QUOTE(daivasen @ 2009 11 02, 21:04)
As noreciau amariliu "elitarai", jei butu galimybe tai tikrai imciau, ir ydomu kokiu yra, turiu balta, toki kaimietuka raudona baltu viduriuku ir dar toki
o tu paimk ir pagooglink pamatysi rusiu pavadinimus. siaip amarilis man graziausia gele po kalijos, gal veliau ir as prasysiu elitaros kad parveztu, bet kol kas susilaikau nes neturiu vizijos kur deciau ir t.t. o mano svajone tureti bordo amarili tu ir toki pasiziurinek atrodo nerealiai o dar esu pas forumietes maciusi balta su gelsvu...kazkas neapsakomo
QUOTE(elitarai @ 2009 11 02, 22:02)
Laisvai,bet be vazono parvesciau,nes y ta kaina zemiu maisiukas ir plastikinis vazoniukas yeina.Siom dienom 1a galiu jums paimti.
o kur tu studini
QUOTE(mazge1979 @ 2009 11 03, 11:09)
o kaip vyras reaguoja į tokią gausybę gėlių

maniškis tai nesutiktų
maniskis tai jauciu ir nebutu patenkintas, nors as pati nelabai megstu apkrautus kampus....juk deguonies maziau nuo geliu
QUOTE(panterixa @ 2009 11 03, 14:02)
Na mazge kolkas is jo priekaistu negirdejau

bet jei paprasysiu stovo ir pan.tai itariu paburbet gali

o sode irgi sia vasara jau gavau ne syki bart,kad visko sodinuosi,tipo paskui atvaziuojam tai neislendi,nepailsi

o man smagu kuistis gelyne ar darze

o kaip taviskis reaguoja?
Papildyta:
mano vyras taip pat kartais pabumbedavao, kad darze ir siaip lauke ilgai kuiciuosi, grizdavau po darbo ir neskubedavau prie puodu tai sakydavo gal valgyt pasidarykim, paskui i darza

bet syki buvo kursuose kur pasakojo, kad zmones kurie itemtai dirba, kuriu darbas susijes su protiniu mastymu ..... labai megsta zemes darbus, nes tokiu budu jie issikrauna, pailsi

tai po to mano vyras sako: dabar as zinau kodel tu taip myli zemen

daugiau niekada nieko nesake