Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė

Va Egles kriaukle, nu atrodo tai nekaip unsure.gif , bet gi ji ne visiskai lygi irgi su
taskiukais,o cia kazas rase,kad ant tu su taskiukais nesimato demes g.gif , kokios tavo firmos ji? o tai gal kokia garantija yra-eiciau reikalauti,kad pakeistu unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 14 liepos 2006 - 11:45
aciu, kad ikelei foto 4u.gif

kriaukle firmos "Franke", o kainavo 1179Lt unsure.gif , del garantijos, tai nzn, reiks pasidometi....

busiu sazininga, kad realiai viska isivaizduotumet... nuotraukoje kriaukle buvo sveista prie 3-4 dienas, bet lengvai valoma kasdien, bet mano supratimu, ja ir turetu uztekti tik lengvai pavalyti, o nesveisti ir dar nezine su kuo.... doh.gif o jei ir issveiciu (su CILIT, daugiau nesugalvoju stipresnes chemijos), tai vistiek lieka rudumas verysad.gif
galesim paeksperimentuoti - idesim dar viena foto po sveitimo....
Atsakyti
user posted image

tik galutinai susibalamutinau unsure.gif , norejau deti akmens mases kriaukle,bet jei tokia bus-tyai nenoriu schmoll.gif , metalines irgi nenoriu schmoll.gif
o ir nesuprasi-vienos labai giria o kitoms va sss doh.gif
Atsakyti
bet ir seip ji pas tave gerokai subraizyta blink.gif ,per stipriai sveiti biggrin.gif o ka ten reik i ja pilt,kad ji ruda liktu g.gif
happy,mano juoda,apvali ir gili kainavo 700lt nu stebuklas atsidziaugt negaliu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meduza @ 2006 07 14, 14:09)

happy,mano juoda,apvali ir gili kainavo 700lt nu stebuklas atsidziaugt negaliu bigsmile.gif  thumbup.gif

jau nuziurejau tamstos blush2.gif lotuliukas.gif , tik va man svieciasi,kad reiks sviesios tai jau imu bijoti,kad neuztaikyciau ant tokios "imlios brudam"
O Meduziuk ta apvali ne permaza? patogu su ja?
Atsakyti
kaip suprantu dziaugiasi tos pas ka i ruduma...

o del subraizymo, tai kazkas ne taip matosi, nes ji nesubraizyta, nemanau, kad isvis braizosi g.gif
labiausiai ruduoja turbut nuo arbatos, bet juk tai ir yra virtuves kriaukle.... siaip indus retai plaunu, turiu indaplove.... rezultata matot.....
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 07 14, 14:14)

O Meduziuk ta apvali ne permaza? patogu su ja?

nu nea,pats gazas lotuliukas.gif thumbup.gif faina ,daba eglute ten diena kaj karsta maudau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 07 14, 12:44)
Va Egles kriaukle, nu atrodo tai nekaip  unsure.gif , bet gi ji ne visiskai lygi irgi su
taskiukais,o cia kazas rase,kad ant tu su taskiukais nesimato demes  g.gif , kokios tavo firmos ji? o tai gal kokia garantija yra-eiciau reikalauti,kad pakeistu  unsure.gif

user posted image

OHO doh.gif na mano dar ne taip atrodo, daugiau tokiais pavieniais plemukais isigeria, bet ir naudoju as ja dar tik kelis menesius, mano kriaukles ateitis darosi aiski..... O idomu, jeigu pasveistum su kokiais stipriais valikliais, balikliais, gal padetu, ar negalima akmens masei ju naudoti? g.gif
Atsakyti
man tai jei reiks tai kriaukles panasios spalvos is Egles is Vilniaus,tai kazkaip
jau bijau virs 1000 sumoket ir dar toky ss gaut blink.gif O negalvot,kad cia koks brokas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 14 liepos 2006 - 13:36
naudoju apie 2 metus, kaip ja eksplotuoti nezinau, gal ir yra kur tokios taisykle...??!!! todel ir uzvedziau tokia tema, kad issiaiskinti... g.gif
Atsakyti
mes naudojam franke nuo gruodžio - nu neatsidžiaugiu thumbup.gif mano tamsiai mėlyna, fantastinė kriauklė. valau ją tikrai gėdingai mažai blush2.gif tiesiog indus kai plaunu kartais su fairy dar ir kriauklės kraštus pereinu. ir viskas thumbup.gif tokį pat franke ir maišytuvą nupirkom, tikrai liuks atrodo. kainavo kiek pamenu 639 kriauklė (su padėklu) ir apie 200 maišytuvas. sakyčiau proto ribose. šiaip mes kai pirkom buvo kartu tokio poliruoklio įdėta, jo ir atskirai senukuose yra pirkt - mums sakė tuo šveist g.gif nors aš tik kartelį juo tryniau, bet nemačiau skirtumo nuo fairy blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2006 07 14, 13:58)
mes naudojam franke nuo gruodžio - nu neatsidžiaugiu  thumbup.gif mano tamsiai mėlyna, fantastinė kriauklė. valau ją tikrai gėdingai mažai  blush2.gif tiesiog indus kai plaunu kartais su fairy dar ir kriauklės kraštus pereinu. ir viskas  thumbup.gif tokį pat franke ir maišytuvą nupirkom, tikrai liuks atrodo. kainavo kiek pamenu 639 kriauklė (su padėklu) ir apie 200 maišytuvas. sakyčiau proto ribose. šiaip mes kai pirkom buvo kartu tokio poliruoklio įdėta, jo ir atskirai senukuose yra pirkt - mums sakė tuo šveist  g.gif nors aš tik kartelį juo tryniau, bet nemačiau skirtumo nuo fairy  blush2.gif

tokia balta pasta? ale "dantu pastos" tutelej?

jei tokia, tai ir as valiau, rezultatas nulinis... verysad.gif
Atsakyti