Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė

Tikrai,100%,super.mano tokia apvali,gili,Kadangi virtuve nedidele,tai ir kompaktiskumo atzvilgiu man ji labai timka.O prieziura,yai sakau,netikejau,kad ji taip mazai prieziuros reikalaus.Niekada niekam nepatarsiu pirkti tos metalines blekos.Ant jos net vandens lasiukas isdziuves bus matyt. doh.gif
Atsakyti
pas mus juoda FRanke ir jokiu problemu nera schmoll.gif gal del to,kad juoda nesimato,bet as ja tik profilaktiskai su isvaliau ir viskas
Atsakyti
Ir vis delto, tai su kuo valyti sviesia akmens mases kriaukle? Gal turit patirties, nes bandau sveisti su milteliais (Ajax) ir nepadeda, o stipresniu bijau bandyti. Kiekvienas patamsejimas matosi (nuo kavos, arbatos isigeria ir demes matosi), mano kriaukle sviesi ir be jokiu taskeliu, grynai vienspalve, gal kai spalva margesne, tai maziau bedu, bet kai vienspalve, tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frezija* @ 2006 06 12, 07:01)
Ir vis delto, tai su kuo valyti sviesia akmens mases kriaukle? Gal turit patirties, nes bandau sveisti su milteliais (Ajax)  ir nepadeda, o stipresniu bijau bandyti. Kiekvienas patamsejimas matosi (nuo kavos, arbatos isigeria ir demes matosi), mano kriaukle sviesi ir be jokiu taskeliu, grynai vienspalve, gal kai spalva margesne, tai maziau bedu, bet kai vienspalve, tai  schmoll.gif

va va, as ir apie tai, kad sviesi, tai s...., uz ka tokius pinigus mokejom - nesuprantu... g.gif
Atsakyti
Turiu Franke šokolado rudumo apvalią akmens masės thumbup.gif Su valymu tai jokių problemų - dėl vaizdo galima būtų išvis nevalyt - nieko nesimato.Nei nešvarumų, nei kalkių, nei lašų - nieko. Paplaunu su tuo pačiu Fairy kartu su indais grynai higienos sumetimais - ir tiek žinių thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiūkštė: 12 birželio 2006 - 11:37
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 06 12, 11:00)
va va, as ir apie tai, kad sviesi, tai s...., uz ka tokius pinigus mokejom - nesuprantu...  g.gif

Tikrai, naudoju dar tik menesi, o jau taip nusivyliau, jau dabar kiek demeliu yra, tai kas bus toliau, as juk ja ne metams pirkau rolleyes.gif
Atsakyti
kai perskaičiau temos pavadinimą tai vos negavau šoko... blink.gif bet tikiuosi kad apsirikau, doh.gif tongue.gif mes ką tik užsisakėm virtuvę kuri mums apsiėjo 27 tūkst. doh.gif blink.gif verysad.gif bet vien tik marmūrinis paviršius apsiėjo 6 tūkst. patiko tai kad jie daro ne tik stalviršį bet išlieja iš to paties ir plautuvę thumbup.gif labai gražiai atrodo maždaug šįtaip user posted image
tik spalva tamsesne va tokia user posted image tai nzn tikiuosi kad problemų neiškils .... g.gif o gal kas turi? kaip sekas kaip sekas valyt? ir ar neapsirikom pasirinkdami butent tokią?
PLAČIAU APIE BALTIJOS MARMŪRĄ
Atsakyti
Pirmadienį buvau pas draugę apžiūrėti remontą. Virtuvę ji pilnai įrengė gruodį, pas ją kaip tik akmens masės kriaukė šviesi su tamsiais taškučiais. Atrodo super ir ji rekomendavo:"jei pirksi kriauklę, tai ne iš skardos, o akmens masės, nes jai priežiūros visai nereikia- nei karto dar plaut nereikėjo". Atrodė labai jėgiškai-išsitraukiantis dušelis, ne kamštis kriauklei užkimšti, o rankenėlė, kurią pasukus užsidaro anga.
O čia perskaičiau temos antraštę ir žaktelėjau blink.gif . Nieko nebesuprantu g.gif
Atsakyti
tai ką rinktis - teka, schock ar franke? doh.gif doh.gif nesinori išlaidauti, bet gal kaina reiškia geresnę kokybę? ir ar yra kur nors vienoj vietoj visų trijų firmų kriauklių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziza @ 2006 07 13, 19:12)
Pirmadienį buvau pas draugę apžiūrėti remontą. Virtuvę ji pilnai įrengė gruodį, pas ją kaip tik akmens masės kriaukė šviesi su tamsiais taškučiais. Atrodo super ir ji rekomendavo:"jei pirksi kriauklę, tai ne iš skardos, o akmens masės, nes jai priežiūros visai nereikia- nei karto dar plaut nereikėjo". Atrodė labai jėgiškai-išsitraukiantis dušelis, ne kamštis kriauklei užkimšti, o rankenėlė, kurią pasukus užsidaro anga.
O čia perskaičiau temos antraštę ir žaktelėjau blink.gif . Nieko nebesuprantu g.gif

tos sviesiai rudos , tai thumbup.gif , o va tos pilkos, tai problematiskos.... verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 07 13, 23:31)
tos sviesiai rudos , tai  thumbup.gif  , o va tos pilkos, tai problematiskos....  verysad.gif

Ir dar gerai, kai kriaukle su tokiais taskeliais, na kaip nuotraukoj, kuria idejo wwwtania, nors cia ir ne akmens mase, nes tas margumas, mano manymu, irgi paslepia bet kokius patamsejimus. g.gif
Atsakyti
padariau foto, kaip baisiai atrodo mano kriaukle, bet kazkodel neleidzia ideti foto....
gal kas galit idet??? mirksiukas.gif
Atsakyti