QUOTE(elitarai @ 2009 10 31, 15:26)
Ieskau ir as taip,vyras perspeja iskart,kad nebutu bobutes darzelis

,zino kiek namie kaktusu.Neseniai virtuveje ysidure spygly y plike

oh buvo piktas-ko pasekoje virtuves palange tuscia

Bet noriu ir bijuno ir jurgino

,nors y ta darzely uz tvoros pasisodinsiu,negi pirkti eisiu svieziu gelyciu,kai pasimerkti salione noresis

.
bijunai ir man grazu, as sakiau juos pasisodinsiu gale sklypo tarp pirties ir darzo, ten numaciusi daugiau kaimo geliu kad kaiop tu sakai...tureciau ka pasimerkti, o gulint kubile bus smagu geretis ziedais
QUOTE(elitarai @ 2009 10 31, 17:48)
Mazge,MB statybomis pajege rupintis,o kas liko lengviausia mano manymu-pailso ir nenori jokiu anei plyteliu,anei baldu rinktis

,sako geriau zole nupjausiu nei ka viduje padarysiu-tai zinok pati,kad darbuojuosi is peties,ir paveikslus ir baldus ir kitoky gala restauruoju,kad tik laikytu

teplioju ir save issidazau,nu visko buna,bet stengiuosi,o kaip gera ant sirdies savo rankomis kazka pasidarius

( truputy ykelusi esu y uzmiescio namo interjero tema,gaila nera musiskiu atidarytos temos namams,butu ydomu ten tamsiais ziemos vakarais rinktis)
na nueisiu paziurineti kas ten per tema

bet jei vadinasi uzmiescio namo interjeras, tai galvoje turima gal sodyba ar panasiai, o ne mano namo interjeras....nes jis toks modernesnis
QUOTE(panterixa @ 2009 10 31, 22:43)
as tai zinok vedu angliskai bijau parasyti su klaidom, tai kai pasileis google imesiu keleta raktazodziu
Padlaiziai nesikeicia, keiciasi tik laizomi padai....