Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė

QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 07 14, 14:08)
tokia balta pasta? ale "dantu pastos" tutelej?

jei tokia, tai ir as valiau, rezultatas nulinis...  verysad.gif

aha kažkas tokio. matai gal pas mus nesimato taip - tamsiai mėlyna ji g.gif nu bet švari ta kriauklė. kiba taviškė supyko kokiais chemikalais pavalei tu ją per smarkiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2006 07 14, 14:22)
aha kažkas tokio. matai gal pas mus nesimato taip - tamsiai mėlyna ji  g.gif nu bet švari ta kriauklė. kiba taviškė supyko kokiais chemikalais pavalei tu ją per smarkiai  g.gif

tikrai jokiu ypatingu chemikalu nenaudojau....
kazkas dar rase, kad turi tokiu problemu, tai manau viskas cia del spalvos, pas mus purvas geriau matosi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 07 14, 14:30)
tikrai jokiu ypatingu chemikalu nenaudojau....
kazkas dar rase, kad turi tokiu problemu, tai manau viskas cia del spalvos, pas mus purvas geriau matosi... verysad.gif

va dabar ir nesigailiu, kad mėlyną pirkau ax.gif kad ir kaip keistai į mane pardavėjai žiūrėjo blush2.gif bet aš tikrai patenkinta savo kriaukle. nesigailiu nė cento kad jai išleidau.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2006 07 14, 14:37)
va dabar ir nesigailiu, kad mėlyną pirkau  ax.gif kad ir kaip keistai į mane pardavėjai žiūrėjo  blush2.gif bet aš tikrai patenkinta savo kriaukle. nesigailiu nė cento kad jai išleidau.

o as, oi, kaip gailiuosi doh.gif
Atsakyti
O gal tai ne kriaukles problema,o vandens?Pvz.,per daug gelezies yra irt tuomsyk lieka tokios rudos demes nuo uzsistovejusio vandens?Ar nebandete istirti vandens?
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 13, 21:43)
tai ką rinktis - teka, schock ar franke?  doh.gif  doh.gif nesinori išlaidauti, bet gal kaina reiškia geresnę kokybę? ir ar yra kur nors vienoj vietoj visų trijų firmų kriauklių?  g.gif

nu gi va- ermitaže išaiškino, kad kokybė visų trijų vienoda, tik kaina skiriasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 16, 20:40)
nu gi va- ermitaže išaiškino, kad kokybė visų trijų vienoda, tik kaina skiriasi  bigsmile.gif

O tai kazin kuri pigiausia? g.gif Nors man jokio skirtumo, nes mes jau nusipirkom Franke ir maisytuva pirkom Franke, tai santechnikas labai isgyre musu pasirinkima.O kaip yra is tikruju galesiu pasakyti veliau, nes dar neisikraustem i buta ax.gif taip kad is praktikos dar nieko pasakyt negaliu.
Atsakyti
QUOTE(xeditax @ 2006 07 16, 21:02)
O tai kazin kuri pigiausia? g.gif Nors man jokio skirtumo, nes mes jau nusipirkom Franke ir maisytuva pirkom Franke, tai santechnikas labai isgyre musu pasirinkima.O kaip yra is tikruju galesiu pasakyti veliau, nes dar neisikraustem i buta  ax.gif taip kad is praktikos dar nieko pasakyt negaliu.

franke brangiausia biggrin.gif tada schock, pigiausia teka. aš teka imsiu
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 16, 22:08)
franke brangiausia  biggrin.gif tada schock, pigiausia teka. aš teka imsiu

Mes Franke labai pigiai nupirkom, nes is ekspozicijos.Prase 730, o sumokejom 550 blush2.gif Tu dar paziurek Murestoj, jie ten prekiauja kazkokios firmos (nepamenu pavadinimo blush2.gif )kriauklem,tai labai nebrangiai nori ir sake kad akmens mases sluoksnis yra gerokai storesnis uz Franke.Pati didziausia kriaukle nekainuoja 1000litu.
Atsakyti
As tik, girdejau tokias kalbas, kad vokiskos (bet pavadinimo nezinau) uz kazkokias lenkiskas geresnes tuo, kad ant vokisku nesimato ibrezimu, o ant lenkisku matosi.Pati maciau kaip pardavejas aiskino vienai pirkejai ir braize tas kriauklias.O siaip man jau viskas nusipirkau Franke,nieko nezinau, guli supakuota naujam bute ir laukia virtuvinio komplekto.Net nezinau Franke ar tai vokiska ,ar tai lenkiska.Patare pirkt Franke ir pirkau, daug negalvodama g.gif O kas bus tas bus blink.gif
Atsakyti
Franke yra vokieciu firma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditax @ 2006 07 17, 18:35)
Franke yra vokieciu firma  thumbup.gif

Aciu, dievui thumbup.gif Pataikiau.Nors visai nepasidomejau pirkdama blush2.gif
Atsakyti