Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė

kokios firmos akmens masės kriauklę pirkdama nenusivilsiu, man siūlė lietuvos granito kriauklę. ar kas tu tokią ? kaip ji, ar valosi ?
Atsakyti
Valau tik su Domestos - tuo pačiu kaip ir WC. Net trinti nereikia - kriauklė spindi kaip per reklamą mirksiukas.gif
Atsakyti
Su Domestos akmens mases kriaukle? unsure.gif O neises pavirsiaus,kad po to kai uzsipurvins,tai nieko padaryt nebegalesi?Manau,kad pavirsius yra visvien kazkuo padengtas,bijau pazeisti...
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2006 10 03, 18:49)
Su Domestos akmens mases kriaukle? unsure.gif O neises pavirsiaus,kad po to kai uzsipurvins,tai nieko padaryt nebegalesi?Manau,kad pavirsius yra visvien kazkuo padengtas,bijau pazeisti...

Beveik 5 metus valau - nieko. Atrodo, tarsi būčiau nusipirkusi vakar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer @ 2006 10 05, 13:58)
Beveik 5 metus valau - nieko. Atrodo, tarsi būčiau nusipirkusi vakar mirksiukas.gif

Na gal praziurejau, tad klausiu - kokios firmos tavo kriauklyte? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 10 05, 14:19)
Na gal praziurejau, tad klausiu - kokios firmos tavo kriauklyte? smile.gif

Neatsimenu - vis tik jau šeši metai g.gif Tik atsimenu, kad nepigus velnias buvo biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

taip ATRODE mano kriaukle doh.gif , o dabar kaip nauja.... thumbup.gif

didelis aciuks.gif SUMMER
Domestos padare stebukla, pamatyti svaria savo kriaukle, jau nesitikejau biggrin.gif be jokio vargo blizga.... dabar tikrai zinau, kad neveltui buvo si tema...

Atsakymas DOMESTOS

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Net išsišiepiau iki ausų biggrin.gif Smagu, kai padarai gerą darbelį kitam. Tegu ir mažą mažulytį... thumbup.gif
Atsakyti

Egle is Vilniaus SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dabar jau tikrai pirksiu akmens mases kriaukle thumbup.gif ,o iki tol vis abejoniu buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 10 07, 00:34)

didelis   aciuks.gif  SUMMER
Domestos padare stebukla, pamatyti svaria savo kriaukle, jau nesitikejau  biggrin.gif  be jokio vargo blizga.... 

Geras, nu galu gale atsirado sprendimas thumbup.gif Reikes ir man pasinaudoti Summer patarimu (kai pasta baigsis smile.gif ).
Atsakyti
Puiku thumbup.gif reiks ir man išbandyti.Pati būčiau neišdrįsus su " Domestos",bet jei sakot gerai,reiks pamėginti. biggrin.gif Nes maniškė panašios būklės. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer @ 2006 10 05, 12:58)

Tada gerai,pameginsiu ir as! tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti