Paimsiu ir balta , nieko tokio, betjei dar krepselyje laisvos vietos atsirastu bordo tai paimsiu du
jei nei vienai balto nereiks, paimsiu aš
jo, troja šitam gabi, o man taip nesigauna

jo, troja šitam gabi, o man taip nesigauna

as ir bandau vis kazka daryti,bet vistiek nesigauna niekad taip kaip is tikro svajoju

turiu ir aš jau kelias mintis, reiks per žiemą dėstyt ant lapo, bus matyt ką finansai leis pavasarį padaryt
tai va kad pirmiausia viskas remiasi i finansus
labai jau viskas daug kainuoja,ka bepaimsi.

O as tai net minties nelabai turiu dar reikia tvoros, pasidarius pora gelynu, reiktu papiesti planiuka sodybos ir gal namo aplinkoj teirauti gal kas kokia minti mesteltu....
daivasen nueik floroj yra temuke internetines nuorodos i vaizdus ten pask.puslapyje yra kelios nuorodos,tai tyliu kaip sutvarkyta aplinka,sedau "apsalus"seilem nutisusiom
minciu manau daug kas liecia aplinkos tvarkyma
bent jau man tai ten daug kas kilo galvon pasiziurejus

Kazkaip nerandu tu nuorodu...
tikiuosi Nuk neuzpyks,kad pasiskolinau jos idetas nuorodas
ne is blogos valios
tai va daivasen idedu,kad nerandi
http://picasaweb.google.com/hakuro01
http://picasaweb.google.com/hanela.n

http://picasaweb.google.com/hakuro01
http://picasaweb.google.com/hanela.n
QUOTE(panterixa @ 2009 11 03, 15:31)
na gerai gerai

o cia mano pinigu medeliai

vazonai suderinti prie dekoratyviniu tapetu

siaip ateity turesiu tikrai daugiau geliu, noriu sunaus kmb azalijos, virtuveje gal kaktusu...zodziu augalu tikrai noriu, tik ne daug
QUOTE(panterixa @ 2009 11 03, 17:58)
na troja tikrai tu smulkmeniska,saunuole,kad taip galvoji viska derinti,netgi geliu vazonus
aplamai kiek pamaciau tai tu gabi sugebi susiprojektuot sakykim taip,zinai kur tas kur anas bus pas tave,kokios spalvos,gelytes bus
baltai pavydziu,ne visi turi tam gabuma 

QUOTE(mazge1979 @ 2009 11 04, 09:58)
aciu uz pagyrimus, bet nesigiriant galiu pasakyti, kad vieni yra gabus vieni kitur, pas mane labai laki vaizduote ir isvystyta regimoji atmintis, nors ir siaip turiu nepaprastai geras akis

QUOTE(panterixa @ 2009 11 04, 11:26)
as ir bandau vis kazka daryti,bet vistiek nesigauna niekad taip kaip is tikro svajoju

zinok as derinu ir ilgai kol atrandu tai kas man itin patinka, pavasari vel perdarysiu forma ties terasa...nes man jau ten nelabai tinka

QUOTE(mazge1979 @ 2009 11 04, 17:21)
turiu ir aš jau kelias mintis, reiks per žiemą dėstyt ant lapo, bus matyt ką finansai leis pavasarį padaryt
as ir per ziema pasiruosiu plana ant popieriaus, o augalusbandysiu pirkti lenkijoj ten kur yra baze augalu

QUOTE(panterixa @ 2009 11 05, 12:52)
tai va kad pirmiausia viskas remiasi i finansus
labai jau viskas daug kainuoja,ka bepaimsi.

na taip augalai tikrai brangus o dar kita karta ir nepagristai kaina iskelta

QUOTE(daivasen @ 2009 11 05, 15:35)
O as tai net minties nelabai turiu dar reikia tvoros, pasidarius pora gelynu, reiktu papiesti planiuka sodybos ir gal namo aplinkoj teirauti gal kas kokia minti mesteltu....
as ir kol nebuvo tvorios nieko nedariau, nes pas mane ji dabar del didelio nuolydzio laiptuota, tai tik pavasari judinsiu krasta...sodinsiu tujas ir eile dekoratyviu augalu
Papildyta:
va is cia vezasi furom geles i lietuva, cia bandysiu pavasari vaziuoti
www.szmit.com.pl
Troja,myliu ir as savo karpazole
,tik virsune nuskabau,nes atzalas veda be proto.

dar viena trumpinti reikes,bet bijau nugalabyti,nes jy is keliones mazuliuka parsiveziau,per 3metus jau virsija metro auksty.

pastebejau-vonioje augalai vesi
,aisku langai pas mane dideli.o siandien tik sunesiau geles is lauko,lauke dar zydejimas nesibaigia,krau-
na pumpurus gelytes.

kazin kas cia per vijokle?

ar kas auginate sita fikusa,as jy bandau formuoti.

o cia taip pasigereti.

ir jau amariliu prisodinau,ziu kas cia gausis

niu ir pritersiau etery,panterixa tau turiu 1tik nezinau kokia spalva bus,ar tiks?

dar viena trumpinti reikes,bet bijau nugalabyti,nes jy is keliones mazuliuka parsiveziau,per 3metus jau virsija metro auksty.

pastebejau-vonioje augalai vesi

na pumpurus gelytes.

kazin kas cia per vijokle?

ar kas auginate sita fikusa,as jy bandau formuoti.

o cia taip pasigereti.

ir jau amariliu prisodinau,ziu kas cia gausis

niu ir pritersiau etery,panterixa tau turiu 1tik nezinau kokia spalva bus,ar tiks?