo mirksiukas.gif ,vyras paeme kastuva(tipo fyfos nagu gelbet reikia lotuliukas.gif )

nesuk sau galvos del zoles, pas mane ir yra prastai dygstanciu vietu ir daug...siemet to ploto nepatresiau pritruko trasu nes istresiau visa vidini kiema....o dabar jau per velu dar tresti. pavasari duosi pavasariniu trasu...pamatysi kaip subujos, tikrai.
na tu ir keista fifa doh.gif lotuliukas.gif kas gi sodina be kastuvelio, juk yra tokie mazi kaztuviukai...jais ir krapstaisi lotuliukas.gif gerai kad vyra atejo i pagalba
Atsakyti
turejau ta maza kastuvely,turejau lotuliukas.gif ,bet ,kad zemes kietumas arba kastuvelio minkstumas doh.gif ,niekaip lotuliukas.gif todel ir dziaugiausi,kad tik 5cm gylio reikia.(pas mumi darbymetis,tvoroms pamatus deda,dar atskiriu darza tvora,kad nesimatytu)
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 09 25, 22:00)
turejau ta maza kastuvely,turejau lotuliukas.gif ,bet ,kad zemes kietumas arba kastuvelio minkstumas doh.gif ,niekaip  lotuliukas.gif todel ir dziaugiausi,kad tik 5cm gylio reikia.(pas mumi darbymetis,tvoroms pamatus deda,dar atskiriu darza tvora,kad nesimatytu)

tai jau ten pas tave molis g.gif
o va pas mane neatskirtas darzas ir dabar suku galva kaip atskirti g.gif nes is tiesu tai netoli jo pirtele statoma o is jos padariau viena isejima link darzo ten stoves kubilas...ir suku galva kaip uzdengti darza, kad gulint kubile nesimatytu mano neravetos lysves lotuliukas.gif galvoju apie vynuoges, bet sako darze gali pavesis buti...ale vynuogiu temoje pasiskaitinejau, kad ju auksti gali kiek nori daryti...tai va vis mastau
gal kuri turit kokiu minciu kaip atskirti darza nuo intensyvios vietos g.gif
Atsakyti
As dar pjausiu zole ir jauciu kad pora kartu tai tikrai, dabar sergam tai nesinori saldytis ar kaip tik perkaist....
Jau didele uzaugo tai pjausiu didziausiu dydziu paskui palaukus kol lapai nukris visai dar karta zemesniu dydziu ir bus gerai ir lapu grebot nereikes.
As tai noreciau paklaust apie komposto kruvas kada jos jau supuva ir gal is vis ka reikia su jom daryt ar tik supilei ir viskas ...?
o pas mus tai visai neblogai sudygo, mes kadangi nemokejom seti zoles tai kaimyna paprasem toks geras zmogus jis mum viska padeda ko mes jauni dar nesugebam , tai jis padejo paset aisku kur vyras sejo liko plotelis neapauges bet as dar perejau su kibireliu nuo majonezo seklu ir dabar jau labai nebloga pieva jau dabar netgi tokia kad galeciau ir karve paganyt....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 26 rugsėjo 2009 - 08:25
labas rytas,na pas mus zolyte tai isvis kuo toliau tuo didesne tragedija su jauser posted image pridygo vos ne kazkokiu rugstyniu grazu graziai.Noreciau paklaust ar dar ja purkst ar pavasari?nezinau blush2.gif parodau savo viena is paskutiniu kardeliu
user posted image
o cia mano kambarines,sita nemirtinga orchideja varo ir varo ziedus kelintaskart zydi sitaip,dar su 35 ziedaisuser posted image
user posted image
as tai siandien planavau tuples sodint,bet kad blogas oras,tai teks atidet,nes su mazaja tai baisu kad nepersaltu.Labai graziu tulpiu ir super didelis pasirinkimas yra pirkt(ten bulvem parduoda kiek nori vnt.tiek imi)parduotuves"suduone"rusyje yra seklu parduotuve.Tai kur jau as neatsisipirsiu vel prisivariau rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas Labai grazus kardelis, mano jau senei nuzydeje jau rugpjuti, tik nezinau ar jau kasti ar dar ne, o kur yra ta "suduone"? As ir noreciau pasiziureti, ir kiek kainavo....?
As tai kazkaip turgeli geliu is bobikiu perku jos ten papigei parduoda tai kroku prisipirkau sake melyni ir melyni su baltais krasciukais tai kokie is tikruju tai pamatysiu pavasari, dar narcuizu papirkau ir keliu rusiu na seip kokios ten spalvos tai dideles reiksmes neturi svarbu kad butu ziedu,....
Ir orchideja grazi, as tai siemet gavau dovanu rugseji tai nezinau kaip ja dar reikes priiureti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 26 rugsėjo 2009 - 09:59
QUOTE(troja3030 @ 2009 09 26, 08:47)

gal kuri turit kokiu minciu kaip atskirti darza nuo intensyvios vietos  g.gif

pas mus laikinai tvora, iš 2 pusių sodinau raganes palei tvorą, šiltnamį bandžiau atskirt tujom, bet pigias pirkom lenkuos, neprigijo ko tai, tai net nežinau, gal dar daržas ne ten bus. daug kur matau kad atskirta arba tvora arba dekoratyviniais medeliais

QUOTE(daivasen @ 2009 09 26, 09:20)

As tai noreciau paklaust apie komposto kruvas kada jos jau supuva ir gal is vis ka reikia su jom daryt ar tik supilei ir viskas ...?

kai tik atsikraustėm ir šienavom tiesiogine ta žodžio prasme brūzgynus kieme, visas žoles pylėm į kelias vietas, pavasarį ir rudenį anyta jas perkasė ir po 2 metų šiemet jau buvo komposas, bet kur 1 vietoj išlyginau duobę ir pasėjom žolę, gerai, bet pienių pridygo, o kur tokį ale bele gėlyną padariau, tai vietoj gėlių žolės lenda, nelabai man tas komposas.

QUOTE(panterixa @ 2009 09 26, 10:31)

gražu

QUOTE(daivasen @ 2009 09 26, 10:57)

sūduonė kauno gatvėj, kitoj pusėj dviračių parduotuvė.toks lyg žalias namas, jei neklystu spalvos, ten erbi buvo, lošimo automatai, knygynas, šalia raudonas dvylikaukštis.
aš seniau ir iš bobukių pirkau, šiemet apsileidau ir nieko nepirkau, nes planų nebuvo kas kur kaip, bet pasitaisysiu kt metams.
Atsakyti
šiuo metu mano keletas žiedų, jau skurdoki, bet žydi. čia dar ne visi biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ši paprasta, bet žydi ištisą vasarą ir dar dabar
user posted image
Atsakyti
ale mazge sito grozis wub.gif
user posted image
ir siaip pas tave dar kiek visokiu gelyciu zydiuser posted imagena o "suduonej"siandien buvau uzsukus,tai ne kazin kas jau perdaug like,labai daug ispirkta,tulpes ivariom kainytem bulve ir lito nekainuoja yra kur ir 5lt.kainavo,ziurint kokia.Na bet jau tokios isskirtines nei maximose ir kitur.Tai mazge dar susimasciau gal man nereik to komposto kaupt,jei taip sakai ne kas su juo g.gif
Papildyta:
QUOTE(daivasen @ 2009 09 26, 10:57)
Labas rytas Labai grazus kardelis, mano jau senei nuzydeje jau rugpjuti, tik nezinau ar jau kasti ar dar ne, o kur yra ta "suduone"? As ir noreciau pasiziureti, ir kiek kainavo....?
As tai kazkaip turgeli geliu is bobikiu perku jos ten papigei parduoda tai kroku prisipirkau sake melyni ir melyni su baltais krasciukais tai kokie is tikruju tai pamatysiu pavasari, dar narcuizu papirkau ir keliu rusiu na seip kokios ten spalvos tai dideles reiksmes neturi svarbu kad butu ziedu,....
Ir orchideja grazi, as tai siemet gavau dovanu rugseji tai nezinau kaip ja dar reikes priiureti....

aciu aciu uz pagyrimus ax.gif as kazkaip pas bobutes nieko nepirkusi esu,kazkaip retai i turgu papuolu blush2.gif na o orchidejas paprasta priziuret,kai nuzydes ant stiebo tokie nareliai yra,tai uz paskutinio uz kokio gero cm reik nukirpt ir paskui is tu nareliu pradeda leist sakas,bet jei tas stiebas po zydejimo nurunda ir sudziuva tai reik iki pat zemes nukirpt ji.Nu gal aiskiai paaiskinau,jei ne dar bandysiu karteliuser posted image
Atsakyti