Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolietės gėlininkės

Na labai grazus dar ziedeliai tikriausiai dar nebuvo tu salnu ar ne?
As kazkaip siemet uzsikabinus pirkt ir sodint nors jau nezinau ir kur kist, va dar kroku tai gal pirkciau juos vistiek i pieva sodinu... o kroku "suduonej" yra?
As tai sendien seip ne taip kalijas susisodinau ir amarilius tai jau bus viskas su kambarinem gelem...dar kardeliai ir kanai lauke kuriuos reiktu iskasti tik nezinau kada....o daugiau tokiu iskasamu ar dengiamu tai ir neturiu,,,
Atsakyti
QUOTE(panterixa @ 2009 09 26, 17:10)
ale mazge sito grozis wub.gif
user posted image
ir siaip pas tave dar kiek visokiu gelyciu zydi[img]mazge dar susimasciau gal man nereik to komposto kaupt,jei taip sakai ne kas su juo g.gif

na jo, ma ir gražus, man anyta užpernai 3 spalvų pasodino už kluono, tai persinešiau šituos vietoj bijūnu, tai kai bijūnai peržydi, išlenda chrizantemos, nors ten tik po mažai, bet jos gražios, o kitos baltos ir bordo, bet nepilnavidurės.gėlyčių yra pas mane, norisi daugiau, žydi kitos jau antrą kartą, tik laiko jom prižiūrėt nėra.kaimiška kiemo aplinka ir tiek, gėlynėlis dar nepastovus. bet vistiek man džiaugsmas, kažko kataloginio taip greit neišgausiu savam sklype, o ir nereik.
Papildyta:
QUOTE(daivasen @ 2009 09 26, 17:46)

pas mus dar šalnų nebuvo.
o dėl to komposto, tai aš nežinau iš tikro. aišku kai ravi viską, lieka ta žolė, reiks kažkaip ją mest į krūva, supus, liks kompostas, bet į gėlyną aš jo nedėčiau, nebent kur kitur.
aš atsimenu kad mano mama tai gėlėm dar imdavo žemės iš pievų, kur kurmiarausiai.
Atsakyti
oi,skauda mano kaulus doh.gif susodinom tujas,bet is kart graziau,tujos m ir virs metro(o tik po 10lt,pirkom prie Jonavos,sveicarijos kaime)
Atsakyti
o kokios tujos ir kur reikia vaziuoti?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 09 26, 09:20)
As dar pjausiu zole ir jauciu kad pora kartu tai tikrai, dabar sergam tai nesinori saldytis ar kaip tik perkaist....
Jau didele uzaugo tai pjausiu didziausiu dydziu paskui palaukus kol lapai nukris visai dar karta zemesniu dydziu ir bus gerai ir lapu grebot nereikes.
As tai noreciau paklaust apie komposto kruvas kada jos jau supuva ir gal is vis ka reikia su jom daryt ar tik supilei ir viskas ...?
o pas mus tai visai neblogai sudygo, mes kadangi nemokejom seti zoles tai kaimyna paprasem toks geras zmogus jis mum viska padeda ko mes jauni dar nesugebam , tai jis padejo paset aisku kur vyras sejo liko plotelis neapauges bet as dar perejau su kibireliu nuo majonezo seklu ir dabar jau labai nebloga pieva jau dabar netgi tokia kad galeciau ir karve paganyt....

as vakar nupjoviau ir sekanti karta jau jauciu pjausiu ziemai tai butinai reikia 2 numeriu nupjauti, kad per ziema ji butu trumpa ir neissustu
o del komposto tai as jo atsisakiau, buvau pasidariusi vieta sakiau darysiu, bet paskui pasiskaitinejau ir nutariau kad neverta. komposta reikia moketi daryti, pirmiausiai turi buti tam vieta parinkta, jis geriaUSIAI KAI BUNA PAKILES NUO ZEMES T.Y. ANT KOKIU NORS GROTU AR PANASIAI, KAD VEDINTUSI APACIA, TEN SLUOKSNIAI PILI ZOLES, ZEMES TRUPUTI, PALAISTAI DAR VIRTUVES ATLIEKU...BET negalima i komposta pilti jokiu zoliu kurios yra ligotos pvz. lapu nuo darzoviu ir t.t. kitaip turesi ne komposta o sudo kruva doh.gif

QUOTE(panterixa @ 2009 09 26, 10:31)
labas rytas,na pas mus zolyte tai isvis kuo toliau tuo didesne tragedija su jauser posted image pridygo vos ne kazkokiu rugstyniu grazu graziai.Noreciau paklaust ar dar ja purkst ar pavasari?nezinau blush2.gif parodau savo viena is paskutiniu kardeliu
user posted image
o cia mano kambarines,sita nemirtinga orchideja varo ir varo ziedus kelintaskart zydi sitaip,dar su 35 ziedaisuser posted image
user posted image
as tai siandien planavau tuples sodint,bet kad blogas oras,tai teks atidet,nes su mazaja tai baisu kad nepersaltu.Labai graziu tulpiu ir super didelis pasirinkimas yra pirkt(ten bulvem parduoda kiek nori vnt.tiek imi)parduotuves"suduone"rusyje yra seklu parduotuve.Tai kur jau as neatsisipirsiu vel prisivariau rolleyes.gif

nu ir grazios kambarines matosi, kad orchideja kaip mano drauge sako isdurnejo, krauna bele kiek ziedu wub.gif labai grazu

QUOTE(elitarai @ 2009 09 27, 21:05)
oi,skauda mano kaulus doh.gif susodinom tujas,bet is kart graziau,tujos m ir virs metro(o tik po 10lt,pirkom prie Jonavos,sveicarijos kaime)

o tu jau lietuvoje???? aha ale tikrai sakyk kokios tujos ir kur rasti. nes man taip pat reikia tuju apie 200 vnt. bet man reikia SMARAGDO nes tik sita tuja man pati graziausia ir tinkamiausia gyvatvorei wub.gif
Atsakyti
pas mane kugines lyg g.gif ,tos kur tik virsune kerpama,snu nereikia.man jos graziausiai atrode is pavyzdzio pas girininka.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 09 30, 21:56)
pas mane kugines lyg g.gif ,tos kur tik virsune kerpama,snu nereikia.man jos graziausiai atrode is pavyzdzio pas girininka.

kaip idomu...kugines g.gif zinok as tai nesu gurdejusi kad kitos rusies tuju sonus karpo g.gif
o va cia vekar nusipirkau taip vadinamus gvazdikelius...gal kuri zinot kaip sparciai jie pleciasi g.gif is tiesu tai labai grazi spalva, nuotraukoj gal ne taip matosi, bet realybeje...bordo wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2009 10 01, 08:17)
kaip idomu...kugines  g.gif zinok as tai nesu gurdejusi kad kitos rusies tuju sonus karpo  g.gif
o va cia vekar nusipirkau taip vadinamus gvazdikelius...gal kuri zinot kaip sparciai jie pleciasi  g.gif  is tiesu tai labai grazi spalva, nuotraukoj gal ne taip matosi, bet realybeje...bordo  wub.gif
user posted image

aš turiu kelių rūšių, rožinius ir geltonus, geltonų žiedai tokie tvirtesni ir mažiau krūmijasi, pas mane jie krūmijasi tokiu apskritimu, o rožiniai tokie skystesniais žiedais, žydi anksčiaua nei geltoni, l. kvepia ir greit plečiasi. man atrodo tavo tokie kaip pas mane geltoni, žydi dabar antrą kartą. pirmą kart peržydėjus aš nupjaunu žiedynų kotelius, tai vėl atsprogsta. auga pas mane saulutėj
Papildyta:
l. prasta nuotrauka, bet šiek tiek matosi, čia mažai, turiu didesnį krūmą, man jie gražu, kai sužydi, tik nespėju apskabyt savo gėliukių. sodink pavasarį į gėlyną.

user posted image
Atsakyti
Man ir sitie gvazdikai labai patinka o ypatingai ju kvapas pas mane tai ruzavi ir kai pasodinau pavasari tik daigelius tai jau dabar issikeroje gerokai jau gal 10 kartu didesni nei buvo....
Atsakyti
kaip laikot iškastus žiemai jurginų gumbus? apskritai pasidalinkim patirtim, kaip laikot per žiemą palergonijas, kt vazonines gėles, parneštas iš lauko?
aš tai laikau rūsyje, leidžiu nukrist visiems lapams, palaistau, kad neišdžiūtų, nes per neapžiūrėjimą ir nelengvą nėštumą, kelios pernai išdžiūvo verysad.gif , o vasario mėnesį atsinešiau į verandą, kurioj vėsiau nei kambaryje, bet šilčiau nei rūsyje, tai tada leidau leisti jau lapelius.
Atsakyti
įmetu dar savo dekoratyvinius krūmelius, paprasti jie pas mane, aplink nežiūrėkit, nesutvarkyta
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
as vakar pirkau maza eglute ir ysodinau y didely vazona prie yejimo y nama,nes tuoj salnos prasides,o zalumos norisi prie duru.
Atsakyti