gal kas turit itališką iš DENZIS pirktą plautuvę? palyginus su TEKA ir FRANKE, tai jos gana pigios. Dėl to labai įdomu ar itališkos labai skiriasi kokybe nuo vokiškų

QUOTE(AnaJ @ 2006 10 13, 10:32)
Laba,
dirbu su Plados ( Italija) granitinemis plautuvemis. Galeciau papasakoti visus skirtums ar panasumus su kitu firmu granitinemis plautuvemis.
Klauskite pasistengsiu atsakyti i visus klausimus
dirbu su Plados ( Italija) granitinemis plautuvemis. Galeciau papasakoti visus skirtums ar panasumus su kitu firmu granitinemis plautuvemis.
Klauskite pasistengsiu atsakyti i visus klausimus

domina koks yra storis plautuvės, kiek mm? Kokia garantija joms suteikiama? www.denzis.com puslapyje rašo, kad granito yra 80 %. man vienoje firmoje paaiškino kad granito turi būti 85 %. na ir kokybe itališkos ar labai skiriasi nuo vokiškų?
Naudoju ir esu labai patenkinta tekos plautuve. lengva prieziura ir nesimato purvo ilga laika;-))
dar turiu spec valikli tuteleje tokioms kriauklems, tai superiskai issveicia ir nerlieko ne laso riebalo...
dar turiu spec valikli tuteleje tokioms kriauklems, tai superiskai issveicia ir nerlieko ne laso riebalo...
Naudoju kriaukle 4 metai. Su riebalu dememis tai susidoroju be vargo, o su kalkiu nesugebu. Ar vanduo pas mus toks kalketas, kaip ne pas visus 
Musu tamsi, beveik juoda...........jei ne tos kalkes butu viskas
Merginos, kaip jus valot kalkiu demes nuo akmens mases kriaukliu?

QUOTE(delita @ 2006 10 15, 14:23)
Naudoju kriaukle 4 metai. Su riebalu dememis tai susidoroju be vargo, o su kalkiu nesugebu. Ar vanduo pas mus toks kalketas, kaip ne pas visus 

As tai uzpilu CIF zele nuo kalkiu.Man tai labai gerai nuvalo

gal kas galit suteikti informacijos, kur kaune ar aplinkui galima nusipirkti pigiau akmens masės kriauklių

as irgi uz akmens mases plautuve
kai galiu palyginti keleta variantu, tai akmens mase pirmoj vietoj
kas galit sau leisti, tai tikrai rekomenduociau tokia

kai galiu palyginti keleta variantu, tai akmens mase pirmoj vietoj
kas galit sau leisti, tai tikrai rekomenduociau tokia

QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 02, 10:31)
gal kas galit suteikti informacijos, kur kaune ar aplinkui galima nusipirkti pigiau akmens masės kriauklių 

Pabandyk Urmo bazėje. Ten tokie vyrukai dirba su Franke produkcija ir galima išpešti geras kainas.
QUOTE(pijuska @ 2007 02 13, 10:46)
Pabandyk Urmo bazėje. Ten tokie vyrukai dirba su Franke produkcija ir galima išpešti geras kainas.
jei gali parašyk, kokios spalvos pasaže ar sandelį, nes man migrena jau nuo urmo

o pigiau po 400 Lt (apvalios ir kaip man paaiškino lietuvių gamybos) radau Kaune, čia kai nuos stoties į baršausko gatvę kili, kažkur pusiaukėlėj yra dviejų aukštų pastatas, pirmam gėlės antra santechnika
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 13, 11:15)
jei gali parašyk, kokios spalvos pasaže ar sandelį, nes man migrena jau nuo urmo
o pigiau po 400 Lt (apvalios ir kaip man paaiškino lietuvių gamybos) radau Kaune, čia kai nuos stoties į baršausko gatvę kili, kažkur pusiaukėlėj yra dviejų aukštų pastatas, pirmam gėlės antra santechnika

Vakarinėj galerijoj, 5 salėj. O toje parduotuvėje prie Dainų slėnio, kiek žinau, visi produktai made in china. O dėl kainos, tai manau Franke apvalia galima paimti už panašią kainą